אם הייתי רוצים להפסיק לכתוב בבלוגיה

אני יכולה להבין את הקשיים

בבלוג החדש שלך, גמאני יורקת דם על תמונות. אבל בשביל מה את צריכה את העורך החדש בבלוגים האחרים שלך? פשוט תכתבי בוורד, תעתיקי ותפרסמי.

דנטל

New member
מעולם לא השתמשתי בעורך החדש...

לא רוצה לכתוב בוורד (ואני חובבת וורד מוצהרת). למה אני צריכה לפתוח יישום חיצוני? הבלוג צריך לעבוד כמו שצריך ואני לא צריכה להתאמץ בשביל זה.

suki da yo

New member
../images/Emo2.gif

מה, אני חיה בבועה? עד עכשיו חשבתי שאת מדברת באויר.... מה, 4 שנים, כבר נגמר?

למה להפסיק

יש לי בלוג קטן די משעמם. אני רואה זאת לפי מספר המתעניינים בו, כלומר לפי מספר הלא מתעניינים בו. לאמיתו של דבר פתחתי אותו כדי "לפרוק" מעלי מחשבות ורגשות אבל הייתי רוצה לקרוא תגובות. אז בגלל שאין אני תוהה אם להמשיך ואני יודעת שגם החירטוש הזה שחירבשתי כאן לא מעניין. אז ביי.

דנטל

New member
את מפרסמת אותו?

לא כתבתי שאני מפסיקה, אלא שאני עוברת. אני אמשיך לכתוב, אבל בפלטפורמה שלא תעצבן אותי.

לא מבינה אותך

שלום לך דנטל. היתה תגובה באי-מייל שלי. תודה. אני כמובן לא יודעת מי את, אני רואה שאת פופולרית ושרבים אחוזי בהלה שמא תפסיקי. אני לא יודעת אם שאלת אותי אם אני מפרסמת את הבלוג שלי (כן. בתפוז, ב"מחשבות והגיגים). אז שיהי לך בהצלחה בפלטפורמה החדשה. ביי.

דנטל

New member
כן,שרשרתי אליך תגובה ולכן זה אומר ששאלתי אותך

לא יודעת מה זה "מחשבות והגיגים", אבל יש מצב שזה לא בדיוק המקום לפרסם ולכן הכניסות אליך מצומצמות. הכנסי אל פורום הבלוגיה (1762) לאחר שאת מעלה פוסט חדש וצרפי קישור אליו בשרשור המתאים של ההמלצות. בנוסף, הכנסי גם לפורום מומלצים (22) וגם שם צרפי קישור במקום המתאים. אחוזי הבהלה יהיו יותר גבוהים אם כל אחד אחר מהקבועים בפורום יחליט שנמאס לו (וזה לא נכתב בעוקצנות, אלא בכיף ושמחה). הגולשים פה נורא נחמדים ומפרגנים
.

תודה לך

מאד מודה לך על הרצון שלך לעזור לי. לפי התגובות הרבות לבלוג שלך, אני מניחה שאת צעירונת חמודה ואנרגטית. אני אישה מבוגרת,מובטלת ועצובה. ורק חמורים כמוני ימצאו עניין בבלוג שלי אלא שאיני יודעת איך להגיע אליהם. אני לא יודעת איך להיכנס אל הפורום שציינת. אני אפילו לא יודעת מה זה "פוסט" ומה זה "קישור". על כל פנים תודה רבה והמשך הצלחה. ביי.

דנטל

New member
אנרגטית כן, צעירה... תלוי מי מחליט

חמודה רק אם הבן אדם מזוכיסט, או שבטעות נפלטה לי חמידות
. "חמורים" כמוך אני מאמינה שיש המון וגם ככה לאנשים זה עושה נעים ונח לקרוא על בעיות של אחרים
. יש בתפוז עשרות אלפי גולשים, בטוח יש לא מעט מתוכם שיתחברו למה שאת כותבת, אבל בשביל זה הם צריכים לדעת מקיומך. אלה קישורים לפורומים הרלבנטיים: - פורום הבלוגיה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1762 שימי לב שבפורום הזה נפתח שרשור מידי יום (ובסוף השבוע שרשור כולל לסוף השבוע) שמתחיל במלים "כדאי לקרוא בבלוגיה". אל ההודעה של "כדאי לקרוא בבלוגיה" את מגיבה, מנסחת כותרת שתתמצת את הרשומה שכתבת, ומציינת את כתובת הרשומה עליה את ממליצה בתוכן ההודעה. ראי איך נראות ההודעות של בלוגרים אחרים בשרשור שנפתח במלים האלה. - פורום מומלצים בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=22 מדי יום נפתח שרשור המלצות של אותו יום (בסוף השבוע יש שרשור כולל לסוף השבוע). הוא מכיל לפחות 3 הודעות של ניק כחול (במקרה זה הניק שלי). ההודעה הרלבנטית מתוך השלוש להמלצות על בלוגים היא ההודעה שכותרתה "מומלצים אחרים בתפוז". את פותחת אותה, מגיבה, מנסחת כותרת שתתמצת את הרשומה שכתבת, ומציינת את כתובת הרשומה עליה את ממליצה בתוכן ההודעה. ראי איך נראות ההודעות של בלוגרים אחרים בשרשור שנפתח במלים האלה. מילון מונחים - קישור = לינק, כל דבר שהקלקת עכבר עליו תעביר אותך לעמוד חדש. הקלקה על שני הקישורים בפסקה הקודמת תביא אותך לפורומים הרלבנטיים. בשביל להעלות בעצמך קישור בדרך הכי קלה, את דואגת להיות על עמוד הפוסט החדש שברצונך לקדם, את מקליקה על שורת הכתובת בראש העמוד (היא תראה כך ובסופה יהיה מספר כלשהו במקום מה שסימנתי באפסים:http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=0000000); מעתיקה באמצעות CTRL+C, או קליק ימני על העכבר ובחירה של COPY/העתק; פותחת את ההודעה של "כדאי לקרוא בבלוגיה" ומגיבה לה עם כותרת לבחירתך ובתוכן ההודעה את עושה הדבק עם CTRL+V, או קליק ימני על העכבר ובחירה ב- PASTE/הדבק. בפורום מומלצים את פותחת את ההודעה שכתוב בה "מומלצים אחרים בתפוז" ומגיבה גם שם עם כותרת לבחירתך והעתקה של כתובת הרשומה. פוסט = רשומה, פרק בבלוג. ב- 27/8 כתבת פוסט בבלוג שלך בשם "נמאס לי". יום לפני כתבת בבלוג שלך פוסט בשם "לא מורה, חמורה זה מה שהיא" וכן הלאה. ביצוע צעד-צעד של ההנחיות שלי יבהיר שזה הליך פשוט ורק נראה מאיים.
כולנו לא ידענו פעם, וגם היום יש דברים בהם אנחנו מתקשים. אחד הפלוסים בגלישה בפורומי הבלוגים, למשל, שעל הדרך גם לומדים דברים חדשים ויש גם אנשים נחמדים להעזר בהם. אל תתביישי להעזר. הבושה היא חולשה, בקשת עזרה היא עוז
. ואני מניחה שיצאה לי הודעה של חמידות, אבל אני בהכשרתי מדריכת ישומי מחשב, כך שקשה לי לשלוט בזה
. כולם מתבקשים לא להתרגל לזה.

ושוב תודה

היי דנטל. הצלחתי להיכנס לבלוגים ממולצים ולעוד מקום שלחצתי עליו בהדרכתך. הגעתי לפרטים שנתת על עצמך. ראיתי שאת דנה. על כל פנים זה מה שכתבת. לא ידעתי מה זה הדנטל הזה. אני חושבת שזה קישוט מתחרה בקצה של בד. וזה מתאים לך.התחרה מושכת מבט נוסף על הבגד, על המפה שעל השולחן, על וילון ועוד. התחרה סובבת סביב חורים ואת משאירה הרבה "חורים" בתגובות ובעצם בחצאי התגובות שלך. הצילום של החתול השחור מטומטם בעיני. הוא גם לא מביא מזל אם הייתי מאמינה באמונות תפלות ואני לא. את לא שפויה? סתם בשביל הקטע מה? זה מושך אנשים להיכנס לפורום שלך. יופי לך. אבל אני באמת לא שפויה. לא פסיכית לגמרי אבל לא נורמלית לגמרי רק שאני מידי זקנה ועצבנית שזה יהיה אכפת לי. והמשפט הזה מראה עד כמה שכן אכפת לי. באמת תודה על הזמן שהקדשת לי בכתיבת ההסבר המפורט שלך עד שאפילו סתומה כמוני הבינה מה צריך לעשות. מעניין אותי איך את מצליחה לעבוד ואני מניחה שיש לך עבודה שדורשת זמן, ויחד עם זה להתכתב כל הזמן עם הגולשים. את באמת זריזה, גם צעירה,(כתבת 34) ובאמת נחמדה. אני לא "קונה" את המילה: חמידות וזה בטח גם בגלל שאני זקנה ואני מתרפקת על העיברית של פעם וחושבת שנחמדה זה אחלה של מילה ושוב תודה רבה ביי.

דנטל

New member
דנטל זו תחרה, את חושבת נכון

הכינוי ניתן לי בחטיבה בגלל שהוא עיוות של שמי המלא (דנה טל) והוא נוגד לגמרי את האופי שלי וזה מצא חן בעיני כולם, כולל אותי. לדעתי, לא עניתי חצאי-תגובות ולא השארתי חורים. החתולה השחורה ב"עולם שלי" (העמוד בו יש פרטים עלי) זו החתולה שלי
. אגב, תמונה שמושכת בהחלט הרבה חובבי חתולים, למרות שהיא לא הועלתה לשם בשביל למשוך אף אחד, אלא בשביל שאוכל לראות - וגם להראות לחברים - את החתולה שלי
מכל מחשב בקלות. גם אני לא מאמינה באמונות תפלות והכרות של החיים שלי מבהירה שמגורים משותפים עם חתולה שחורה רחוקים מלהביא מזל רע. אני לא שפויה, כי אני לא אדם רגיל מבחינת הדעות וההעדפות שלי, שמים לב לזה יותר במציאות ופחות באינטרנט, ואני שמחה על כך. שום דבר ב"עולם שלי" לא אמור למשוך אנשים לפורומים שלי, פרט לחתימה עם הקישורים לפורומים. את הפורומים שלי אני לא מקדמת בעזרת פרטים על עצמי, אלא בעזרת פרטים עליהם - הפורומים. אני עובדת בתור כתבנית, כך שהמון זמן מהעבודה שלי הוא לחכות להגהות של הבוס שלי (או לחכות שהוא בכלל יגיע לעבודה
), אז בינתיים אני גולשת. הוא מעדיף שאני אשב ואגלוש - ולא אשתעמם - במקום לקרוא לי רק לזמן קצר ושבסוף החודש בקושי תהיה לי משכורת ולא ישתלם לי לעבוד אצלו.

לא נמאס לך?

לא נמאס לך לענות לכל מי שכותב אליך? הענות מיידית והתייחסות לכל נאד של אנשים??? שאת לא יודעת אם הם סתם פלצנים, ילדים, סוטים, זקנים ממורמרים (זאת אני) או סתם חולירות,מושך אליך קוראים וכותבים ועד בשתיים בלילה??? בגיל שלך נדודי שינה?... ולמחרת אין לך יום עבודה? טוב מספיק עם שאלות הקרש. מקבילה של בדיחות קרש. בעיניין החתול.מה הוא נותן לך מלבד סריטות על הספה, כסאות, בגדים ושאר מקומות שנהרסים מציפורניו.( ושלך נראה לי "מלך" ממש) סתם...סתם...אני יודעת שזה לא העסק שלי. אני אוהבת בעלי חיים. אני הולכת עם נכדי לגן חיות לא בגלל שאני סבתא טובה, אני נהנית בגן חיות ולבד לא הייתי הולכת. לעמוד מול הקוף ולעשות פרצופים זה יותר ממגוחך, ואם הילדים לידי אפשר לחשוב שאני רוצה להצחיק אותם וזה נראה די נורמלי. דנטל, אני ממהרת לצאת אז יש לך מזל תקראי פחות שטויות כשאני כותבת אני "שוכחת " להפסיק אז ביי.

דנטל

New member
לא עונה לכל אחד

אני סובלת מנדודי שינה מינקות. אמא שלי אומרת שמעולם לא ישנתי כמו ילדים אחרים. לשמחתי, אני עובדת צהריים-ערב. לחתולה שלי אין ציפורניים, אבל חוץ ממנה יש פה עוד שלושה חתולים שלשניים מהם כן יש ציפורניים. משלמת על כך בעיקר מסגרת החלון בסלון ואין לי בעיה עם זה. נחזור לכותרת ההודעה ולהתעסקות בבלוגים. הרבה פעמים מרגישה צורך לענות, במיוחד אם שאלו אותי ספציפית. זה לא נמאס. לא אכפת לי שאני לא יודעת מי הם הגולשים, אני מחליטה בעצמי אם הגולש פלצן, ילד, סוטה, זקן ממורמר או סתם חולירע (או יותר נכון - אם אני סובלת את הבן אדם, או חושבת שהוא פריט מיותר באוכלוסיית העולם) ובהתאם עונה את התשובות שלי, אם בכלל. בבלוגים שלי אני עונה כמעט ל- 100% מהתגובות, כי אם גולש טרח להגיב לי, מגיע לו שאטרח גם אני להשיב לו - אפילו אם זה מסתכם ב"תודה" - בשביל שידע שקראתי את תגובתו.

לא לכל אחד

היי היי דנה, דנה חמודנה. זה מתוך שיר מ"הזמנים שלי" ונעים לי להיזכר באותם ימים. נחמד לדעת שאני לא "כל אחד". ויפה שאת עונה כמעט לכל אחד. אני לא יודעת למה אנשים כותבים כל הרבה חצאי משפטים. זה נראה לי כמו איזה דו-שיח שאני לא מבינה אותו ואני רחוקה מלהיות טפשה. זה בטח בגלל שאין לי סבלנות לברברת. אני סתם מקלקלת לי נכון? מי שכותב את מה שכותב זה בטח חשוב בשבילו ומין הראוי להתייחס אליו ברספקט כמו שאת עושה. אבל אני לא מנהלת בלוג אז הרשתי לעצמי להיות לא נחמדה, מה גם שאני באמת לא נחמדה. בקשר לחיות מחמד. במשך כמה שנים היה לי אקווריום עם דגים. אהבתי אותם. דיברתי אליהם. הדגים קשובים אפילו שהם נראים חסרי מנוחה. הם לא מעצבנים, לא אומרים לי שאני מעצבנת, שאני מנדנדת, שאני משעממת ושאני חוזרת על עצמי כל הזמן.עד שנמאס לי. חיכתי עד שאחרון הדגים מת וחיסלתי את האקווריום. קשה היה לי בלעדיהם עד שמשהו כבר מקשיב לי. ואז גידלתי שני דגי זהב בקערה עמוקה. גם הם ענו על "הדרישות", וגם מהם נמאס לי. זהו שאני חרה. דנה,לפי מה את קובעת מי ומה להכניס למומלצים של היום, של סוף השבוע, את גם ממליצה על בלוגים? שלי נחמד. סתם... הוא לגמרי לא נחמד הוא מדכא. פעם אחת היה כתוב על מה שכתבתי: המלצת העורך. לא יודעת מי זה רציתי להודות לו כי זה עשה לי מצב רוח טוב. עכשו גמרתי (אני יודעת שצריך לכתוב: סיימתי כדי לא להעלות גיחוך מטומטם על שפתי השומע, אבל זה לא אכפת לי, אני מתרפקת על המילם והביטויים של פעם שאז אפשר היה לגמור לא רק במיטה). או קיי. סיימתי לברבר. ביי.

דנטל

New member
העורך של הבלוגיה הוא בצלאל

מנהל פורום הבלוגיה 1762 (יש פה יותר למעלה בצד שמאל קישור לפורום). את יכולה להודות לבצלאל במסר, אם את רוצה. אני לא קובעת כלום לגבי מומלצים. אני רק אחראית על הסדר בפורום מומלצים, שזה אומר לפתוח הודעות של אותו יום אליהן הגולשים מתבקשים לצרף המלצות. מנהל הפורום השותף שלי הוא עורך תוכן בתפוז, והוא ועורכי התוכן האחרים של תפוז קוראים את הודעות הגולשות בפורום ובוחרים הודעות מתאימות לשערים השונים בתפוז. נמנעת משימוש במלה "סיימתי". אין סיבה שאשתמש במלה הזו רק משום שכמה אינפנטילים לא מסוגלים להתייחס אל המלה "גמרתי" ברצינות, למרות שזו קודם כל מלה רצינית. הפוסט שלך שקיבל את בול העורך כן נחמד. יש הבדל בין סתם לקטר, לבין לתאר מחשבות בכזו כנות ולגרום לקורא להרהר בנדון.

תודה לעורך

היי דנה. אני שמחה שאת עדיין מתייחסת אלי. בוודאי שאני רוצה להודות לבצלאל העורך על הכוכב שהעניק לרשומה שלי,למרות שאני לא יודעת מה זה "אומר" ואיך אני יכולה לראות את זה. אם לא קשה לך ואת רוצה אז אנא הודי לו בשמי. האמיני לי שניסיתי "להגיע אליו" אבל לא הצלחתי.

דנטל

New member
אויש, בבלוגר dantel כבר תפוס ../images/Emo4.gif

מה??? גם maditi תפוס. מה זה זה? וגם dt
. אה, dantel94 פנוי. שהחיינו.

למעלה