אם זה יצליח זה יהיה ענק....

אם זה יצליח זה יהיה ענק....

הבטחתי וגם אקיים. פעם Betrayed by lust המליצה לנו לעוות תמונות.. זוכרים? אז אני מנסה לעוות כאן שתי תמונות, נראה איך זה ילך אולי אני לא אצליח להעלות את זה כי היה צריך לשנות סיומת ואני לא בטוחה שהצלחתי.. אז לא להתעצבן אם אני לא מצליחה:) מיהי מס 1 ?

Uv Kruvi

New member
מממ...מנסה...

הראשון זה וויל סמית´ השני...מ...עברי לידר אניחושב...

G e n o c i d e

New member
פששש יפה..

מהר משחשבתי.. הראשון וויל סמית´ (נראה צפוני כזה וואו, לא שמעתם על שחורים צפוניים, לא משנה..) השני עברי לידר

נראה לי שזה סולן קודלפליי ../images/Emo13.gif

או רפיק... חחחח

טוב גם אני מצטרף לחגיגה...

מי זה/זאת ?! אבל תגידו בבקשה את השם המלא שלו/שלה...

חחח לא...

אבל אתה די מתקרב בעניין ה"סולן של -להקה-"... עוד קצת ואתה מגיע...

כןןןןן!!!!!!!!!! ../images/Emo106.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif

סוף סוף מישהו הצליח!!!! זהו אכן צ´אד קרוגר (סולן "ניקלבאק"), בהופעה שלו ב"לאס וגאס" כאשר שר את השיר (פסקול ספיידרמן) Hero ובכה מרוב רגש... (שראה שהקהל כה אוהב אותו...) סוף סוף פתרתם! נאפס צדק וזכית בחופשה זוגית באלאסקה! חחח סתאאם, זה לא... אבל בהחלט כל הכבוד שפתרת
רק בגלל השיער הארוך והבלונדיני והשפם והגיטרה ביד והרמקול (שכך אפשר להבין שהוא סולן...) שהוא סולן ניקאלבאק...! ששמו כמובן, צ´אד קרוגר...! ברכות לנאפס...

naps

New member
תודה תודה

רציתי להודות להורי שהביאוני עד הלום, ולראש ממשלת ישראל הראשון- דוד בן גוריון - על התמיכה שלו בי לאורך כל הדרך כשניסיתי לזהות את האדם בתמונה!

למעלה