אם זה יצליח זה יהיה ענק....

טוב... עוד תמונה... ../images/Emo124.gif ../images/Emo70.gif

זוהי להקה די חדשה, שיש שיר מסוים שכעת בכל מקום כמעט שומעים אותו... איך קוראים ללהקה ???

קולאז

New member
לא מכירה את השם...

אבל ראיתי את הקליפ...יש להם שיר עם המילה bimbo...בפזמון?

טוב נו, לא נראה לי שתפתרו את זה

כל כך מהר... כי אין להם קליפים ובקושי רואים אותם... בכל אופן, אלו LASGO שכעת בכל מקום כמעט נדחף השיר ה"חדש" (לא ממש..
) שלהם שנקרא - Something ויש להם עוד כמה שירי פופ-דאנס טובים, בכל אופן, הנה האמיתיים, ללא השינוי!

עוד עיוות, חברים, עוד עיוות!../images/Emo124.gif

הפעם זו להקה שלא שמעו עליה... בעל זמר/ה אחד/אחת בלבד! יש להיט של הלהקה שהיה פעם בפרסומת שהיו לה המון גרסאות... איך קוראים ללהקה?! (לא לזמר/ת, ללהקה!)

נו קדימה! הרבה לא שמעו אמנם על

הלהקה אבל אתם כן! (רוח את מכירה ובזאת אני בטוח...) זה די קשה, אבל תתאמצו...
חחח סתאאם... תנסו, תזרקו כל מיני רעיונות...

המממ

New member
יש רק להקה בעלת חבר אחד שאני מכירה

אבל היא לא מתאימה פה. בתמונה נראית אישה (אם זה גבר, אז העיוות ממש מוגזם!), אבל בלהקה שאני מכירה יש גבר. הלהקה היא simpley red. לא מתאים, אני יודעת. זו גם להקה מוכרת. אפשר עוד רמזים?

טוב נו אני אגלה כבר את התשובה

כי היא להקה לא הכי מוכרת... וכן, זו אישה...

תשובה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

להבא אני לא מוותר ואני לא אגלה בכזאת מהירות... בכל אופן, אלו היו להקת: Dubstar מישהו שמע עליהם ???? כמו שאמרתי, יש להם שיר מאוד מפורסם שנקרא STARS והוא הופיע בעבר בפרסומות של סלקום (הוציאו לזה הרבה פרסומות עם השיר הזה...) בכל אופן, הנה הם ללא העיוות...

עוד חידה../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

הפעם אני מקווה שזה יהיה קצת יותר קשה... ואני פחות אוותר ולא אגלה ישר... אוקיי, אז עכשיו יש לנו פה זמר/ת... מיהו/מיהי ???

אף אחד לא יודע ?!

למה אתם מתעלמים מעיוותים שלי ורק עיוותים אחרים אתם מנסים...

t@li

New member
ניחוש-

אוף שכחתי איך קוראים לה.. זמרת דרום אמריקאית ממש מפורסמת, לא

למעלה