אם זה יצליח זה יהיה ענק....

הנה התמונה המקורית...

הנה התמונה המקורית - לפני השינוי ה"נוצץ" - מהפך...

דיי להגיד צ´אד קרוגר שר את השיר

HERO לבד או שזה שיר של ניקלבאק... כי זה לא נכון! כולם אומרים שרק צ´אד קרוגר שר את זה בלי להזכיר את ג´וזי סקוט ששר איתו את השיר הזה (האיש עם השיער השחור, סולן להקת SALIVA שביצעה גם את הסאונד טראק של ראזאדנט איוול שלא הגיע לארץ כמו הסרט עצמו...)

א. תרגע... ב. בהופעה בלוס אנג´לס

רק צ´אד קרוגר ביצע את השיר, ובזה אני יכול להתערב איתך... ראיתי את ההופעה! זו הייתה הופעה של הניקלבאק, ואז פתאום צ´אד קרוגר שר לבדו את HERO ... !!!!

מצטער

אבל זה ממש מעצבן אותי שכולם אומרים שזה של ניקלבאק... אני לא יודע מי כתב אותו אבל העובדה היא שצ´אד קרוגר וג´וזי סקוט מבצעים אותו ביחד... לא רק ניקלבאק או רק סליווה אני מאמין לך שהוא שר את זה לבד... זה לא משהו נגדך פשוט זה מעצבן שעד ששומעים את השם שלו בארץ, אנשים פשוט מורידים את השם שלו מהשיר... (מופנה בעיקר לגלגל"צ שתמיד אומרים שרק צ´אד קרוגר שר את זה...) אתה לא יכול להגיד שזה בסדר...

טוב נו, מכיוון שאני רואה שאף אחד

לא ממש הכי יודע, אני אוסיף עוד עיוות קטן, שלא עיוותתי לו את הפרטים החשובים ורק את הפרטים הקטנים כן כדאי שיהיה לכם קל לזהות... זה מאוד קל לזהות! בכל אופן, הנה התמונה המעוותת השנייה... מי זה/זאת ?! ובבקשה תתנו שם מלא של האמן/ת ולא רק "סולן ´גארבג´´" (לדוגמא)...

naps

New member
זה\זאת? ../images/Emo6.gif

היית צריך לעוות את זה הרבה יותר יותר כדי שמישהו יחזוב שזאת מישהי...

naps

New member
לא ../images/Emo4.gif

והוא גם לא נראה כל כך מוכר (או היא).

תתפלא אבל הוא מאוד...

הוא אפילו הביא לנו כמה כוכבים למסכי הטלוויזיה ולמערכות הסטריו... זה די קל... אם אתה מכיר אותו...

צודק!

זהו Dr. Dre זה שהפך את "אמינם" לכוכב (ומופיע אפילו גכמעט כל קליפ שלו) וגם את "לימפ ביזקיט"... טוב זה היה די קל, ולא ממש בעיה... וכן רוח, זה הוא זה שאת מתכוונת אליו...

וכמובן כמעט שכחתי ../images/Emo106.gif

ברכות לגנוסיד (ככה קוראים לך... נכון ?),
על שפתר את החידה!!!!

הפעם זה יהיה קצת יותר קשה...

כאן מעוותת להקה של שני זמרים... התמונה די ישנה, וכבר מאז הם שינו את צבע השיער... מה שם הלהקה ????

t@li

New member
לפני שראיתי

הייתי בטוחה שזה סאבאג´ גארדן. כי כמה להקות של שני אנשים כבר יש? <חוץ מהעובדה שדרן צבע את השיער לא מזמן> אבל אחרי שראיתי את זה... הממ...
אני מנחשת שאלה פט שופ בויז. זה נכון?

צודקת... אלו הם ה- Pet Shop Boys

אשר כעת שינו את צבע שיערם לג´ינג´י (ומשקפי שמש...
)... מצטער שעניתי מאוחר פשוט חזרתי מארוחת ערב...

הפט שופ בויס המקוריים

התמונה המקורית של ה-Pet Shop Boys ללא השינויים והעיוותים...

למעלה