אם יש לכם

אם יש לכם

תמונה של הסוס שלכם אז תשימו אותה ותכתבו את התעודת זהות הבאה: תעודת זהות של הסוס: שם: גיל: צבע: באיזה חווה הוא נמצא: איזה סוג הסוס: איזה הישגים יש לסוס: מה את/ה רוכבים: אם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות: ממה הוא הכי פוחד: איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו: האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליו: מה את עושים עם הסוס כשאתם נוסעים לכמה ימים: הסקר קצת קשה אבל תנסו להתייחס אליו ברצינות
נ.ב. תעודת זהות שלי: שם: גיל: איפה את/ה רוכבים: איפה את/ה גרים:

MusTanG GT

New member
שלי...

שם:אקו גיל:11 ומשהו צבע:bay באיזה חווה:מרכז רכיבה דני הי איזה סוג הסוס:מקומי איזה הישגים יש לסוס:מקום 5 גמר איזורי ב-70 (איזה גבוהה) מה אתה רוכב:אינגליש האם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות:כן הרבה ממה הוא הכי פוחד:רעשים לא שיגרתיים איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו:בצוואר ובגבנון האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליו:לא, רק אני מה אתם עושים עם הסוס כשאתם נוסעים לכמה ימים:נותנים למדריך או לאחד הילדים לרכב עליו או משלב את שניהם(במקרה שלך תני לאחד הילדים) קפצתי איתו בלי אוכף 1.10 שם:דין גיל:14 וחצי איפה אתה רוכב:במרכז רכיבה דני הי איפה אתה גר:בקיסריה

TauraMan

New member
טאורה ../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שם: טאורה MAN גיל: 9. תאריך לידה: 1/1/94 צבע:BAY.סטאר וסניפ(כוכב על המצח בצבע לבן ומין קו קטן לבן על האף) ו2 גרביים לפנות ברגליים ימניות. באיזה חווה הוא נמצא:מועדון רכיבה עין המפרץ. איזה סוג הסוס:מקומי איזה הישגים יש לסוס: אלוף הצפון בקפיצות ראווה 90 ס"מ שנת 2003, המון זכיות ב90 ובמטר בעונת 02-03. מקום חמישי באליפות הצפון במטר ב2002. סוס מנצח
מה את/ה רוכבים:אינגליש, מתחרה קפיצות ראווה, אם יש מצב רוח טוב(אהם*אור*אהם)הוא בקלות ינצח תחרויות דרסז'. אם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות: עכשיו סימנו 3 עונות ביחד. ממה הוא הכי פוחד:שקיות נילון איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו: שמגרדים לו את הזנב האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליו: אני בקושי רוכבת עליו... השבוע אני ארכב פעמים עליו וזה המון יחסית.. מה את עושים עם הסוס כשאתם נוסעים לכמה ימים: לצערי לא מטפלים בו והוא נראה נורא...
שם: Diesel גיל: 5, תאריך לידה: 1/4/98 צבע:Bay, כוכב לבן קטן ורגל ימין אחורית לבנה. באיזה חווה הוא נמצא:מועדון רכיבה עין המפרץ. איזה סוג הסוס:dutch warmblod איזה הישגים יש לסוס: עוד לא התחרה באמת... אלוף הארץ לילדים ואלוף סוס צעיר לשנת 2004 בכיס שלו... מה את/ה רוכבים:אינגליש, יתחרה קפיצות ראווה. אם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות: אחת, אבל לא מדברים על זה
ממה הוא הכי פוחד:כל דבר שיתן לו סיבה לקפוץ ולרוץ.. איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו: כל מקום... פינוקי... האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליו: בעיקר אני והבעלים. מה את עושים עם הסוס כשאתם נוסעים לכמה ימים: או שהבעלים מטפלת או שאני מבקשת ממישהו... תעודת זהות שלי: שם:דורון גלאון גיל: 13, עוד מעט 14 איפה את/ה רוכבים: מועדון רכיבה עין המפרץ איפה את/ה גרים:עין המפרץ מצורפת תמונה של דיזל וטאורה ביחד...

ווינגז

New member
שליייי

שם: ג'ז גיל: 15 צבע: חום כהה (אין לי מושג אם זה bay או משהו....) באיזו חווה הוא נמצא: בחווה בגבע כרמל איזה סוג סוס: מקומי איזה הישגים יש לסוס: אין מה את רוכבת: ווסטרן לא הייתי איתו בתחרויות ממה הוא הכי פוחד: ניילונים איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו: בצוואר האם עוד מישהו רוכב עליו חוץ ממני: כן מה אני עושה עם הסוס כשאני נוסעת: הוא בחווה |ת.ז שלי:| שם: יעל גיל: 14 איפה אני רוכבת: גבע כרמל איפה אני גרה: חיפה

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifגם אני../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מדליקה
לזכר וונדי שנראה לי סוס חמוד מאוד ונחמד מאוד, אפילו שלא הכרתי אותו.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif גמאני רוצה....

שם: רמה גיל: 14 צבע: צסטנט באיזה חווה הוא נמצא:[URL='target=_blank']היפודרום[/URL] איזה סוג הסוס: קווטר/ ערבי איזה הישגים יש לסוס מקום ראשון בתחרות פנימית מה את/ה רוכבים: ווסטרן
אם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות: לא ממה הוא הכי פוחד: מהכדורי פינטבול שעפים עליה לפעמים איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו: שמלטפים את התחת בקנטר האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליו: כן מה את עושים עם הסוס כשאתם נוסעים לכמה ימים: מישהו רוכב עליה אין תמונה.....

אפולו ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo13.gif

תעודת זהות לסוס הכי מלך בעולם-אפולו!!! שם: אפולו גיל: בסביבות 5.. צבע: BAY באיזה חווה הוא נמצא: חוות הפארק איזה סוג הוא: טורוברד צרפתי- FRENCH BREED איזה הישגים יש לסוס: לא הספקתי כל כך להתחרות איתו.. לקחתי איתו מקום 5 בתחרות לדירוג לאליפות המרכז.. והוא לוקח את כל הסוסים(כולל דיזל) ולכן הוא גם יקח את אליפות סוס צעיר לשנת 2004 ואת אליפות הארץ לילדים וגם המרכז לגובה מטר!.. מה את רוכבת: אינגליש שוללללטט! במיוחד קפיצות! אם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות: כן התחרתי איתו איזה 4 תחרויות.. ממה הוא הכי פוחד: משקיות ניילון, מהקולות של הספארי ליד ולראות את הפרצוף של אליעד ויפתח
...אההה ומהדוסים שמסתובבים בפארק ומסתכלים עלינו באימון...
איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו: אחרי שעור רכיבה שמשחררים לו את החוטמית והנוזבנד הכפול אז משפשפים לו את המקום והוא ממתת על זה!!! האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליו: כן, אולגה-עושה על הסוס שלי חצי פנסיון.. מה אתם עושים כשאתם נוסעים לכמה ימים: אממ מחליפה עם אולגה בימים והיא רוכבת עליו בימים שאני לא נמצאת והיא מטטפלת בו... ותמונה שלי עם הסוס
תעודת זהות שלי! שם: דרור מלמן גיל: 15 מקום מגורים: רמת גן! איפה אני רוכבת: בחוות הפארק.. מן הסתם הסוס שלי שם

TauraMan

New member
שנה הבאה נראה מי ינצח..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אהםדיזלינצחאהם

JustAlona

New member
../images/Emo4.gif

מה את רוכבת: אינגליש שוללללטט! במיוחד קפיצות!

מה אסור לי לכתוב את זה!? אם...

זה מפריע לך אז תתעלמי.. אני לא רואה שלמישהו אחר פה זה מפריע... בואי נגיד שאת כותבת דברים הרבה יותר מפגרים אוקי??

Shai Felton

New member
מה הפאקינג בעיה שלכם?!../images/Emo28.gif

היא אוהבת איגנליש היא אוהבת קפיצות היא חושבת שזה שולט! זכותה לחשוב ככה! זכותה גם לרשום את זה! אני אל מבינה מה זה אכפת לכם!

תודה ../images/Emo13.gif לא ממש מפריע לי מה הן..

חושבות.. במיוחד אחת שקוראת לעצמה סנופקין...אז אני לא חושבת שאני צריכה לתת לאחת כזאת חשיבות לדברים שלה.. ויערה... סתם מישהי שמשעמם לה בחיים.. אז לא ממש מפריע לי.. אבל תודה מותק..

Shai Felton

New member
../images/Emo28.gifאוטי../images/Emo28.gif

שם: אוטי גיל: לא ידוע - בערך 8 צבע: חום בהיר + גרביים לבנות וכתם לבן על הפרצוף, שיער - בלונדיני. באיזה חווה היא נמצאת: משמר העמק איזה סוג הסוס: פונית (מקומית) איזה הישגים יש לסוס: מקום שלישי באליפות צפון לשנת 2002, מקום שלישי בדרבי, ועוד כמה מקומות ראשונים בתחרויות רגילות. מה את/ה רוכבים: אינגליש אם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות: כן ב-2, דרבי - מקום שלישי ותחרות דירוג אחת. ממה היא הכי פוחדת: מים איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו: באף
האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליו: כן מה את עושים עם הסוס כשאתם נוסעים לכמה ימים: בחווה תמיד יש מי שיטפל בסוסים

למעלה