אם יש לכם

מירבל שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

שם:מירבל mirabel
גיל:6 צבע:קרם חווה:relais du pachis גזע:פיורד-ערבייה רכיבה:אינגליש-קפיצות דרסאז' ופוני גיימס מפחדת מ:פחים וחביות אוהבת ליטופים ב:מעל האף שם:אופאל opal גיל:11 חודשים צבע:חום + כוכב חווה:relais du pachis גזע:אותו דבר כמו השנייה + צרפתי (האבא) רכיבה:אני עוד לא רוכבת עליה מפחדת מ:שלג,שקיות,חבלים,כלבים,וזהו לכרגע אוהבת ליטופים ב:מעל הזנב אני: שם:תמרה גיל:כמעט 15 חווה:relais du pachis ארץ:בלגיה

כשאני לא נמצאת:

ליותר מיומיים אני מתקשרת לאחת הבנות מהחווה שבריש אותה ושתטפל בה אני לא אוכל להירדם בלי לדעת שהיא בסדר... כשאני בחופש אז המדריכה רוכבת עליה פעמיים בשבוע הבנות מטפלות בה כל יום (אחת רוכבת והאחרות מטפלות בה) אני מתקשרת כל יום לשאול מה איתה ואם היא לא רזתה ואם היא קיבלה אוכל... בקיץ' זאת הפינוקי המפונקת והממי שלי

Shai Felton

New member
../images/Emo28.gifגיל../images/Emo28.gif

שם: גיל (
) גיל: 18 צבע: ערמוני עם כתם לבן קטן במצח באיזה חווה הוא נמצא: משמר העמק איזה סוג הסוס: מקומי איזה הישגים יש לסוס: אני אל ממש יודעת אבל בדרסאז' היו לו כמה וכמה עם נעם (שהתחרה עליו) וכנ"ל בקפיצות - אבל הוא סוס קשה בקפיצות - אף אחד לא ממש רוצה להתחרות עליו - הוא מסרב מלא. מה את/ה רוכבים: אינגליש אם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות: לא, *עדיין* (
) לא! ממה הוא הכי פוחד: כל דבר בערך, וגם אם לא אז הוא דואג לעשות את עצמו, חחח... הוא גם מפחד ממכשולים כמו חומה, מים וכל דבר לא שגרתי. איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו: על המצח האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליו: כן מה את עושים עם הסוס כשאתם נוסעים לכמה ימים: כלום - הוא בחווה.
בקרוב תמונות חדשות שלו
^^

niko girl

New member
ניקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שם: ניק, ניקו. גיל: 23 צבע: חום כהה. באיזה חווה הוא נמצא: חוות איתון קיבוץ אילות. איזה סוג סוס: ערבי מעורב בהכל. איזה השגים יש לסוס: מקום שלישי ג'ימיקנה לפני 3 שנים. מה אני רובת: ווסטרן. האם הייתם על הסוס הזה בתחרויות: לא....... ממה הוא פוחד: כמעט מהכל
איפה הוא הכי אהב שמלטפים אותו: באף. האם יש עוד מישהו שרוכב עליו חוץ ממכם: בטח הוא לא שלי. מה אתם עושים עם הסוס שאתם נוסעים לכמה ימים: הואלא אבלהייתי משאירה אותו באורווה ואומרת למישהו להוציא אותו ולהריץ אותו. שלי: שם: צאלה גיל: 12 וחצי איפה אתם רוכבים: חוות יאתן קיבוץ יאלות. איפה אני גרה: קיובץ אילות.

צאלה ניק הוא לא ערבי מקומי..והנה של

דוני המלך... שם: דוני גיל בסביבות ה 7 ניראה לי צבע : חום ג'ינג'י ורעמה ג'ינג'ית אם כתם לבן עבה על הפנים וגרביים לבנות באיזה חווה הוא נמצא : חוות שדמות בפראן איזה סוג סוס : חצי קווטר חצי מקומי איזה השגים יש לו : מקומות ראשונים בריניג עד 15 וכמה ראשונים בריניג עד 18 איזה סגנון הוא : ווסטרן האם הייתם עליו בתחרות : אממ בתחרות ביתית כן בארצית לא ממה הוא פוחד: אממ שיקחו לו את האוכל..? או מלא יודעת מה כי לא ראיתי אותו אף פעם נבהל איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו? לייד הגבנון עוד מישהו רוכב עליו חוץ ממכם : כן הוא לא שלי ואני בקושי רוכבת עליו מה עושים כשאנחנו נוסעים : הוא לא שלי הוא נשאר בחווה.. ת.ז שלי שם : תאיר גיל:14 עוד 3 וחצי חודשים איפה אתם רוכבים: חוות איתן בקיבוץ אילות ובחוות שדמות שבפראן איפה אני גרה: באילת מין : כן תודה (לא סתם נקבה)

TauraMan

New member
הייתי חייבת..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

זה פשוט היה חזק ממני... שם:אלמוג(גילברט, גילי, מיצי, גילעד, גולי, גוליבר, אלמוגי, מוגי מוג, שאאאאאאאאאאאאאמןןןןןןן!!!!!!! ) גיל:12 צבע:אפור, נולד שחור, מלבין עם הגיל. באיזה חווה הוא נמצא: מועדון רכיבה עין המפרץ. איזה סוג הסוס: וולש גזעי. איזה הישגים יש לסוס: הסוס הכי חמוד בעולם....
מה את/ה רוכבים: אינגליש. הוא בעיקר סוס בית ספר. אם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות: בתחרות השניה שלי. עשיתי איתו סיבוב נקי באיקסים בתחרות פנימית ביגור לפני 3 וחצי שנים. ממה הוא הכי פוחד: כל דבר שיתן לו סיבה להעיף ילדים קטנים מהגב שלו... איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו: הוא תינוק, בכל מקום האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליו: בקושי רוכבים עליו. מה את עושים עם הסוס כשאתם נוסעים לכמה ימים: לוקחים אותו במזוודה...

GrEeNwOmAn

New member
תורי.../images/Emo175.gif

שם: חוואג' גיל: 15 צבע: חום כהה- לחמנייה שרופה|אש| חווה: עמק זוהר סוג: אין לי מושג, אבל הוא מהולנד או מאנגלייה הישגים: המון, והוא גם מלך לא קטן
אינגליש לא, אבל יהיה כיף, וחוצמזה, תחרות פנימית, אני רוצה... מכלום, אה הוא פוחד רק מ... המדריכה- דפנה. הוא משקשק. באף, ואז הוא מרים ת'אף כזה, וגם בצוואר, ובטוסיק, ובכל מקום
הוא סוס ביצפר, אז המון רוכבים עליו
נותנת לו נשיקה גדולה ומשביעה את כולם שישמרו עליו, חחחחח צ'לי- מס' זהות: חסוי--- שם: אבישג 12 יוקנעם חיפה

ביוטי...

שם: ביוטי גיל: 5 וחצי צבע: פיינט שחור-לבן באיזה חווה היא נמצאת: חוות אביב איזה סוג היא: מקומית מה אתם רוכבים: אינגליש-דרסז' האם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות: לא. ממה היא היא הכי פוחדת: סתם מכל דבר שזז בערך... איפה היא הכי אוהבת שמלטפים אותה: אממ היא יותר אוהבת גירודים מאשר ליטופים והיא אוהבת שאני עושה לה מסביב לאוזנים גירודים. האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליה: לא. מה אתם עושים עם הסוס שאתה נוסעים לכמה ימים: היא נשארת בחווה ויוצאת כל יום כרגיל שעתיים למנג' לבד להשתחרר ואם אני מבקשת ממישהו אז ירכבו עליה.. תעודת זהות שלי- שם: רעות גיל: 14 איפה אתם רוכבים: בחוות אביב ובחוות הפיסגה. איפה אתם גרים: אבן יהודה

למעלה