אם יש לכם

Edubite

New member
אדידו!!!!!

שם: אדי (אדיפוס, אדידו, אדידס, בוזיני, פוץ) גיל: 6-7 צבע: צ'סנט (ערמוני) עם סטרייפ וסניפ, 3 רגליים לבנות חווה: מרכז רכיבה דני היי גזע: בן של בועז (האנובר) ואמא אני לא יודעת אבל אני יודעת שהיא הייתה גזע גרמני כלשהו.. איזה השגים יש לסוס: אני לא ממש מכירה את כל ההיסטוריה שלו.. מה אני רוכבת: אינגליש קפיצות ודרסז.. אם הייתי בתחרות?: עוד לא.. רק תחרות פנימית אצלנו שקפצנו בערך מטר + ממה הוא הכי פוחד?:ה-כ-ל... ציפורים, מטריות, פיטר, סוסים אחרים, שקיות, משאיות וכ'ו.. הכי נעים לו: באף!! אני עושה לו גיז'י מיז'י שעות!! האם רוכבים עליו חוץ ממני?: לפני שהתחלתי את הפנסיון נעם רכב עליו אבל מאז רק אני! מה עושים כשנוסעים?: הייתי מבקשת מנעם לרכב עליו! תעודת זהות שלי: שם : קרן כרמלי גיל: 15 רוכבת ב: מרכז רכיבה דני היי (
!) גרה ב: קיסריה

Edubite

New member
כן אני מתכוונת להתחרות...

אני אצא לאיזה תחרות או שניים ל 90 ואז השאר אני אתחרה מטר... *איזה כיף* ותודה על המחמאה.. אני אמסור לאדי!!

אז את הולכת להתחרות נגדי...

ונגד המלך שלי........ חחחחח בהצלחחחחההה... ואני מתכוונת שאת תתחרי איתי במטר... בת כמה את?

Shai Felton

New member
היא בגיל שלך../images/Emo28.gif

אני גם רוצה סוס מושלם!!!!! מאנייקיות!

TauraMan

New member
קרן! את עושה עונה במטר?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

די... זה כבר הופך לא נעים... מילא רק לנצח את דרור אבל את קרן ואת דרור... לא נעים לי
חחחחח סתתםםםםםםםםם (כאילו לא סתם עדיין ננצח..
) אבל זה מעולה!!!!

דורוני מה שאומר.. שעכשיו את...

בטח יותר בדכאון שעוד רוכבת טובה ממך הצטרפה לחבורה... אבל עדיין.. אף אחד לא עולה על אפולו! לא דיזל העקום ולא אדי הטמבלול.. חחחחח... אני ראשון באליפות הילדים, דורון שנייה וקרן שלישית או ההפך.. קרן שנייה ודורון שלישית! חחחחחחחחחחח....

TauraMan

New member
מותק..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

דיזל עם כל העקימות שלו.. יש לו בכיס הקטן את אליפות ילדים, אליפות סוס צעיר ואליפות הצפון ב100.... לא כולם איתי אבל עדיין הוא מלך
ורק בשבוע שעבר גיליתי שאני באמת ממש אוהבת אותו...

TauraMan

New member
ובסיבוב נצחון..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

זה בסדר אני אסתובב אחורה באמצע

TauraMan

New member
הבן של בועז?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אח של שיא.. ואח של זאוס... ואו כמה ילדים יש לבועז הזה... חחחחחח

Shai Felton

New member
../images/Emo121.gifכפיר../images/Emo28.gif

שם: כפיר ה-
גיל: 22 צבע: אפור באיזה חווה הוא נמצא: משמר העמק איזה סוג הסוס: חצי ערבי
איזה הישגים יש לסוס: הרבה מאד, את הרוב אני לא יודעת כי זה היה ממש מזמן, בכל זאת הוא דיי מבוגר, אבל הוא היה מקום ראשון באליפות צפון כמה פעמים, והשתתף גם באליפות הארץ, הוא ממש מלך
מה את/ה רוכבים: אינגליש אם הייתם עם הסוס הזה בתחרויות: כן ברור, 2 עונות ממה הוא הכי פוחד: כפיר לא מפחד מכלום...חחח.... איפה הוא הכי אוהב שמלטפים אותו: שונא שמלטפים אותו... האם עוד מישהו חוץ ממכם רוכב עליו: עכשיו כן, עד לפני שלושה חודשים - לא מה את עושים עם הסוס כשאתם נוסעים לכמה ימים: כלום - הוא בחווה.

צדק8

New member
כפיר המלךךךךךךךךךךךךךך

לא מפחד מכלום ? חה חה חה . זה גם מה שאני חשבתי על בז'.. עד שהתחלנו להתעסק עם הרומחים האלו פחחח..פעם ראשונה בחיים שלא בערך שהוא התפרע
בקיצור. כפיר מפחד ממשו. אנחנו פשוט עדיין לא גילינו ממה

Shai Felton

New member
ארררר סתומע../images/Emo28.gif

אם הוא נבהל אז הוא עושה את זה בכוונה. זה שהוא עוד לא התפרע לך זה לא אומר כלום..

למעלה