אם כבר עושים סדר פסח... לאונצ'רים

פגית

New member
כן, ווידג'ט של המנהל יישומים

אולי גם ברום המקורי, לא יודעת, אני עם רום של אורנג'... וכל הנלאצ'רים עד עכשיו שראיתי לא איפשרו לשים אותו, כלומר לא היה.. אולי גם יש במרקט..

פגית

New member
תודה ששאלת אותי:)

מסתבר שיש כאלה ללאנצ'רים, ונראה שהם מאוד נוחים, ראיתי שיש לגו לאנצ'ר ובטח לאחרים, איזה יופי.. עכשיו נשאר לבחור אחד ולראות האם יש הבדל בינו לבין הבילטאין...

פגית

New member
א. זה רק מראה את האפליקציות ולא מה פתוח

ב. הגו ממש לא נוח, טוב אני מניחה שאשאר עם הדיפולט..

edok23

New member
מבולבלים? גם אני

1. עד כה שמעתי אין ספור חוות דעת מנוגדות לגבי לאונצרים שונים במיוחד go launcher & launcher pro האם ישנם הבדלים ברורים? 2. באיזה טלפון את משתמשת ומה הלאונצר המקורי שלו? 3. מה היתרונות במנהל יישומים לעומת advanced task killer?

פגית

New member
גלקסי s הלאנצ'ר המקורי

נראה לי טאצ'וויז.. אני לא אוהבת להעמים הורי אפליקציות, מאמינה בהאנדרואיד יודע לעשות זאת בחוכמה ולבד. לכן המונה יישומים שיש אצלי-רק סופר לי כמה פתוחים..

voguemaster

New member
אם את מדברת על ה-WIDGET

שמראה כמה אפליקציות רצות כרגע וכשלוחצים עליו פותח את ה-TASK MANAGER אז זה עובד רק ב-TOUCH WIZ של סמסונג, או בגרסא השניה שלו GTG LAUNCHER (שהיא גרסא טיפה משופרת שיש ברום של פיילוט).

פגית

New member
אכן, כך תיארתי לעצמי

לא קיים משהו מקביל אליו, שפיספסתי אולי בריפרוף במרקט בנושא?? אני דיי מרוצה מהטאצ'וויז..ועל רום המפעילה..

../images/Emo207.gif אם כבר סדר פסח...

יש לי מכשיר חדש SGS מסלקום, ויש עליו הרבה ג'אנק של סלקום שאני מת להעיף: 1. האייקון של הדפדפן שונה וכולל את הלוגו של סלקום. 2. כל מיני אפליקציות דפוקות שהן בסה"כ קישור לאתר של סלקום (חדשות/ספורט/מוזיקה...). 3. מסך פתיחת המכשיר של סלקום. 4. רקעים של סלקום בגלריית רקעים של המכשיר. לא ראיתי אופציה לשנות/להסיר את הדברים האלו ורציתי לדעת האם ניתן לעשות זאת (ואם כן עד כמה זה מסובך/מבטל אחריות של המכשיר)? בעיקבות השירשור הזה אגב בדקתי ואני רואה שרץ לי על המכשיר tw launcher, שאני מבין שזה הלאונצ'ר הדיפולטי של המכשיר? בכל אופן תודה מראש, כל טיפ יתקבל בברכה

פגית

New member
לא

לצערנו אין דרך להסיר את האפליקציות הללו, מבלי להחליף רום, שזה כלול בכך שתאבד את האחריות של המפעילה.. כן זה אכן הנאצ'ר הנל הינו הדיפולט..

מזה חששתי...

אגב לפי מה שהבנתי האחראיות שיש לי זה אחראיות של יבואנית סמסונג והיא רק לשנה (אין לי אחראיות מורחבת), כך שאם עוד שנה אני מחליף רום זה כבר לא ישנה כלום נכון? או שאני מפספס משהו? בכל אופן תודה על התגובה (המהירה)!

אתה לא מפספס כלום

אכן אם האחריות לשנה ראשונה ואין לך ביטוח (בטוח שאין ביטוח?) אז אחרי שנה תעשה מה שבא לך עם המכשיר, אפילו תצבע אותו בכחול
בכל מקרה תמיד תדע שהרומים של המפעילות פחות מוצלחים מרומים אחרים, זה בגלל שהם דוחפים את כל הפרסומות שלהם, הרומים המבושלים מתמקדים בשיפור הביצועים והנוחות, ואם יש משהו שעושה בעיות אז הם יוותרו עליו ויחפשו משהו תחליפי.

לא קניתי ביטוח למכשיר

ממה שהבנתי ביטוח זה עניין יקר (משהו כמו 50 ש"ח בחודש). אני הסתפקתי באחראיות של היצרן שכאמור היא רק לשנה, ותופסת כמובן רק בתקלות שנובעות מפגם במכשיר ולא מפגיעה שנעשתה ע"י המשתמש (אגב באייפון אפילו את זה לא מקבלים). טוב אז נראה לי שאני אנסה לשרוד שנה עם הג'אנק של סלקום ואז נתחיל לבדוק את עניין הרומים. בכל אופן תודה על התשובה!

voguemaster

New member
אחריות יצרן לא מבוטלת אם אתה עושה שינויים

למיטב ידיעתי בכל אופן. הייתי ממליץ לך לבדוק את זה או בפורום סלולארי או מול המפעילה שלך (למרות שהתשובות שלהם רחוקות מלהיות נקיות מאינטרסים). בלי קשר, את כל הדברים שסלקום דחפו למכשיר אפשר להסיר רק ע"י ROOT בדרכים כאלו ואחרות.

פגית

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סדר פסח דפדפנים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אתחיל ואומר שהסתדרתי מעולה עם הדיפולט, רק שהוא מיאן להיכנס לאתר של האוני' אז חיפשתי אחר. הייתי עד עכשיו עם האופרה הלא מיני. כרגע, ממש עכשיו, עברתי לדולפין מיני והוא נוח ומהיר ולא הופך את העיברית כמו האופרה! ממליצה בחום. למען הסדר הטוב וההודעות הנבחרות- באיזה דפדפן אתם גולשים?? אני גולשת המון דרך הפלאפון ודפדפן טוב עושה את כל ההבדל בחוויה, אז יאללה...

em28

Well-known member
דפדפנים ? לא לגלישה בסלולר.

ניסיתי את הדיפולטי, את הדולפין, את האופרה מיני ומובייל, את ה-SkyFire וגם את גירסת Firefox Mobile. לקח לי זמן אבל הבנתי שבסלולרי לא גולשים - בסלולרי בודקים מידע נקודתי באינטרנט וזהו. אף אחד מהדפדפנים לא מספק את חווית הגלישה של מחשב. אולי זה המסך הקטן, אולי זה ניהול הסימניות הלא משכנע, אולי ההרחבות הצולעות, ואולי זה אני. מצאתי תחליף שבינתיים מספק אותי בדרך אחרת - קורא RSS. במקום לחפש את המידע בגלישה תן לחדשות להגיע אליך. קורא RSS לאתרים ישראלים מרכזיים: IlNewsDroid

פגית

New member
הממממממ

אני דווקא מוצאת את הגלישה מאוד נוחה.. אבל זו אני:) לחדשות אני משתמשת בisraeli news מאוד מאוד נוח..

voguemaster

New member
ברור שזה עניין סובייקטיבי, אבל

למרות שחווית הגלישה היא לא כמו במחשב (מן הסתם), היא מספיק נוחה כדי שאני (ברוב עצלותי) אפילו לא אטרח לקום מהספה, להוציא את המחשב משינה, לפתוח FIREFOX ולהתחיל לגלוש. אני פשוט אעשה את זה מהר יותר מהטלפון. פשוט יותר קל ויותר נגיש. הבעיה היא כמובן שהדפדפן יותר איטי, אז זה רווח בטווח הקצר אבל פחות טוב לטווח ארוך. ובכל זאת אני מוצא את עצמי גולש לא מעט בטלפון. אגב, אם אני רוצה לבדוק משהו מהיר באינטרנט (כמו ביקורת על סרט ב-IMDB) אני לא טורח לקום למחשב בכלל... פשוט הרבה יותר מהר בטלפון.

פגית

New member
מזדהה לגמריי

בדיוק מה שאני חווה בחודש שימוש שלי בגלקסי, אמאלה מרגיש הרבה יותר. איך הsnap n go?

voguemaster

New member
אין אותה ברום של פיילוט

ואין לי מושג איפה להוריד. טוענים שמתוך SAMSUNG APPS אבל לא מצאתי אותה שם... כשיהיה לי יותר זמן אני אחפש APK.

למעלה