אם כבר עושים סדר פסח... לאונצ'רים

פגית

New member
אולי בגלל זה לא שומעים עליה

למה שמפתחים יורידו אותה כשהם בונים את הרום אבל? מוזר וחבל... בהצלה! כתבתי תגובה על הדולפיןHD והוא נסגר עלי. עברתי אליו כי אני מאלו שצריכים לדעת ולראות בעיניים, אני לא יודעת למה עד עכשיו הצלחתי להיכנס להרבה מדורים באתר של האוני' שלי-אב"ג ורק למייל לא-אף דפדפן סלולרי לא הסכים, פרט לדולפין HD אז הוא נקנה בשתי ידיים. הוא נוח ואשמח להסבר להדיוטה כמוני על כל העיניין של קליינט צדדי ואופרה וכזה, תודה!

voguemaster

New member
אז ככה

קודם כל אני אתחיל ואומר שיש לי רום של פיילוט, זה אומר גרסא 2.2.1 והמשמעות של זה היא שיפורי ביצועים מאוד משמעותיים בדפדפן הרגיל של אנדרויד. אחרי שאמרנו את זה, מה שאני בד"כ משתמש בו זה DOLPHIN HD. הכי קרוב לדפדפן נורמלי שיש (יש לי גם SKYFIRE וגם הוא נחמד אבל אני משתמש בו פעם ב..). אם אתה לא מאפשר PLUGINים באופן אוטומטי, אתרים כבדים כמו YNET נגללים חלק לגמרי. אחרי הורדת ה-FLASH (או אם נתת לזה לקרות אוטומטית) זה קצת מאט את הגלילה אבל לא נורא, אחרי שהכל מרונדר בפעם הראשונה זה עובד ממש טוב (ולכן אני באופן אוטומטי מאפשר FLASH). את אופרה מיני וכל החבר'ה האחרים שעושים SERVER SIDE אני ממש לא אוהב אז לא טרחתי להתקין אותם.

פגית

New member
מה ההבדל בין הדולפין שלך למיני?

כי אני דיי מרוצה מהמיני אבל אם הרגיל טוב יותר, אז אני כבר אוריד..

voguemaster

New member
הדולפין HD ?

קודם כל הוא פיתרון צד קליינט אמיתי, כלומר העמוד לא מרונדר לך ע"י השרתים של אופרה. יש שיגידו שזה טוב ויש שיגידו שזה רע אבל בדפדפנים לדעתי זה טוב. אין תלות בגורם צד שלישי מהרגע שהתקנת את התוכנה. יש לו הרבה מאוד פונקציות, הרבה מאוד הרחבות ויש לו תמיכה ב-GESTURES שזה פשוט חוויה. אם אני היום פותח דפדפן אחר זה מבאס אותי שאני צריך להקליד ynet.co.il (אפילו עם השלמה אוטומטית). במקום זה, בדולפין אני מצייר Y גדולה על המסך וזה ישר הולך לשם

Drau

New member
בזמן הקצר שיש לי את המכשיר שלי ...Maxthon

זה גם הדפדפן שלי בבית .. ולדעתי ממש נוח קיצורי דרך , mouse gestures גם במכשיר הנייד

em28

Well-known member
הידעתם ? דפדפנים הם בולעני זיכרון ../images/Emo212.gif

הדפדפנים למינהם הם צרכני זיכרון גדולים והתקנה של כמה מהם במקביל יכולה בקלות לחסל 100MB של זיכרון. בולטים לרעה: - פיירפוקס 14MB (בלי הרחבותיו שתופסות עוד). - אופרה מובייל - 13MB. - SkyFire - כ-8MB. הדולפין והאופרה מיני בולטים לטובה עם כ-1MB.

פגית

New member
באסה

לא מבינה את הצורך של אנשים ביותר מאחד. גם בבית יש לי רק אחד בשימוש(כרום).. וכרגע על הדרויד מותקן סקיפייר ואני ממש מרוצה

למעלה