`אם לא תאכל יבוא שוטר`

`אם לא תאכל יבוא שוטר`

איך זה אצלכם? לא בא לו/ה לאכול, מה עושים? הופכים ת`עולם עד שיאכל? או.. זבש``ו! לא רוצה .. לא צריך! אצלנו חלוקות הדעות, מעניין לשמוע אתכן/ם..

אצלנו זה עדיין לא רלונטי

אבל אני נגד איומים\הפחדות, לא רוצה? לא צריך! יאכל כשירצה.

אביטל60

New member
גם אצלנו עוד לא רלוונטי

אבל אני מאמינה שכשילד רעב הוא אוכל ואם לא תרוצו אחריו הוא יבקש לאכול מעצמו. אבל גם מבינה את אלה שרצים אחרי הילדים, זה כ"כ כיף שילד אוכל!!

אצלנו רלוונטי

בפעם הראשונה הצעתי את כל האפשרויות הקיימות אח``כ למדתי להתמקד ב-2-3 אפשרויות. אשתי המדהימה דואגת שגם בארוחה חמה יהיו מספר אפשרויות ועל זה מתעקשים. האם הם מסרבים הם לא מקבלים קינוח ובסוף כשהקינוח מגיע הם אוכלים יפה מאד. אי אפשר להגיד שכשירצו יאכלו שכן בית זה לא מסעדה וההורים לא פנויים כל הזמן לשרת אותם.

candy77091

New member
רוצה להגיד לי שתמיד יש להם קינוח?

את מכינה או קונה או איך זה הולך. כעיקרון עכשיו אצלי יש עוגות שאני אופה ובד"כ משני סוגים,אבל כשיש לי לחץ ואין זמן אני לא יודעת איך אני אצא מזה..כי אני לא יכולה בלי ולא רוצה שלא יהיה משהו מתוק בבית..ועוד עכשיו כשאחנו רק זוג אני מרגישה שאין לי זמן בכלל.(מעמיסים עלינו כל שבוע כמה עבודות טובות בכמה קורסים שאני בקושי מספיקה משהו)

תגידי, מה איתך???../images/Emo6.gif

קינוח יש אצלי רק אבל רק בשבת ואם נשאר משהו משבת אז יש אולי גם ביום ראשון...חחח
את כבר יודעת שאני רחוקה מלהיות סופר וומן...
בסעודות שבת, זה איום מצוין! במיוחד שיש אז אצלי גם דג וגם בשר/עוף וגם מרק /בצל עם ביצה וגם קוגל כך שכל ילד חייב לבחור משהו אחד לפחות מהמגוון ולאכול!!! בקשר לאשתו של איתמר- זכית, אחי!!!!! שירבו כמותה בישראל!!!
ובקשר אליך- את תמיד תהיי בכמה רמות מעלי- אז תתנחמי לפחות בזה...לי אין כרגע אפילו לא שארית של עוגה במקפיא
ואני מתה לאכול עכשיו איזה עוגת שמרים טריה או עוגת שוקולד חמה או----סופגניה!!!!!!!

candy77091

New member
חח מצחיקולה :)

יש גם קפה וגם תה(המון סוגים,אני מתה על זה)אפילו חמי וחמותי קונים לי תה ורדים-תראי לאן הגענו.. יש עוגת תפוחים(בזמן האחרון עוגות פירות עושות לי את זה) ועוגת שוקולד/כושית בעלי לא יכול בלי.הוא אוכל א תזה בוקר עם קפה ובערב אחרי ארוחת ערב קלילה בתור קינוח..אני מתחרפנת כמו אפשר עוגה לאכול ביום..

אני אוהבת גם עוגת תפוחים וגם כושית

אז...לא משנה הסדר
ואני מצידי הייתי אוכלת רק עוגות וגלידות ומעדנים כל היום אם זה לא היה גורם לי לבחילות... כך שאני די מבינה את בעלך! אם הוא לא שמן מזה- שיערב לו

candy77091

New member
ואם הוא שמן מזה?

אז? אני מצידי גם הייתי אוכלת אבל אני לא עד כדי כך נואשת שאני אוכל בוקר צהרים ערב עוגות שוקולד.אבל קוביות שוקולד אני יכולה לאכול כל היום וגם טופי וסוכריות על מקל ומה לא.

למה, הוא שמן מזה?

כי אז זה כבר מפריע לדעתי גם לך בתור אישתו- לא? ואני הייתי מכורה לטופי וסוכריות אבל הטיפולי שיניים שנגרמו לי מזה גרמו לי לגמילה רצינית!

אולי אתן באות ללמד את אישתי לאכול

אני לא מצליח, שתבינו.. היא 1.75 גובה. 58 ק``ג! בואו תעשו משו היא תיכף נעלמת לי..

א-מ-א!!!!!!!

מה, היא לא אוהבת אוכל???? כי זה נשמע קצת משקל מסוכן...
אני מכירה נשים בנות מזל (כמו שתי אחיותי...) שאוהבות לאכול ואוכלות הרבה א-ב-ל ל-א משמינות!!!!! זה תענוג אמיתי
אחותי הקטנה בכלל חתיכה מארץ החתיכות, לא עושה ספורט, 4 חדשים אחרי לידה ואוכלת מה-בא-לה!!! אני מבינה שהיא זאת שדוגלת בלרוץ אחרי הילדים עם אוכל כדי שלא יהיו רזים כמוה- הא? או שאולי להפך- היא גורסת שצריך לתת להם להחליט לבד אם לאכול או לא כי יש לה טראומה מזה שהיו רודפים אחריה עם הסנדוויץ'?!

למעלה