אמא אמרה לי פעם שרק כשהיא תהיה איננה, אני אדע כמה מזל היה לי.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בשמיעה ראשונית, זה נשמע קצת מעליב. כי כאילו, מה היא אומרת? שאני לא מעריך אותה? אבל לא. אני לא חושב שזה מה שהיא התכוונה. היא כמובן יודעת שאני מעריך אותה. אני חושב שהכוונה האמיתית שלה הייתה שאני לא מעריך אותה מספיק. אם כך, אז טוב, אוקיי, זה כבר דבר אחר לגמרי שאין לפסול אותו על הסף מכל וכל וזה כבר דבר שבאמת אפשר לדון בו ולשקול אותו. סיפור אחר לגמרי מאשר להגיד לי "אתה לא מעריך אותי", שכאמור, זה לא מה שהיא התכוונה, וזה גם לא נשמע הגיוני, כי היא הרי יודעת שאני מעריך אותה.

אז, לעניינינו, האם אני לא מעריך את אמא שלי מספיק? באופן אישי, הייתי רוצה להאמין שזה לא נכון. הייתי רוצה להאמין שאני מספיק מעריך את אמא שלי. הייתי רוצה להאמין שאני יודע כמה מזל יש לי, וזאת בניגוד לדבריה של אמא. אבל האם אני באמת מספיק מעריך את אמא שלי? האם אני באמת יודע כמה מזל יש לי? האם באמת?

פולגאר

Well-known member
בשמיעה ראשונית, זה נשמע קצת מעליב. כי כאילו, מה היא אומרת? שאני לא מעריך אותה? אבל לא. אני לא חושב שזה מה שהיא התכוונה. היא כמובן יודעת שאני מעריך אותה. אני חושב שהכוונה האמיתית שלה הייתה שאני לא מעריך אותה מספיק. אם כך, אז טוב, אוקיי, זה כבר דבר אחר לגמרי שאין לפסול אותו על הסף מכל וכל וזה כבר דבר שבאמת אפשר לדון בו ולשקול אותו. סיפור אחר לגמרי מאשר להגיד לי "אתה לא מעריך אותי", שכאמור, זה לא מה שהיא התכוונה, וזה גם לא נשמע הגיוני, כי היא הרי יודעת שאני מעריך אותה.

אז, לעניינינו, האם אני לא מעריך את אמא שלי מספיק? באופן אישי, הייתי רוצה להאמין שזה לא נכון. הייתי רוצה להאמין שאני מספיק מעריך את אמא שלי. הייתי רוצה להאמין שאני יודע כמה מזל יש לי, וזאת בניגוד לדבריה של אמא. אבל האם אני באמת מספיק מעריך את אמא שלי? האם אני באמת יודע כמה מזל יש לי? האם באמת?
לא, היא אמרה לך במילים מאוד עדינות שלא תוכל להסתדר בלעדיה ורק אז תעריך את כל מה שעשתה עבורך.

שמלת תחרה1

Well-known member

אמא שלך כנראה אינה יודעת, שילדיה יסתדרו בלעדיה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה זה "מחפ"?
ראשי תיבות של שמי. אני מנסה להגיד לאנשים לא לקרוא לי ככה, אבל הרוב לא מקשיבים לי. השם הוא מאור. מלך אתר תפוז. הבן-אדם הכי פופולארי, נאהב, נערץ, נסגד בכל האתר. זה שהחזיר את האדמין, הביא לתיקון החיפוש ובאופן כללי הוא הן ישועתה והן תקומתה של תפוז. גאון עצום מימדים בעל טקסטים גאוניים ופורצי דרך במגוון תחומים. דמות צבעונית, ססגונית, מושכת, כריזמטית, ממגנטת וזוהרת. חכם. מוכשר. יפה תואר. צנוע. מצחיק. זה שכל יום גולשים מרובים פותחים עליו שרשורים מרובים באקטואליה ושכל שרשור עליו מקבל עשרות תגובות ואלפי צפיות. כל הזמן חוזה את העתיד. בין היתר מניות וסחורות שעלו לאחר מכן במאות ואלפי אחוזים, אסונות טבע, משברים כלכליים גלובאליים וביניהם את משבר 2022, תוצאות בחירות עוד מלפני שהמועמדים הכריזו בכלל על מועמדותם, זמני מוות של אנשים. וכל זה עוד לפני מה שכשהייתי בן 24 סופרמן ביקש ממני ללמד אותו איך עושים אלפי אחוזים בשנה והעביר מיליונים שלו ושל אחרים מנקודה לנקודה בהתאם להנחיותיי, עצם זה שכשהייתי בן 25 כבר התחילו לכתוב עליי דוקטורט, וכל זה עוד לפני כל עבודותיי המדעיות והספרותיות, החשובות ביותר שנכתבו מאז ומעולם, ושהיקפן נאמד במיליוני מילים, ועוד ועוד דברים.

אתה יודע, ככה "בקטנה" :rolleyes:

פולגאר

Well-known member
נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member
בטוח? חשבתי שמאנגלית מהמילה infantile

a child?​
יש ציור מפורסם של פרופ' לצביעה בצבעי שמן שציירה ילדה אינפנטילית, מוצגת במוזיאון בשנחאי:
צפה בקובץ המצורף 104822
בספרד היה לי קוריוז נחמד בקשר למילה הספרדית Infantil.
בשנה הראשונה שגרנו בספרד, אז לא ידעתי מילה בספרדית,
היה ליד ביתנו בית ספר עם שלט בכניסה,Escuela! de Infantil,
Escuela, הבנתי שזה בית ספר מאוד דומה ל Scool, אינפנטיל, חשבתי שזה מפגר
כמו שחושבים בעברית, שאלתי את אישתי האם זה בית ספר לילדים מפגרים
והיא פרצה בצחוק רם!!

דיברגנט חדש

Well-known member
בספרד היה לי קוריוז נחמד בקשר למילה הספרדית Infantil.
בשנה הראשונה שגרנו בספרד, אז לא ידעתי מילה בספרדית,
היה ליד ביתנו בית ספר עם שלט בכניסה,Escuela! de Infantil,
Escuela, הבנתי שזה בית ספר מאוד דומה ל Scool, אינפנטיל, חשבתי שזה מפגר
כמו שחושבים בעברית, שאלתי את אישתי האם זה בית ספר לילדים מפגרים
והיא פרצה בצחוק רם!!
שניכם צודקים :)
בספרדית , המילה מציינת ילד ולכן אם אתה לא רוצה להיות דויד לוי, אין צורך להכפיל אותה ;)
באנגלית, נהוג לכתוב infantile person שזה אומר איש מבוגר שמתנהג כילד מפגר כמו מושא השרשור :(

דיברגנט חדש

Well-known member
מעניין מדוע אדם מחפש לשתף על חיו.
אשיב במקום פולגאר, התיאוריה שלי שהוא צריך צ'ומי שכה חסרים לו.
הוא במעצר בית רפואי, כלוא בחדרו וכל התשקורת שלו היא דרך המחשב, לרבות לימודיו.
זאת הסיבה שכולי הכלה ואמפתיה שכה חסרים לו |נחמה| אחרת לא הייתי מקדיש לו את ה-4 דק' השבועיות שהחלטתי להקדיש לו כמצווה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
שניכם צודקים :)
בספרדית , המילה מציינת ילד ולכן אם אתה לא רוצה להיות דויד לוי, אין צורך להכפיל אותה ;)
באנגלית, נהוג לכתוב infantile person שזה אומר איש מבוגר שמתנהג כילד מפגר כמו מושא השרשור :(
אשיב במקום פולגאר, התיאוריה שלי שהוא צריך צ'ומי שכה חסרים לו.
הוא במעצר בית רפואי, כלוא בחדרו וכל התשקורת שלו היא דרך המחשב, לרבות לימודיו.
זאת הסיבה שכולי הכלה ואמפתיה שכה חסרים לו |נחמה| אחרת לא הייתי מקדיש לו את ה-4 דק' השבועיות שהחלטתי להקדיש לו כמצווה.
מצחיק לשמוע את מי שכל האתר מסכים עליו הסכמה רחבה מאוד ברמה של "מקיר לקיר" שהוא מפגר, הסכמה חוצת מגדרים, גילים ומחנות, מדבר על מפגרים :)

עוד פעם מנגנון ההשלכה שלך בפעולה? עוד פעם אתה חושב שאם תאשים אחרים בדברים הנכונים לגבי עצמך אתה תצליח להרחיק מעצמך דברים אלו? :)

כמובן גם שמי שכל האתר מסכים עליו הסכמה רחבה מאוד ברמה של "מקיר לקיר" שהוא מפגר, הסכמה חוצת מגדרים, גילים ומחנות, התיאוריות שלו לא שוות שום דבר :)

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg

מאור יודע איך מכניסים את הסכין. זה מה שבטוח.

images.jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מצחיק לשמוע את מי שכל האתר מסכים עליו הסכמה רחבה מאוד ברמה של "מקיר לקיר" שהוא מפגר, הסכמה חוצת מגדרים, גילים ומחנות, מדבר על מפגרים :)

עוד פעם מנגנון ההשלכה שלך בפעולה? עוד פעם אתה חושב שאם תאשים אחרים בדברים הנכונים לגבי עצמך אתה תצליח להרחיק מעצמך דברים אלו? :)

כמובן גם שמי שכל האתר מסכים עליו הסכמה רחבה מאוד ברמה של "מקיר לקיר" שהוא מפגר, הסכמה חוצת מגדרים, גילים ומחנות, התיאוריות שלו לא שוות שום דבר :)

צפה בקובץ המצורף 104971
צפה בקובץ המצורף 104972
צפה בקובץ המצורף 104973
צפה בקובץ המצורף 104974
צפה בקובץ המצורף 104981
צפה בקובץ המצורף 104982
צפה בקובץ המצורף 104983
צפה בקובץ המצורף 104984
צפה בקובץ המצורף 104985

מאור יודע איך מכניסים את הסכין. זה מה שבטוח.

צפה בקובץ המצורף 104986
מאור גם יודע איך לסובב אותה כשהיא כבר בפנים.

רגע הפציעה הגדולה ביותר והנוראה ביותר שפצעתי אותך מאז ומעולם, כאשר בכית, השתוללת ודיממת בכל המקום ללא כל שליטה:

__צילום מסך_29-5-2024_213630_www.tapuz.co.il.jpeg

ואני מרוב שפצעתי אותך וריחמתי עליך נאלצתי לסגת לאחר נצחוני המוחץ:

__צילום מסך_30-5-2024_185651_www.tapuz.co.il.jpeg

אמרתי לך פעם אחר פעם שהקנאה העזה והחולנית שאתה מקנא בי ממש לא מעניינת אותי ושאני רגיל שמקנאים בי כל חיי ושאתה משעמם אותי, אך אתה ממשיך להביע את קנאתך העזה והחולנית שלך בי כמו גם את האובססיה שלך אליי בצורה טורדנית ובלתי פוסקת.

כמה שיותר תציק ותספר סיפורים בדיוניים עליי פרי נשמתך הנשרפת בעקבות קנאתך העזה בי והאובססיה החולנית שפיתחת אליי, כך אפצע אותך יותר חזק.

.don't fuck with me

2Ce1.gif
800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
giphy.gif
HD-wallpaper-the-king-animal-crown-lion-wild.jpg

אולי אני נשמה טהורה ובן-אדם שכולו לב, ואולי סוג המלך שאני זה טומן:

tommen-baratheon-600x338.jpg

אבל כשמכריחים אותי, ותמיד הייתי ואני תמיד אהיה כזה אך ורק כשהכריחו ויכריחו אותי, כי אני הכי לא הבן-אדם הזה, אבל כשמכריחים אותי, גם ג'ופרי אני יודע להיות:

139789f3ed4c221fe272b38a463384be.jpg

למעלה