אמא טריה, אפשר להצטרף?

• פותח הנושא nuxi
  • פורסם בתאריך

בלינקה

New member
ומה שאני אומרת זה שכל סטטיסטיקה

שלה, מעצם היותה מדריכת הנקה, תהיה מוטה.

זה ברור, אבל לא מוטה רק לכיוון

הקבוצה הספציפית הזו שעליה אנחנו מדברות. אני חושבת שרוב אלו שאני נתקלת בהן הן מקבוצת ה-"לא בוער ויש בעיה קטנה".

lulyK

New member
זו לא סטטיסטיקה ../images/Emo13.gif

ובכל זאת זה מעניין (אותי).

אני דוקא נתקלת בכל הקבוצות:

1. אלו שלא בוער אבל המשפחה לחצה שיגיעו ולכן הן יוצאות ידי חובה ואמרו שנעזרו ביועצת לפני שהפסיקו להניק. 2. לא בוער והולך - אלו בדרך כלל הנשים שמגיעות לתיקון קטן של התפיסה או כדי שאאבחן פטריה. ביקור אחד או שניים והכל הסתדר. 3. בוער והולך - יש, מעט. בדרך כלל מדובר בנשים עם יותר נסיון בהנקה. 4. בוער ולא הולך - הן דוקא לא הרוב שמגיע אלי וכשהן מגיעות, מדובר בדרך כלל בפרוייקט שלם, מצידן ומצידנו. זו הנקה שדורשת ליווי רב וצמוד עד שהכל הולך חלק. אפילו חודשים של ליווי. יש מעטות כאלו כי הרוב נשברות כבר בהתחלה.

lulyK

New member
אגב, מנהלות, חיפשתי במאמרים

ומסתבר שאכן רק סיפורי ההנקה המוצלחים נמצאים שם. איפה כל הסיפורים שאל אלה מאיתנו (אני, אני) שההנקה שלהן "נכשלה"?

הי, רוצה חיבוק? ../images/Emo24.gif

את לא גרה רחוק ממני - תקפצי כשאת באה לטיפ"ח, אני צופה עליה מהבית
. אפשר לצאת לגן בימים יפים כאלה. יותר בריא לבכות בשמש
. וחוץ מזה - לא משנה מה תחליטי בסוף לגבי ההנקה - בעיני את גיבורה. באמת.

נשמע כל כך מוכר ועצוב, אבל התעודדי

החזרת אותי בדיוק שנה אחורה. כשנולדה א' שלי, לפני 5 שנים, לא הנקתי כי היא לא יצאה מבית חולים עד גיל חודש ואז כבר הפנימה את מוטיב הבקבוק וסירבה בתקיפות לציצי. שאבתי לה עוד כמה שבועות וזהו. כשנולד ר' החלטתי על חוויה מתקנת והוא חובר מיד לציץ. אלא שהחוויה הפכה מהר מאוד לסיוט: הפיצפון ינק רוב שעות היממה, כמעט ללא הפסקה והיה תינוק רעב ובכיין. האמא שלו סבלה כאבים איומים, ייסורי מצפון על אחותו שאין לה בכלל זמן אמא ובלי טיפת הנאה. שום יועצת הנקה לא עזרה (אחת אמרה 'תפיסה', אחרת דיברה על 'זרם חזק מדי' וכו'...). סיימנו את הסאגה ב6 שבועות של שאיבה מעורבת בתמ"ל. אני לא חשה אשמה בשום צורה, ולו רק בגלל התחושה שעשיתי כמיטב יכולתי. לראיה - האפרוח המשיך לאכול באותה תדירות (כל שעה וחצי יום ולילה) עד גיל 6 ח' - תחילת המוצקים. רק אז הוא גילה את תחושת השובע. אני מאמינה שאמא יודעת הכי טוב מה מתאים לתינוק שלה. לכי עם התחושות שלך.

למעלה