אמהות ובנות ב
אנשים

Fall Out Inbar

New member
הש"ש-השיר שלנו../images/Emo9.gif

חח, וניראה לי המציאו את הבורגרסבאר הזה.. אין דבר כזה! רואים שאת כמוני.. מצחיקה את עצמך.

MissMaya

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifעדכונים על האלבום!../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

יש שמועות וקראתי את זה כבר בכמה אתרים שהסינגל החדש של מקפליי יקרא:
"Everybody Knows"
ככל הנראה מקפליי ינגנו אותו ב16 במאי (יום שישי זה) בהופעה שלהם. הנה המילים: First Verse The sun is in the sky and it is gonna be a glorious day, huh so pour yourself a coffee, put your clothes back on and tell me your name now hearts are getting broken but i guess its what they call growing up, yeah We dont expect results because the kids around here dont give a -cut out swear word- Bridge Nothing really matters, nothing really matters at all When all your dreams are shattered, everything is beautiful nothing ever happens, they think we waste our lifes but thier wrong, we're moving on Chorus (everybody knows) You know the shits going down (Everybody knows) Oooh, [something] (Everybody knows) We're gonna die in this town Hey! Wooooah My voice is gone for screaming and my body aches from giving them hell (na na na na, na na na na) You gotta know the truth that we're not in this for the cash but it helps (na na na na, na na na na) Bridge Nothing really matters, nothing really matters at all When all your dreams are shattered, everything is beautiful nothing ever happens, they think we waste our lifes but thier wrong, we're moving on Yeah Chorus (everybody knows) You know the shits going down (Everybody knows) Yeah, [something] (Everybody knows) We're gonna die in this town בנוסף לשיר, האלבום כנראה יכלול 11 שירים. האלבום יצא ב28 ביולי והסינגל ב14 ביולי. עוד שיר שיש שמועות לגביו הוא השיר שמקפליי הקליטו באוסטרליה את הקהל צועק "We Don't Care" תזכורת: http://uk.youtube.com/watch?v=b3kBtlIad0E והנה חלק מהשיר: "Don't pretend you hate us when we sing our songs Because we all look the same in the dark" אז מה דעתכם? זה נראה לכם נכון? כנראה שנצטרך לחכות ליום שישי ולגלות... בכל מקרה אם זה נכון נראה לי שהסינגל הזה נממ קצת מוזר. לא יודעת אם אני אוהבת בלי לשמוע את המוזיקה... בטח יחד עם המנגינה המילים יותר יסתדרו חח... ולגביי השיר השני מקפליי נראים לי כועסים קצת
XD אין לי מושג אם זה נכון או לא... מה שכן אני כבר מתההה לשמוע את כל השירים מהאלבום! יאללה מוזמנים להביע את דעתכם

לי השיר דווקא נשמע ממש יפה :]]

אני כל כך מחכה כבר לשמוע את הדיסק החדש! כשאני אטוס באוגוסט לאירופה אני אקנה אותו-יאייי איזה כיףף :]]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifOMG טל סופסוף משהו קורה בתאריך שלנו!

XDDD נתערב שהם ידחו את זה

sweet shir

New member
באמת נשמעים כעוסים, אבל די ציפינו לזה, לא?

'נקרא' שיר ממש יפה. אולי סוף סוף נזכה לשמוע ממקפליי רוק עצבני?
(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נשמעת כמו ראש 1
)

Yu vi

New member
השיר נשמע ממש טוב! DDD:../images/Emo85.gif

ישלו פוטנציאל ללחן ממש טוב! XD וגם הווי דונט קר כאילו הם מראים עכשיו צד אחד, באמת יותר בוגר ו...לאדעת להסביר מה עוד. ^^ אבל אני ממש רוצה לשמוע כבר ת'דיסק DDDDDDD:

MissMaya

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifהדמו של השיר!../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

אוקיי, אז עכשיו אפשר לדעת שכל מה שכתבתי למעלה כנראה נכון! השיר: http://ie.youtube.com/watch?v=xVR7N0LW-ck אומג אומג אני כ"כ מתרגשת!!! זה נשמע טוב! ודני שר את הפזמון
די אני מתה כבר לשמוע הכלל...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifOOOOO:

זה כלכך נשמע שיר מפסקול של סרט נעורים כזה כמו אמריקן פאי או ילדות רעות או משוXD אבל וואו, זה בהחלט נשמע טוב ואני מחכה לשמוע ת'המשך [:

sweet shir

New member
אומגד, ממש אהבתי!!! D:

ואריאל, דוגרי זה נשמע כמו הפסקול של אמריקן פאי XDDDDD תודה רבה<:

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifאומייגאאד

ממש אהבתייי אני חייבת לשמוע את ההמשךXD

rox love BSM

New member
וואו,זה נשמע טוב

עכשיו אני באמת לא יכולה לחכות לאבלום החדש!!!! ממשממשממשמממש אהבתי!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאעאעאעאעאא!!!!!אני רואה כבר נאיך אני אדב

ק לזה!!!! אוף למה דמו כל כך קצר=\ תודה!!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifOMG זה כזה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מתה לשמוע את השיר המלא
D:

white in Angel

New member
דיייייייי השיר הזה מדהיםםםםםם

אני שומעת טומיייייייייייייייייייייייייי
חמודדדדדדדדדדדדדדדד.................. אני גם רוצה לשמוע את כול השיר כבר!!!!

Yu vi

New member
נשמע ממש חמוד D:../images/Emo85.gif

טחח זה אשכרה נשמע כמו פסקול מסרט נעורים כזה XD מעניין לשמוע את השאר ^^'

just orr

New member
יווו זה נשמע ממששששש חמוד ^^

די אני מתה לשמוע את כל השיר. ואת האלבום בכלללללל

lovemcfly2

New member
זה לא עובדדדד!! היוטיוב לא עובדד!!

למשהי יש אולי את הגירסא הזאת באתר שהוא לא יוטוב?!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאחח כל כך באסה שאין התקן שמע../images/Emo7.gifׁ

המילים חמודות כאלה

למעלה