חמודי :> קצת קשה לי להגדיר את זה יותר מזה. גמני מצדדת באריאל XDDD זה דפנטלי נשמע ככה
L Lex 1 New member 13/5/08 #63 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חמודי :> קצת קשה לי להגדיר את זה יותר מזה. גמני מצדדת באריאל XDDD זה דפנטלי נשמע ככה
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חמודי :> קצת קשה לי להגדיר את זה יותר מזה. גמני מצדדת באריאל XDDD זה דפנטלי נשמע ככה
D DoLi it is Me New member 14/5/08 #65 ../images/Emo222.gifהאמ.. נישמע נחמד...המנגינה ממש מוכרת לי -__-...
B baril New member 13/5/08 #43 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה [: השיר נשמע סבבי, אבל לאדת, אני הרבה יותר מתחברת למנגינה של מק מאשר למילים אז נראה מה תהיה המגנינה
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה [: השיר נשמע סבבי, אבל לאדת, אני הרבה יותר מתחברת למנגינה של מק מאשר למילים אז נראה מה תהיה המגנינה
ג גרבע New member 13/5/08 #49 ../images/Emo105.gif*-* אומג- ""Don't pretend you hate us when we sing our songs Because we all look the same in the dark" זה נשמע כל כך יפה!
../images/Emo105.gif*-* אומג- ""Don't pretend you hate us when we sing our songs Because we all look the same in the dark" זה נשמע כל כך יפה!
A AlmA XP New member 13/5/08 #52 ../images/Emo180.gifסופסוף חדשות! ../images/Emo9.gif כמה חיכיתי למשהו כזה השיר נראה מגניב והדמו ממש מצא חן בעיני אני מתה לשמוע הכל אני ממש ממש מתרגשת XDDDD תודה
../images/Emo180.gifסופסוף חדשות! ../images/Emo9.gif כמה חיכיתי למשהו כזה השיר נראה מגניב והדמו ממש מצא חן בעיני אני מתה לשמוע הכל אני ממש ממש מתרגשת XDDDD תודה