אמונה באלוהים?כיצד אפשרי?

nofar 250

New member
אף פעם לא הבנתי את הקטע הדבילי הזה.

בלי להעליב אף אחד כן... מתגבש פורום על פי נושא מסוים, האנשים שבאים אליו מן הסתם מתעניינים בו.. נהדר אבל כשמתגבשת קבצה של אנשים ופתאום הם מבינים שיש להם עוד דברים משותפים או דברים שמעניינים אותם ושהם רוצים לדבר עליהם אז משתיקים אותם כי זה לא הנושא של הפורום? למה? אם כל הזמן נדבר על איך אהבנו את פולין וכמה היא יפה וכמה התרגשנו הפורום ישעמם ואנשים יעזבו ואז אף פעם לא תהיה פה באמת קבוצה של אנשים שהם חברים..אלא זה יהיה עוברי אורח באים והולכים.. לבי להעליב אני אישית כבר משתעממת שכל שני וחמישי מישו חדש שואל מה לקחת לפולין כמה כסף מה ללבוש וכו'.. ואם זה היה הדבר היחיד בפורום לא היה בו עניין לפחות ל50% מהמשתתפים וחבל.. ככה שלדעתי זה אפשרי בהחלט לדבר גם על דברים אחרים בלי שירגמו אותנו באבנים

Diableror

New member
בסופו של דבר

הפורום יהפוך לפורום חברתי נטו,בלי שום נגיעה בנושא המקורי.את מוזמנת קומונת "המסע לפולין-חברתי",שם ירוכזו כל הדיונים שלא קשורים לנושא הפורום. Diableror

TomZiZi

New member
בגלל זה יש לך אופציה לא להאמין בו

זה מה שאני עושה. פשוט לא הגיוני שהכוח העליון שכולם מדברים עליו יבצע את הטרגדיות האלה. ואם הוא אכן נמצא שם, למה שאני אאמין בו? שיעשה גם לי את זה?

Princess Petel

New member
המשפחה שלי ...

המשפחה שלי בפסיקה להאמין באלוהים אחרי השואה, ובגלל זה גם לא חונכתי להאמין, ואני לא חושבת שאני מאמינה. אני נוסעת הלילה לפולין ואני דיי מפחדת שאני יהיה כועסת עוד יותר על אלוהים שאני יחזור.. למרות שאני חושבת שאם אי פעם אני ירגיש את אלוהים זה יהיה שם. כי יש שם משהו חזק כזה.. לא יודעת איך להסביר כאילו.. משו על טבעי ולא אנושי.. משהו חזק כזה..

למעלה