אמונה שלמה

dyakir

New member
אמונה שלמה

אני צמה מתוך אמונה שלמה שבאמת ובתמים יש מישהו שם שדואג לנו והוא ורק הוא קובע מראש השנה עד ראש השנה (שתבוא עלינו רק בברכות וברחמים על כל עם ישראל) מה אנו נעבור, אז בואו נתאחד לפחות פעם בשנה ונבקש מה' שדי נמאס לנו ממלחמות, נמאס לנו כל בוקר לקום ולראות שעוד אמא אבדה את ילדיה, נמאס לנו מהאבטלה, די לנו, ונמאס לנו מהשחיתויות של הממשלה על גבי החלשים והמעשירים רק את כיסם... אז בואו יום אחד בשנה ונתאחד ונבקש במחילה ובתחנונים שדי לנו ולצרותנו...

dyakir

New member
הצעה ל"רב" sefy

אני מציעה להפנות את "הרב" sefy לפורום הנכון של חילונים דתיים, הוא פשוט טעה בפורום, השונא ישראל הזה...

Sefy

New member
ובגלל אנשים כמוך אני שונא יותר!

לא יודעת כלום מהחיים שלך, חיה בבועה קטנה וחושבת שיודעת הכל, רק כל מה שאת יודעת זה מה שאומרים לך, אין לך כלום שם בתוך הראש. לכי למקווה! לכי!

Vdrums

New member
שוב צודק, מה גם שאת צריכה ללמוד

לשרשר ולא לפתוח הודעה חדשה כל פעם. קחי את השטיפות מוח שלך לפורום אחר!

Sefy

New member
אני מאמין בשיוויון זכויות

גם לה מגיע ומותר לומר את דעתה, פה אין רב שיאמר לה להיות בשקט בגלל שהיא אשה. פה היא שווה לכל אחד אחר.

dyakir

New member
בגלל אנשים כמוני ...

בגלל אנשים כמוני שרוצים בהידברות ומוכנים לצאת "מהבועה הקטנה שלי" בסופו של דבר נגיע להידברות. דרך אגב, שורשיי חילוניים ורק בשנים האחרונות נכנסתי לנושא של הדת אבל מתוך הבנה עמוקה התפכחות וגם מתוך ידיעה שבכל צד יש אנשים טובים ופחות טובים ואין מקום להכללות... דרך אגב אני לא נשואה לכן אם אתה כזה שמחשב את עצמך ידען גדול אז אתה מבין שאין לי כל צורך להיות במקוה... וכן אני ילך...

Sefy

New member
ברור שאת תלכי למקווה!

הרי הדת שלך אומרת שאת מלוכלכת! לא טהורה! אז כמובן שאת תלכי למקווה! אז לא עכשיו, אבל כשיבעלו אותך (חס וחלילה לעשות אהבה, אין מושג כזה בתנ"ך, הרי כל הבועלים "ידעו את..." כמו שאברהם "ידע את שרה...") את לא יותר מאשר חתיכת בשר למכירה שצריכה טיהור לפני שיבעלו אותך. רק בשנים האחרונות ? מעניין... יש לי מין הרגשה שהיית מאד פרועה לפני ואז ראית את ה"אור" כי ראית שאין מטרה לכל ההתהוללות שלך. אז מצאת איזה קיצוניות אחרת. או שפשוט ראית כמה כסף עושים הדתיים ואיך הם דופקים את המדינה, אז החלטת להצטרף. אבל אהבתי את זה "ורק בשנים האחרונות נכנסתי לנושא של הדת אבל מתוך הבנה עמוקה התפכחות וגם מתוך ידיעה שבכל צד יש אנשים טובים ופחות טובים ואין מקום להכללות" - את רק הבנת את זה עכשיו, אני יודע את זה כבר שנים, ועד עכשיו את לא מראה שלמדת כלום, כי את יורדת להעלבות בי, בזמן שאני מצטט את התנ"ך שאת כל כך מאמינה בו.

dyakir

New member
התפכחות

הדת שלנו של כל היהודים לא אומרת שהאשה היא מלוכלכת... הדת היהודית מדברת על טיהור בימים מסויימים... הדת שלנו מדברת על בריאות... יש מחקרים שמראים בדיוק שבימים מסויימים לא טוב שאשה תשכב מכיוון שהגוף לא בנוי למין בימים אלו (למשל זה כמו פצע שצריך להגליד ...) דרך אגב נשים הם לא יותר מאשר חתיכת בשר למכירה כדבריך, לאשה יש אפשרות להחליט אם איזה אדם היא רוצה לחיות את חייה ועם מי היא תקום למחרת בבוקר... יש לי הרגשה ששוב אתה נוטה לטעות...מאד לא הייתי פרועה לפני ובטח לא ראיתי את ה"אור" ... תגיד לי מאיזה אגדה אתה לוקח את הדימיון הזה... עם דמיונות כשלך הייתי הופכת אותם למשהו חיובי ולא לפורום שבין נשים לגברים... אתה ממש ביזבוז...

Sefy

New member
ויש מחקרים שמראים ההפך, אז ?

טיהור, למה מה את ? סמרטוט ? למה ה"גבר" לא עובר טיהור ? ואני מכיר מאות אנשים (נשים מכל העולם שאני מדבר איתם) ואם הנושא עלה, אז עוד לא שמעתי על אחת! אחת!! שהיו לה איזה בעיות עם זה. ועוד לא מצאו שום דבר גם על הסירוס שעושים לתינוקות זכרים בני 8 ימים, התעללות מינית, זה מה שיש בדת הזו.

dyakir

New member
כנראה שעברת התעללות רצינית...

דרך אגב גם גברים עוברים טהור (יש גברים שכל בוקר הולכים למקוה לפני התפילה ולא כמו אשה פעם אחת בחודש באם היא נשואה)...ממליצה לך על טיול לצפון היפה שלנו... לארי הקדוש...

Sefy

New member
וואוו, עוד העלבות וירידות, תמשיכי!

תראי לנו את כל הכבוד לאדם שהדת שלך מלמדת! ממליץ לך לחזור לקרוא בתורה, כי ע"פ אלוהים את היית מושמדת בעוד אני רק הייתי מקבל מכה על היד

dyakir

New member
בתושב"ע כתוב שיש מצוות הוכחה...

במיוחד ממושמד כמוך...

Sefy

New member
בתור מושמד אני חי מעולה ../images/Emo6.gif

אני רואה האלוהים שלך לא עושה עבודה טובה בכלל!
מצוות הוכחה ? מה ? לצטט את כל הקללות שלך עד עכשיו ? אין מספיק מקום

dyakir

New member
המצוה

יש על כל יהודי מצוות הוכחה על אדם שמעליב כל יהודי חילוני/דתי אני שמחה שאתה חי מעולה... כי יש עוד מצוה שאומרת אנו צריכים לאהוב כל יהודי גם אם יש לו "תקלה זמנית"........ אוהבת אותך הנשמה ............

Sefy

New member
עם אהבה כמו שלך לא צריך אויבים ../images/Emo6.gif

את שוברת את כל המצוות שלך, תחליטי כבר

dyakir

New member
אני עיקבית

לי יש הלכות ואלו החוקים שלי. לך יש מצוות? חוקים? או רק משפטים סיתמיים שגם אתה לא מאמין בהם!!!!!!!!!11

Sefy

New member
ממש עיקבית ../images/Emo6.gif

הלכות וחוקים יש לך, לי אין מצוות ולא חוקים, אבל כל משפט שלי נכון אבל קשה לך להתמודד עם האמת, אז את יורדת לקללות והעלבות ועלבונות, זה הדת שלך, זה בדיוק הדת שלך, תמשיכי להציג אותה בכבוד

Sefy

New member
לא, אני נותן לו שידבר מפיך

לי אין מה לעשות בבית משוגעים, זה אני משאיר לך

למעלה