אמונה שלמה

dyakir

New member
דרך אגב הסידור שלי יהיה כבד עליו

הסיפור שלך יהיה כבד על הסידור שלי........

מר ספי הטירון אם אתה לא מבין כפי

שנראה בברור. על מה אתה מדבר. אז עדיף שלא תלכלך על האוכלוסיה שכן הולכת למקווה ויודעת בברור למה. רצוי שתשתוק אתה סתם עושה לעצמך פדיחות רמת הידע שלך בנושא שואפת ל-0.

Sefy

New member
כמובן כמובן! הפדיחות היחידות זה את

והידידה שלך פה.

Sefy

New member
אני מעדיף להציץ לכן ../images/Emo6.gif

אני לא צריך טיהור, אתן המזוהמות פה

Sefy

New member
אני מקווה שלא ../images/Emo3.gif

לא רוצה להתרחץ איפה שכל הסוטים הדתיים היו שלא ידבק אלי במקרה חולה מין שאנס ילדים קטנים

dyakir

New member
גם אני לא הייתי רוצה להתרחץ עם...

גם אני לא הייתי רוצה להתרחץ עם סוטים למינהם... אתה רואה יש נקודה באופק של הסכמה ביננו...לגבי הדתיים יש לי בעיה כיוון שלאני ולדעתי יש לך סטייה מוחית קשה... לגבי חולה מין אנסים מכל הסוגים...מצאנו עוד נקודה של הידברות, אני בעד... התקדמנו...

Sefy

New member
גם לאחותי הקטנה יש בעיה מוחית

בזכות רופא דתי שלא השגיח על המכונה של הנשמה בזמן ניתוח וגרם לה לנזק מוחי בלתי הפיך, נכון שעשה עבודה מעולה ? ואני שמח שאת מסכימה עם עצמך! לפחות מישהו מסכים

dyakir

New member
הרפואה בארץ

אז שוב עם כל החמלה שבליבי וגם הכאב לגבי אחותך... יש מקום לתביעה משפטית, ואין כל קשר לדת. זו תאונת עבודה ולא קשורה לדת בכלל... אתה רוצה שנפנה ללמ"ס ונשאל על סקרים לגבי הרפואה בארץ או שנשמור זאת לפורום בנושא רפואה????????????

Sefy

New member
ממש עוזר לאחותי הכאב והחמלה שלך

וזה קרה לפני 20 שנה, את מי אני אתבע ? את האלוהים שלך ? זה לא יעזור לה ומה איכפת לי מהסקרים הדפוקים האלה ? הם לא מייצגים אפילו %1 מהעם! וזה שזה היה רופא דתי, זה כבר מספיק לי.

dyakir

New member
20 שנה

20 שנה זה הרבה זמן להשלמה... אצלנו כשקורה אסון אנו יודעים שהכל נכתב מלמעלה והרשות נתונה...ועדיין יש בי חמלה גדולה לגבי האסון שעבר על משפחתך, לפחות עכשיו אני מבינה מאין באה כזו שינאה תהומית. האמן לי שאני וכל הדתיים לא גרמנו לך את הצער הרב, אנני רוצה להיות במקומך ולעולם לא אוכל להעמיד את עצמי מהמקום שאתה מדבר... אבל אם אתה רוצה לחיות בשלום עם עצמך כדאי שתעשה משהו כדי לחיות בשלום קודם עם עצמך... אני מתארת לעצמי שגם בחיי היומיום שלך אתה מדבר מתוך כאב רב אבל אתה משגר אל אנשים המון אנטיות אז אולי הגיע הזמן לרדת לעומק העניין ולטפל בכאב?????????????

Sefy

New member
"לא מדובשך ולא מעוקצך" זוכרת ?

אל תנסי לפענח אותי כי בחיים שלך לא תצליחי! ואת ה"אצלנו כשקורה אסון אנו יודעים שהכל נכתב מלמעלה והרשות נתונה" תשמרי לאלוהים הרוצח שלך! לא רוצה את החמלה שלך, זה מעורר בי חלחלה עוד יותר! ואת וכל הדתיים שלך הם אלו שהורסים וגורמים לשנאה במדינה הזו! אני חי בשלום מעולה עם עצמי, אבל עם הדת המזויפת שלך אני לא אחיה, אז אל תדאגי, אני משאיר את כל הארץ הזו לך! ואל תנסי להיות פסיכיאטרית, אין לך מושג וחצי בכלום בחיים חוץ מספר שנכתב ע"י תסריטאי של הוליווד. ואת רוצה לראות אנטיות שלי ? בקרי בקיצורי בלוגים שלי... נראה אותך אז!

dyakir

New member
לונדון לא מחכה לך... וגם לא USA...

אני מציעה לך להתחלק עימי עם "הארץ הזו שלי"....... וכמובן עם כל יהודי ואם אתה לא מעוניין לדבר לפי ההלכה אני אזרחית שעשתה צבא וממושמעת לחוקי המדינה מתוך בחירה והבנה בדמוקרטיה לכן אני מאמינה ב"חוק השבות"... אז בכל שלב שימאס עליך לברוח לחו"ל הארץ מוכנה לקבל אותך בגלל היותך יהודי (זוכר מה זה חוק השבות?)

Sefy

New member
אל תקראי חצי...

לא הולך לחיות בארץ שיש בה דתיים כמוך, יותר מידי חולני בשבילי, וכשאני אעזוב את הארץ, אני הולך לבטל את כל ה"זכויות" שיש לי פה. ולבטל כל קשר למושג "יהודי" ואני אהיה גוי מאושר מאד! ואני אהיה עם גויה (וכבר הייתי) ואם אני אעשה חתונה, זה יהיה חתונה נוצרית, או לפחות חגיגה שדומה לזה. ואפילו לא אחזור לבקר את הארץ שיש בה דתיים יהודים.

dyakir

New member
הואלה??????? מזה משחק הדוקא???

יש לי אחיינים קטנים אבל כבר הם עברו את שלב הדווקא... יקירי איך שתכין את מיטתך כך תישן עליה ...... אני לפחות לא יצטרך לישון עם גוי...או לצלוב את עצמי...חס ושלום, יותר מדיי תנועות ידיים בשבילי... אני רק צריכה להרים את עיניי ולצעוק: א ל ו ה י ם!!!!!!!!!!!1

Sefy

New member
והנה הוכחת את הגזענות היהודית ../images/Emo6.gif

איך ידעתי שזה יפיל אותך בקש מהר! אה, ואם היית יודעת לקרוא (את לא) אז היית שמה לב למשהו קטן שחזרתי עליו הרבה מאד, וזה שאני שונא את כל הדתות אז מאיפה הפלצת שאני אצלוב את עצמי ? הרי ישו היה יהודי
ואת יכולה להרים את עינייך ולצעוק "אלוהים" וכל מה שתקבלי זה אותי צוחק לך בפרצוף

למעלה