אמונה שלמה

Sefy

New member
"לא מדובשך ולא מעוקצך"

את החמלות שלך תשמרי לילדים שהרבנים שלך אנסו

dyakir

New member
דרך אגב הרבנים שלי לא אנסו מי שאנס

אלו אנסים ואנסים מקומם בבית הסוהר, ואני עדיין כואבת את כאבך כי רק עכשיו הבנתי מדוע אתה שונא יהודים......

Sefy

New member
כמובן! אבל הם רבנים בכל זאת!

פשוט תפסו אותם, אז את מכחישה כל עדויות, כי זה כואב לך מידי! ואל תעשי לי את השטויות של "ואני עדיין כואבת את כאבך" כי אין לך מושג על מה את מדברת. תמשיכי עם הקללות שלך, זה האת האמיתית, לא המזויפת שחושבת שאם היא תראה "חמלה" אז יהיה לך טוב יותר בלב.

dyakir

New member
אתה מכיר את הרבנים שלי ספציפית???

לא ידוע לי שהרבנים שלי עד כה נמצאים בחקירה על גנבות, רצח, אונס..... שוב אתה ממשיך בקו של הכללות? זה בסדר תוציא את כל כאביך, אני מוכנה אפילו לא להתייחס לקללות שלך

Sefy

New member
קללות זה הצד שלך בכל העסק הזה

כל הרבנים בשבילי זה אותו דבר. זה שלא ידוע לך, זה לא אומר כלום. רק שהם החביאו את זה יותר טוב כנראה. אווו.. הילדה נהיית פסיכיאטרית, לי אין שום כאב, זה רק לך יש.

dyakir

New member
כולם באותה מיקשה

אז מה שאתה אומר זה בעצם למשל: שכל אלה שנימצאים בכלא ורצחו ואנסו, אז אנחנו כמותם ז"א אתה. זו הכללה גסה, אז מה אתה עושה בחוץ????????.

Sefy

New member
אני לא דתי, אז אין לי מה לעשות שם

זה התרגום שלך, אבל זה בסדר, דתיים רגילים לתרגם דברים כדי שיהיה להם נוח לשקר.

dyakir

New member
אתה פשוט עייף, מחר יש יום חדש

והיהודי קם מוקדם ואומר: מודה אני לפניך... זוכר מהסבא: נטילת ידיים?.. להיטהרות, גם לגברים היות והתשובות שלך לא לעניין אולי מעייפות ואולי בגלל שאתה חושב שבחו"ל מחכים לך ... אני מזכירה לך שאף אחד לא מחכה לך בחו"ל... כשתחזור מחו"ל המילון שלך ישתנה... אני מבטיחה מחר אחרי תפילת מודה אני לפניך להתפלל עליך...

Sefy

New member
כמה טעויות במשפט אחד ../images/Emo6.gif

לא, לא זוכר מהסבא, היה לי את העונג לא להכיר אותו. התשובות שלי למעשה יותר לעניין משלך, את עוד לא היית עיקבית בתשובות שלך אפילו פעם אחת, אה! ודרך אגב, אני לא הולך לבית מלון, אני הולך להפגש עם חברים, אז כן מחכים לי, וואללה נדפקת כפול פה
ואל תתפללי עלי, לא רוצה שהשם הקדוש שלי יופיע עם הספר המקולל שלך.

dyakir

New member
אולי סבא'לה היה צריך להצליף לך ב...

ומה אתה חושב חברים גם אם החברים הכי טובים שלך הם לא יאהבו או יסכימו שמישהו יישב להם על הנשמה יותר משבוע...תצטרך לעבוד... ואיפה תעבוד? כמובן שכחתי אצל ישראלים יהודים ולא אצל הנוצרים כי הם ישלחו אותך חזרה לישראל וכמובן שנצטרך לספוג את עלבונותיך....

Sefy

New member
שוב ושוב עושה טעויות ../images/Emo6.gif

אז החברים שלי נותנים לי לישון אצלם חודש שלם, ולמה לעבוד ? אני הולך לחופשה של חודש, אה, את אולי מתכוונת לניו זילנד ? אז אני לא עובד אצל שום יהודי, אני הולך לעבוד אצל הנוצרים, אז 3 פעמים נדפקת, זה היה טוב ? כי אני נהניתי עכשיו הרבה

dyakir

New member
אז מה אתה נוסע לניוזילנד ...

אז מה אתה נוסע לניוזילנד ...הייתי מציעה לך אנטרטיקה אבל היא תפוסה ע"י עם רגוע כמו אסקמוסים ... אז מה זו חופשה של חודש?! אז ז"א שעוד חודש תחזור אלינו ותמשיך לקטר?????? יש לי עו"ד טוב אני יבקש שיקנה לך חלקה על הירח תמורת 6$ מה אתה אומר???

Sefy

New member
לא אוהב את האמריקאים

אני רוצה מקום שאין בו שום דת, וזה רק ניו זילנד ואוסטרליה, כי שם אין דת במדינה, כל אחד עושה מה שהוא רוצה כל זמן שזה לא פוגע באחרים, תנסי את זה פעם

dyakir

New member
הצלחת לבלבל אותנו?!

תשתף אותנו לאן אתה נוסע ובאיזה טיסה! באיזה תאריך? לשלוח איתך מלווה?

Sefy

New member
את היחידה שמתבלבלת

כי את לא יודעת לקרוא או אפילו הבנת הנקרא הבסיסית ביותר, אבל זה בסדר, אין לך הרבה שם בתור הראש, הכל חלול, זו הסיבה

dyakir

New member
אז מה קורה, אוצר מילים קטן ...

אתה חוזר על עצמך........

Sefy

New member
גם את, שוב ושוב אותו מנטרה ../images/Emo6.gif

תקראי בלוג, את לא שווה שאני אשקיע לכתוב פה

tokit

New member
אפילו אני הבנתי לאן, מתי ואיך הוא

נוסע.. אני מוכנה לחלוק איתך את הידע: למישיגן, דרך קנדה, בשבת. הבנת??

dyakir

New member
תודה, לא עקבתי אחרי השירשור תוכית

אז מה את אומרת הוא נוסע בשבת?????????..חה חה חה מה את אומרת יחזיקו אותו בארה"ב יותר משבוע? אני מקוה שכשאני אסע והוא כבר יחזור הוא לא ישאיר רושם רע בארה"ב...

tokit

New member
אני ממש לא הבן אדם הנכון

להסתחבק איתו על ספי. אני חושבת בדיוק כמוהו.. אני בטוחה שיחזיקו אותו שם ושהוא ישאיר שם רושם נהדר. השאלה המתבקשת היא איזו רושם תשאירי שם את.. אגב, אני אקום לי ביום כיפור, אתן נשיקה לחבר הנוצרי שלי (שאיתו אני גרה בחו"ל), אלך למכון כושר, אח"כ אצא לי לעיר לקניות ולמסעדה טובה. החיים הטובים..

למעלה