אמיר בטלוויזיה השבוע

avitalgirl

New member
אמיר בטלוויזיה השבוע

ביום ראשון תוכלו לפתוח את הבוקר עם אמיר אצל אפרת רייטן ובערב הוא יהיה ב"ארץ נהדרת" בקטע אורח קטן. ביום שלישי הוא ב"אודטה " ויש עוד תוכניות בדרך חכו לעידכונים

aMiRi GiRl

New member
ואצל אודטה זה יהיה..

בשידור בבוקר וגם בצהריים ? (בוקר 09:05 , צהריים 17:00)

החמודה5

New member
אמיר שהיה באפרת רייטן

הילדה שהכינוי שלה זה אמירי גירל את תוכלי לתת לי הודעה מתי יראו את זה עוד הפעם אני אודה לך מאוד

aMiRi GiRl

New member
היי

1. קוראים לי סיגלית.. (סיייייייייגייייייייי) אממ.. לגבי זה שיהיה שידור נוסף..לא נראה לי שיהיה.. אבל אולי אפשר להשיג את התכנית דרך אולפני קשת

Nir5L

New member
שאלה..

אמיר יהיה מחר בבוקר בתוכנית הבוקר של ערוץ2? בהקשר ל"פיטר-פן" ???

aMiRi GiRl

New member
ברור!! חחח

אלא בהקשר של מה עוד..? חחח אני מקליטה את זה למחשב.. לצערי תמונות לא ייצא לי להוציא... כי אני לא אהיה בבית..

mary lou

New member
אבל אם זה על המחשב שלך...

את תוכלי להוציא תמונות בזמן שאת רואה את זה. לא?

aMiRi GiRl

New member
אם את מדברת עליי

אז אני לא הייתי בבית כדי לצלם. וד"א יש מישו שראה את זה? כי הקלטתי ולא היה את אמיר... כנראה שהוא הגיע כשהיה את התכנית עם מני פאר ואפרת רייטן ולא רק הבוקר עם אפרת רייטן יופי.. זה תמיד קורה לי

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifהגיוני מאוד../images/Emo70.gif

כי בד"כ אצלה לא מפורסמים. אלא אצל מני ואצלה שזה בסביבות 8 פלוס... אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני,כנראה שצדקתי....
...

Nir5L

New member
יוווו

התחלתי היום בית ספר ב9.. ובהתחלה חשבתי לפתוח את הטלויזיה לשים על מני פאר ואפרת רייטן.. אבל חשבתי שאמיר יהיה בתוכנית של אפרת לבד שמתחילה ב9.. אז כבר וויתרתי.. באסה!

LOVEאמיר

New member
../images/Emo3.gif

היקלטתי!!! וכן, זה היה לפני השעה 9:00!!!
אלוקים הוא היה כזה חתיך
עם זיפים סקסיים...

aMiRi GiRl

New member
כן...

גמני ראיתי אותו... חחחח... לפני התכנית... עם זיפים... במרי לו!!!! חחחח :p ב1.11.2004

LOVEאמיר

New member
מה הקשר?!../images/Emo4.gif גם אני ראיתי אותו...

אז?????????????????????????????????????

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה לא ראיתי...או הלכתי לשם

למעלה