לעלות את מה..?
T TetiBETTY New member 8/11/04 #32 ../images/Emo104.gifאת הקטע של אמיר אצל אפרת בתוכנית בוקר שהייתה ביום ראשון. למסנג'ר...יש אפשרות
T TetiBETTY New member 7/11/04 #9 ../images/Emo104.gifאאאאאאאאאאאאאאאאאא גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה תמיד קורה לי איך פספסתי.....אהההההההההההההההההההה אמרתי,אני אלך לאולפנים של אפרת היום או לא...נלך או לא...בסוף לא הלכתי................והפסדתיייייייייייייייייייי אין צדק בעולם
../images/Emo104.gifאאאאאאאאאאאאאאאאאא גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה תמיד קורה לי איך פספסתי.....אהההההההההההההההההההה אמרתי,אני אלך לאולפנים של אפרת היום או לא...נלך או לא...בסוף לא הלכתי................והפסדתיייייייייייייייייייי אין צדק בעולם
L LOVEאמיר New member 7/11/04 #20 אבל הוא עוד מעט מופיע ב...../images/Emo44.gif "ארץ נהדרת", אז לפחות את זה אל תפספסי וגם את זה אני מקליטה
אבל הוא עוד מעט מופיע ב...../images/Emo44.gif "ארץ נהדרת", אז לפחות את זה אל תפספסי וגם את זה אני מקליטה
A aMiRi GiRl New member 7/11/04 #21 לי כמובן גם יהיו תמונות.... שחלק קטן מהם... לטעימה.. אני יפרסם פה. ובפורום של אמיר ומיכל.
T TetiBETTY New member 7/11/04 #11 ../images/Emo104.gifמתי ביום שלישי../images/Emo35.gif יש ב 09:05 ויש ב 17:00. זה מצולם באולפני מימד,נכון
../images/Emo104.gifמתי ביום שלישי../images/Emo35.gif יש ב 09:05 ויש ב 17:00. זה מצולם באולפני מימד,נכון
L LOVEאמיר New member 8/11/04 #22 אמיר עדיין לא הופיע בארץ נהדרת מה קורה??????????????????????????????????
A aMiRi GiRl New member 8/11/04 #23 כנראה.. טעות.. או שיהיה קטע קטנטן .. אבל ממש קטנטן.. עכשיו יש את הכל עובר חביבי.. שאת השיר "לילה" שלהם, הוא מבצע עם מיכלי במופע המשותף.. לכו תדעו...
כנראה.. טעות.. או שיהיה קטע קטנטן .. אבל ממש קטנטן.. עכשיו יש את הכל עובר חביבי.. שאת השיר "לילה" שלהם, הוא מבצע עם מיכלי במופע המשותף.. לכו תדעו...
L LOVEאמיר New member 9/11/04 #52 יכול להיות שיעשו את זה..../images/Emo13.gif כי יש להם פינה כזאת של איזה להקות שהתפרקו בעבר לא היינו רוצים שהם יחזרו.. אז אולי גם יזכירו את "היי פייב", מי יודע..
יכול להיות שיעשו את זה..../images/Emo13.gif כי יש להם פינה כזאת של איזה להקות שהתפרקו בעבר לא היינו רוצים שהם יחזרו.. אז אולי גם יזכירו את "היי פייב", מי יודע..
T TetiBETTY New member 9/11/04 #53 ../images/Emo104.gifסיכוי גדול שזה יהיה../images/Emo70.gif במיוחד כשאמרתם שאמיר יהיה שם...מה כבר יש לו לעשות שם אם לא זה
../images/Emo104.gifסיכוי גדול שזה יהיה../images/Emo70.gif במיוחד כשאמרתם שאמיר יהיה שם...מה כבר יש לו לעשות שם אם לא זה