אמיר בטלוויזיה השבוע

aMiRi GiRl

New member
../images/Emo124.gifהיום היום היום!!!

היום בגיא פינס! כתבה על GAGA-FM - המחזמר של אמיר פיי גוטמן על פי שירי להקת קווין המזפזפת עם מיכל אמדורסקי, טל פרידמן וטרזן.
אחריי התכניות יהיו כאן תמונות..לטעימה.. . שאר התמונות יתפרסמו בפורום של אמיר פיי גוטמן ומיכל אמדורסקי

aMiRi GiRl

New member
בגיא פינס יהיה...

מבזק חדשות חמות עם המסר האישי שרנה זלווגר שולחת לריטה, והפרישה של אמיר פיי גוטמן מ"מרי לו".
תמונות ראשונות מגרסת המחזמר של להקת קווין על במות ישראל. שחר סגל עם מיכל אמדורסקי שחושפת שערוריות מחיי הנישואין, מסע הדילוגים של טל פרידמן וביקור אצל טרזן לוי וג`ין בר-זוהר.

mary lou

New member
שערוריות מחיי הנישואין?

ואני רוצה לתת ח"ח מיוחד לגיא פינס ש[בניגוד לכוכבי מרילו המעצבנים שהחליטו לעשות לנו חיים קשים ולהופיע כל אחד במקום אחר] ריכז את כל הדברים החשובים בתוכנית אחת וחסך לי הרבה

aMiRi GiRl

New member
בדיוק!

חח..אז ככה: זה יהיה בפינה בגיא פינס ששמה "המזפזפת" , היא רואה כל מיני תכניות שהיו במהלך השבוע.. ונותנת עליהם ביקורת בפינה שלה.. לדעתי זה יהיה על מה שהיא אמרה בתכנית "שישי בגאון".. מי שראה-יבין למי שלא אז בקיצור היא סיפרה בעקבות איזה שמועה שהוציא צהובון אחד שאמר שאסף העיף אותה מהבית...אבל מיכל הסבירה שזה סה"כ היה ריב, וכשהיא רבה אז היא צורחת עד השמיים (כמו שהיא מניפה רגליים עד השמיים...
)ועושה בלאגן וכו'.. זה הכל.. מי שיראה היום.יבין.

החמודה5

New member
אמיר שהיה בתוכנית של אפרת רייטן

האם מי שאמרה את זה תוכל להגיד לי בבקשה מתי שזה יהיה בשידור החוזר של התוכנית שלהם אני אודה לך מאוד

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifיש שידור חוזר...

כל יום ראשון ורביעי בשעה 04:00 לפנות בוקר... אבל לכי תדעי של איזה שבוע/חודש/יום זה

meitalyossi

New member
אמיר היה עכשיו בגיא פינס

והוא פשוט אחד האנשים היותר מושלמים שאני מכירה הוא פשוט היה כל כך יפה שזה כואב

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifוואו../images/Emo70.gif תודה כפרות...

מה השם שלך תזכירי לי
...

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifגיליתי איך קוראים לך../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

קוראים לי סיגלית.. (סיייייייייגייייייייי) אז-סיגלית,נעים מאוד

aMiRi GiRl

New member
ומי שרוצה

אני אשלח לו את הקטעים מאתמול אצל גיא פינס ואת הקטע אצל אודטה מהיום גם תמונות וגם את הסרטונים

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifסיגייייייייייי

כפרות עלייך
מה הייתי עושה בלעדייך
איפה היית עד היום
ביום חמישי...שלחי הכל,טוב

aMiRi GiRl

New member
אין בעיה קפרה!!!

אבל הכל עם זכויות... בכדי למנוע גניבות..!! (למבינים) חחח יצא חרוז..

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמצידי...אין שום בעיה../images/Emo70.gif

העיקר אמיר מול העיניים. הקטעים שתשלחי לי הולכים להנכ לארכיון....ולא לשום חברה מסחרית אחרת

למעלה