אמיר הייטנר היקר

אמת, ועל זה בדיוק אני מדבר

לא מדובר על אכלוס הזמן הוורוד בתוך בסט שופינג (תבחין בין אכלוס לבניית האתר זה שני דברים שונים), כי זה לחלוטין לא רלוונטי לנושאי הפורטל שלנו, אלא מדובר בפרוש על שילוב של כתבות רלוונטיות בנושאי צרכנות במסגרת מדור צרכנות גאה וכך זה אכן נעשה לטובת אנשים שאינם נכנסים לגו-גיי ולטובת כולנו. בימים הקרובים מדור צרכנות גאה יתחיל לפרסם כתבות איכות שאינן קשורות לזמן הוורוד במסגרת הסכם תוכן חדש שעליו אפרט בקרוב.

אמיר100 - דבר מנהלת מפורום אחר...

טוב עשה אופק שמחק את הודעתך (אגב - ביחד איתה נמחקה תגובתי שאומרת שאתה עושה פרסומת מאוד רעה לגו גיי). אתה לא הבעת דיעה אלא הכפשת, הכפשה אישית מכוערת שאין לה מקום באף פורום. אני משוכנעת שאם תדלה ממעמקי לבך את תעצומות הנפש לבטא את הסתייגויותיך בשפת בני אדם מנומסים ומתחשבים, דעתך לא תימחק. אני לא מכירה ממש את אופק אבל כבר שמתי לב לכמה גולשים, שהביעו דיעה הסותרת את דעתו וממש לא נמחקו. האמירה בהודעתך לעיל בדבר מחיקת דעה הסותרת את דעתו היא דמגוגית, מתנצחת ואין מקומה כאן או בפורומים אחרים מסיבה פשוטה מאוד - ההודעה שנמחקה עברה על כללי הפורומים של תפוז. בעיקרון, לאופק אין "שיקול דעת" בנושא - הוא חייב למחוק. אז תנסה לדבר יפה ותאמין לי שאף אחד לא ימחוק אותך. הפעם אני מגלה סבלנות ומסבירה לך באריכות (חסד שאינני נותנת למכפישים ומחרחרי ריב בפורום שלי, אגב), "תפסת" אותי ברגע טוב

אופק L

New member
כבר הייתי בסיפורים האלה יקירי, עשה

טובה - הצטרף אלינו כחבר מן המניין ולא כמישהו שמנסים לפגוע בו
אף אחד כאן לא מכיר אותך, אין לי מושג מי אתה. כתבת הודעה ללא שום היגיון, פגעת והשתלחת באנשים החברים בפורום הזה - ונמחקת. גם הודעה של חנה או של כל אחד אחר כאן הייתה נמחקת במידה והיא פוגעת בכבודם של משתתפים - אנחנו בפורום פומבי דמוקרטי אנחנו לא בפורום פאשיסטי בגרמניה הנאצית. יש לך הישגים לגבי דרך ניהולו של אמיר? אני בטוח שהוא ישמח לקרוא אימייל ממך - לא על גבי הפורום הזה, תודה

amir100

New member
לומר

שאמיר מעוניין לעשות כסף זו פגיעה , מעניין.... לעומת זאת לקרוא לי נאצי (בדרך ישירה או עקיפה) זה לגיטימי....

גידי@

New member
כתבה מעינית אמיר

אך לענין האגודה נראה שלא הכל ידוע לך. אני לא יודע אם בזמנו פורסם מכרז אבל בזמנו הכונה היתה להקים את האתר בשיתוף אתר הקהילות של IOL לאחר המיזוג בסופו של דבר גוגיי קבל את האתר. ממה שידוע לי טל נוטה דווקא לאחד את אתרי הקהילה סביב גוגיי.

היי גידי

תודה על קומפלימנט. בוודאי שאני מכיר את כל ההיסטוריה עם IOL לפרטי פרטים. בנוגע לגוגיי אני מעדיף שלא להמשיך ולדוש בזה מעל גבי הפורום.

למעלה