אמממ.....אנשים ואנשות

אמממ.....אנשים ואנשות../images/Emo35.gif

אממ....אני לא יודעת לנסח את זה...אז אני מקווה שתצליחו להבין משהו מכאן...אמממ....הפורום הזה עוסק בעיקר בדתיים....איך שהדתיים "מזיקיים","גונבים" (חיים על חשבון המדינה שהחילוניים שלנו לא מקבלים כלום
) ועוד שאלות על הדת.....שכל הדברים האלה ממש בסדר מבחינתי...כי...מלא אנשים חילוניים לא מבינים הרבה דברים בקשר אלינו....אז...שאלתי את עצמי...האם החילוניים מושלמים
האם הם לא עושים בעיות
כאילו...אל תעוותו את זה
אני לא חושבת ככה....כי ב'מת 90% מהנושאים היותר מעניינים (כאילו...שיש עליהם איהבנות שאלות וכאלה...) משתייכים לזרם המאמין....ו5% לחילוניים ו5% לשניהם... אבל...בפורום הזה כל הזמן...איך להגיד...לא תוקפים...אבל כאילו....דתיים
דתיים
דתיים
אולי נדון גם בחילוניים
אוף....אני מקווה שהבנתם
ו...זה לא בא בהתקפה
אז על תוציאו את העצבים שלכם...תשמרו אותם בפנים...טוף

גוססי2

New member
בטח מושלמים. איזו מין שאלה זו ../images/Emo35.gif

יאללה, תשפכי את הלב ונראה מה אפשר לעשות.

lala897

New member
אני בעד ההצעה שלך!!!

בא לי גם לתקוף קצת- זה לא פיר!!!! אז על מה נדבר? על האלימות? על ה"שוין זכויות" המזויף בחברה החילונית בין המינים?

כאילו שאין את זה אצל הדתיים..../images/Emo13.gif

ולמה לתקוף? אנחנו מדברים בצורה מתורבתת, אולי את חושבת שבכל בא כאילו הדתיים כל הזמן במצב שהם צריכים להגן על עצמם... טוב, אולי, אבל זה רק כי עצם הדתיות שלנו יוצרת המון בעיות (לחילוני לא יפריע שאני לא אסע בשבת, למשל, אבל לי כן יפריע שהוא יאכל לא כשר לידי, לא?) אנחנו הבעיתיים, אם תחשבי על זה

lala897

New member
צחקתי - מותק..

צוחקתי כשאמרתי לתקוף אל תתרגשי,טוב? אנחנו הבעייתים מבחינתם, אולי. אבל זה לא אומר שלהם אין בעיות.. וזה מה שהתכוונתי. אצל הדתיים יש פחות אלימות. לא אמרתי שאין בכלל. ובקשר למעמד המזויף של הנשים אז אצל החילוניים זה לגיטימי והצורת חיים שלהם זה לחשוב על האישה בתור גוף . את רואה איך בנות מתלבשות כמה שזה יותר סקסי וחשוף זה יותר מגניב.למה? כי הם מרגישות צורך להבליט את הגוף שלהם כי זה מה שמשחק.

מי מתרגש?

ולמה יש נימה של זלזול בהודעה שלך?
נו, זה ברור, אצל כולם יש בעיות. וזה לא נכון, החילונים לא חושבים את הראישה בתור גוף. אם כבר להאשים תאשימי גם את הנשים. למה הן הולכות ככה? לא בגלל שזה כיף להן שכולם מסתכלים עליהן? אנחנו לא מטומטמות וכבר עבר השלב שמישהו משחק בנו. הטיפשות היחידה שלנו זה שא-נ-ח-נ-ו גורמות לזה ונותנות לזה לגיטימציה. לא התרבות גורמת לזה, לא גברים גורמים לזה, אנחנוגורמות לזה.

lali37

New member
זה לא נכון... לדעתי

זה הפך לנורמה, נכון
כולן מתלבשות ככה, הרב לפחות, וממה זה התחיל
למה הנשים מתלבשות ככה
לדעתי לא הגברים אשמים ולא הנשים, זה החברה באופן כללי...

lala897

New member
אני גם חושבת ככה.

זה לא הנשים וזה לא נכון להאשים אותן זה החברה והערכים. ואגב- מלאכית לא היתה נימת זלזול בהודעה שלי.. אני לא מזלזלת בך, ממש לא.

אבל לא רק.

קודם-כל, אם את מדברת על שיווין ופמיניזם...מבחינתי זה דבר גרוע, ואין לזה שום בסיס (נו, באמת, שיווין, למי את משווה אותי בדיוק?
) עכשיו, אנחנו נמצאים בתקופה ש"פמיניזם" זה כבר מושג נדוש, אנחנו כבר בפוסט פמיניזם. עובדה, עניינים מתחילים להשתנות. מה לא משתנה? היחס לאישה כאל אובייקט? יכול להיות, אבל תחשבי מה אנחנו עושות בשביל זה... איך אנחנו מעודדות את זה... גברים זה גברים והם ישארו גברים ולא משנה מה תעשי. (לא שאני נותנת כאן לגיטימציה
) אבל את יכולה לעודד את היחס הזה, ואת יכולה למנוע אותו. הרי זה ייגמר בסופו של דבר (תסתכלי על אמריקה, השיווין שם חוגג, והרי ידוע שמה שקורה באמריקה קורה 20 שנה אחרי זה בארץ, 20 שנה אחרי זה אצל הדתיים ובערך מיליון שנה אח"כ אצל החרדים
). יאללה, בואי נהיה שיוויוניות. אם כבר אז עד הסוף. בואי נלך להיות שיא הקרביות בצבא, ולמה שלא נהיה גם רביות? (מלשון רב...) ולמה שהגברים לא ילדו? מה, זה התפקיד היחידי של האשה? (לא, יש לה עוד תפקידים - לבשל, למשל
בצחוק, אל תהרגי אותי..) כן, שהם גם ילדו, ושאני אלך לי להתעמת עם כל מיני טיפוסים מלוכלכים. נו, תהיו מציאותיים. אין דבר כזה שיוויון ואם את בכלל מדברת על שיוויון אז בואי נתחיל בדברים הקטנים. הפשוטים. ובואי לא נקרא לזה שיוויון אלא זכות שווה. כי אף פעם לא נהיה שווים. אני עושה דברים טוב יותר משאת עושה ולהיפך. אני עושה דברים טוב יותר מגברים (לא בגלל שאני אני, אבל כי זה הטבע שלי). מבינה? בואי פשוט נשלים אחד את השני במקום להיות אחד במקום השני

lala897

New member
ברור

לא דיברתי על פמיניזם כזה קרביות וכאלה שלדעתי זה שטויות כי לגבר ולאישה יש תכונות שונות ואין שום קטע לנסות להיות גבר כשאת לא. נכון הנשים מעודדות את זה בלבוש לא צנוע אבל זה בגלל שכלם יוצאים מנקודת הנחה שאם את רוצה יחס אז את לא ממש צריכה לנסות להיות מצחיקה, חכמה, נחמדה אלא פשוט תבליטי איזורים מסוימים ואת בפנים. את מבינה למה אני מתכוונת?

גוססי2

New member
למה מזוייף?

רק בגלל שעדיין לא הצלחנו להגשימו ב-100%? גם רומא לא נבנתה ביום אחד...

lala897

New member
לא זה הנקודת מוצא שהיא מזוייפת

יענתו תיתנו להם מישרות בחירות והשפעה (לא שאני נגד זה) אבל אתם מסתכלים על נשים במבט ראשון כגוף והן מנסות להבליט אותו כמה שיותר כי זה מה שיתן להם תשומת לב מכיוון הגבר. אני עצמי 'זכיתי' להערות מגעילות בקשר לגוף שלי ולצניעות שלי.

סליחה

יש דיסטנס מסויים, מין ריחוק מסויים, שאדם שומר לעצמו ולאחרים. זאת אומרת, שאם את תלכי בסגנון לבוש מסויים, אף אחד לא ישבור את הדיסטנס שיצרת ולא יגיד לך "מחמאות" שכאלו. אם אני אלך עכשיו עם חצאית מיני וחולצה שתבליט הכל, שברתי את הדיסטנס שלי. ואז כל מי שרק בא לו ירגיש בזה, ירגיש בזה שאני מנסה למשוך אלי מחמאות מהסוג הזה, וינצל את זה. את חושבת שלי זה לא קורה לפעמים? לפני כמה ימים הלכתי למדרשה שלי, וכשבאתי לרדת מהאוטובוס ניגש אלי בחור אחד ואמר לי "למה את יורדת?" עשיתי הבעה של סימן שאלה ואז הוא אמר לי: "אל תרדי, תישארי איתי" במין נימה חוצפנית כזו
אז רק ניסיתי לחשוב לעצמי מה עשיתי באותו יום שיגרום לו בכלל להעיז לפנות אלי ככה
לבוש מסויים? איפור מסויים? התנהגות?... אה, כן, ואל תציירי אותי בתור איזו "דוסית" או משהו כי אני ממש לא. ממש לא
בכל אופן, גברים, ובעצם כל אחד - מרגישים במה שאת משדרת. זה לא רק מתבטא בבגדים.

מתנדב

New member
המלאכית, את צודקת....

וברשותך אוסיף עוד כמה מילים, אולי זה הייתה גם כוונתך, ואולי לא... בכל מקרה, בתקופה האחרונה בפרט, הבחורות מנסות למשוך את ליבם של הגברים, אם זה על ידי לבוש, או על ידי איפור מיוחד, או אפילו בשמים למיניהם...

כן

והכי גרוע שאח"כ הן כועסות על הגברים ש"משפילים אותן"...
אדם מקבל את היחס שהוא יוצר לעצמו

למעלה