אמממ.....אנשים ואנשות

מתנדב

New member
שלילי, החתימה היא לא המצאה שלי...

ראיתי אותה באחת האתרים באינטרנט כציטוט, ואינני זוכר מהיכן זה כבר הרבה זמן בחתימה שלי הציטוט ההוא...

lala897

New member
מה?

למה את חושבת שאני מציגה אותך בתור דוסית? מסכימה איתך בקשר לדיסטנס אבל זה לא נכון כי במקרה שלי הלכתי למוכר בחנות וביקשתי ממנו את החולצה במידה מידיום אז הוא אמר לי(בתור בדיחה כאילו היא הירגיש את עמו נורא נחמד) "למה? תלבשי מידה שמאל ואז הגברים לא יורידו את העיינים שלהם ממך" הערות מהסוג שאת קיבלת מקבלים. וגם אני עושה לעצמי חשבונות מהסוג הזה אבל הגעתי למסקנה שזה לא קשור. ההערות מהסוג הזה לא קשורות לאיך שאת נראית באותו יום. זה בדוק. אני מסיכמה שהםמרגישים במה שאת משדרת זה נכון מאד,.

גוססי2

New member
זה אינסטינקט בסיסי

כלומר מדובר בנטיה טבעית הטבועה בגנים שלנו. מתברר שהגבר הממוצע, אפילו מבלי שיהיה מודע לכך, מפנה את מבטו קודם לאגן של האשה ואח"כ לחזה שלה. האשה מצידה נוהגת לאמוד קודם כל את ישבנו של הגבר. ככה אנו בנויים ואין מה לעשות בענין (לדעתי גם אין בכך כל פסול). התנהגות זו אינה סותרת את הנסיון להגיע למצב של שוויון הזדמנויות וחיסול אפליה על רקע מיני. העובדה שזכית להערות מגעילות - נו, בהמות יש ויהיו בכל מקום.

וזה נרכש או נלמד התכונה הזו?

זה דבר שהסביבה טבעה בך או שאתה פשוט "נולדת עם זה"?...

גוססי2

New member
ככה נולדנו

זה עוד מהתקופה בה מאפיינים גופניים אלה היו קריטיים לכושר ילודה ויכולת הנקה אצל אשה או כישורי צייד אצל הגבר.

והישבן שלו מראה על כישורי צייד?

די, עכשיו הרגת אותי.
דווקא לדעתי גברים מסתכלים יותר על העיניים. אתה יודע, זו מראה על תכונה כזו אצל האישה..אם היא תהיה רעה לילדים שלו... חיחיחי... די, עכשיו ברצינות - לכל אחד חשוב משהו אחר. אבל בכלליות - נדמה לי שמה שציינת קשור יותר למה הסביבה מלמדת אותנו. דווקא אגן? דווקא חזה? למה בדיוק? אה, אולי כי זה מה שמבדיל חיצונית בין נשים לגברים? ואולי דווקא כי זה...מעניין? ואולי זה בכלל לא חשוב? קשה לי להאמין שמישהו "נולד" עם התכונה הזו של להסתכל ישר לשם... צריך קצת, טיפה, מעט מאד חיים בחברה ה"נהדרת" שלנו כדי לגבש לעצמך תכונה מגעילה שכזו
By the way - בתור אישה (כולה בת 19 וחצי) הדבר הראשון שאני מסתכלת עליו זה דווקא הגובה. לא יודעת למה אבל משון מה זה קצת חשוב לי. לא שיהיה מגדל אייפל, חס וחלילה, אבל משהו כמו 180 לא שזה מחייב. אולי כי אני כזו קטנה וקומפקטית
דברים טובים באים בכמויות קטנות

lala897

New member
וואלה איזה גובה את?

גם אני קטנה!!! חברות שלי עושות לי "יסורים" מהגובה- חחח
איזה גובה?

156 סנטימטרים../images/Emo13.gif

יסורים רבים.
אבל יותר יסורים מהדיבור שלי - יש לי קול של ילדה בת 9.
למרות שטוענים שזה חמוד מאד ושזה קול ממש מתוק, זה קצת מציק
עצוב מאד

תחי מפלגת הקטנות

אין כניסה לגובה 160 ומעלה...
על משקל עוד נחליט... חיחיחי...

זה קטן זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הלוואי עלי להיות 162 ס"מ... לכי, אנשים כמוך חוסמים לי את האוויר באוטובוס
בוקר מקסים לך!

lala897

New member
אם את 156 אז עדיף קול

חמוד ומתוק לדעתי. תארי לעצמך היה לך קול גברי כזה שיוצא מגוף קטן וקומפקטי? עוד יותר יסורים!

גוססי2

New member
כי האדם הקדמון התפרנס מציד וליקוט

חקלאות מתוכננת התפתחה בתקופה מאוחרת יותר.

מתנדב

New member
גוססי היקר, זה לא העניין פה על

חיסול אפליה על רקע מיני... אני חושב שמה שמלאכית התכוונה, שהנשים לא יבואו אחר כך בטענות, שישנם גברים שמשפילים אותם בגלל הלבוש...

גוססי2

New member
את זה לגמרי לא הבנתי

ממתי הדרך בה אדם מתלבש מהוה תירוץ לפגוע בו מילולית או גופנית? הלך המחשבה זה לחלוטין לא ברור לי. מה דעתך על המשפט הבא: "שהיהודים לא יבואו אחר כך בטענות, שישנם גויים שמשפילים אותם בגלל הלבוש"

מתנדב

New member
אני לא מתכוון על פגיעה מילולית,

שאני נגד זה, התכוונתי על משהו אחר לגמרי, אני אסביר לך מאוחר יותר, כי אני כרגע ממהר וחייב ללכת...

lala897

New member
ברור שיש אינסטינקט טיבעי בין

גבר לאישה אבל זה דבר שאפשר גם מאד לפתח ולעשות מיזה דבר עיקרי וחשוב ולו טיבעי וזהו. וזה מה שקורה בחברה.

למעלה