יש לי אחת, פחות או יותר
B BlackEyedSpirit New member 14/5/06 #15 ועוד משו ~ מאומצי החדש ^^ ../images/Emo54.gif ~ הוא כלכך חמוד *.* אני אקרא לו... אממ.. אא...... ... ... גורי XD סתם P: זה לא מתאים לחתול P: אמ. נמ. נאקו ^_^ יחי המקוריות ._.; הצעות לשמות יתקבלו בברכה ^^
ועוד משו ~ מאומצי החדש ^^ ../images/Emo54.gif ~ הוא כלכך חמוד *.* אני אקרא לו... אממ.. אא...... ... ... גורי XD סתם P: זה לא מתאים לחתול P: אמ. נמ. נאקו ^_^ יחי המקוריות ._.; הצעות לשמות יתקבלו בברכה ^^
N N o R i K o New member 14/5/06 #19 נקו זה בלי א'~!!!!!!11111 *אחדאחד* אם זה היה עם א' זה היה Nako אבל זה Neko~! ><
C CibiHeart92 New member 15/5/06 #42 *אהם* גם בתעודת זהות שלי בעתיד יכתוב נאקו עם א' מההסדבר הפשוט שיש דגש מסוים על הא' עם כותבים נקו זה נאמר לרוב במלרע, neko זו מילת מלעל, לכן יש א' כדי להדגיש את ה E כדי שהמילה תהיה מלעל. חעחעחע, מי אמר שהבגרות בלשון לא עוזרת בחיים?
*אהם* גם בתעודת זהות שלי בעתיד יכתוב נאקו עם א' מההסדבר הפשוט שיש דגש מסוים על הא' עם כותבים נקו זה נאמר לרוב במלרע, neko זו מילת מלעל, לכן יש א' כדי להדגיש את ה E כדי שהמילה תהיה מלעל. חעחעחע, מי אמר שהבגרות בלשון לא עוזרת בחיים?
M Mrs Osuwari New member 14/5/06 #20 רנג'ירוקיה זה זוג שולט פשוט תמיד אמרו לי שאני מוזרה כי אני אוהבת את רוקיה עם רנג'י וגם עם איצ'יגו
M Mrs Osuwari New member 15/5/06 #31 וואלה? מסתבר שאני מכירה די הרבה אנשים מפה.... תזכירי לי שם ומקום ואולי אני אזכר.... אני שוכחת אנשים סדרתית
וואלה? מסתבר שאני מכירה די הרבה אנשים מפה.... תזכירי לי שם ומקום ואולי אני אזכר.... אני שוכחת אנשים סדרתית
E Envious New member 15/5/06 #33 נוו T.T אנחנו תמיד איכשהו נפגשות D: ואז אנחנו מתחבקות וכל אחת הולכת לדרכה, כנסים מפגשים לא זוכרת P:
S shui chan New member 14/5/06 #24 ברוכה הבאה DD: אני רעות וכו'.. גם לי יש מקום לרוקיה\איצ'יגו ובכל זאת גם לרנג'י רוקיה 3> למרות שאני יותר מגובשת על איצ'י\רוקי D: אממם.. השתלבות מהירה וכו'
ברוכה הבאה DD: אני רעות וכו'.. גם לי יש מקום לרוקיה\איצ'יגו ובכל זאת גם לרנג'י רוקיה 3> למרות שאני יותר מגובשת על איצ'י\רוקי D: אממם.. השתלבות מהירה וכו'
כ כפית במצב כפית New member 14/5/06 #27 ../images/Emo204.gifברוכה הבאה! D: *בוהה בחתימה* זיפנאב! הו, הנוסטלגיה~
M Mrs Osuwari New member 15/5/06 #32 גם את קראת את מחזור שער המוות?! ואני חשבתי שאני היחידה! אני מנסה לשכנע את כולם לקרוא אבל אפ'חד לא מקשיב לי T_T
גם את קראת את מחזור שער המוות?! ואני חשבתי שאני היחידה! אני מנסה לשכנע את כולם לקרוא אבל אפ'חד לא מקשיב לי T_T