אמממ...... שלומות

Mrs Osuwari

New member
את כול הסדרה

כולל סדרת אגדות רומח הדרקון+דרקונים של להבת הקיץ. עכשיו אני באמצע הסדרה של שישיית המפגשים. קראת את הטרילוגיה של חומריו האפלים? XD

../images/Emo204.gifXD

כנ"ל, וקראתי גם ברומח את 6 המפגשים, והנשמות האבודות גם קראתי, וגם את כבשן הנשמה ועוד אחד עם רייסטלין... הו, רייסטלין~
ואני בחיפוש נואש אחר הספר השלישי בסדרה חומריו האפלים >: קראת מחזור כישור הזמן? *,*

Mrs Osuwari

New member
לא קראתי T_T

ואני מחפשת את שני הספרים הראשונים של שישיית המפגשים באופן נואש אני לא מוצאת אותם בשום מקום דאמיט! רייסטלין בישי *_________* הייתה לי פעם תמונה של רייסטלין/דלאמר אבל אני לא מוצאת אותה יותר T_T זזה היה כזה מצחיק עם דלאמר בבגדי עוזרת.... XD נכון שתולעות ספרים זה רולז?

../images/Emo204.gifאז תקראי

את תאהבי את זה [< זה טוב אני מצאתי אותם פעם בספריה אצלינו, אבל מאז הם נעלמו משם <.< מזל שהספקתי לקרוא אותם ._.; ראיתי הרבה תמונות טובות של רומח הדרקון, אבל של ריסטלין/דאלאמאר? עדיין לא XD ותולעות ספרים זה שולאט [< אנחנו יום אחד נשתלט על העולם! מואהאהאהא

Mrs Osuwari

New member
לא ראית רייסטלין/דלאמר?!

זה חור בהשכלה! ודלאמר עוד היה לבוש בבגדי חדרנית הדוקים עם סינר והכול! אני אחפש את זה ואביא לך! אסור שלא תראי את זה!

The Snow fox

New member
רומח הדרקון זה רע../images/Emo63.gif

רק הנשמות טוב. וחומריו האפלים זה טוווב

Mrs Osuwari

New member
תגיד אני לא מכירה אותך מקומונת

חומריו האפלים? סתם שאלה כי הכינוי נראה לי ממש מוכר משום מה.... ורומח הדרקון זה סגיד! את סדרה מעולה!

../images/Emo204.gifנכון! רומח שולט!!1

ובמיוחד רייסטלין ^_^ כמה עצוב שיש יותר מ180 ספרים באנגלית, ולעברית תרגמו כ"כ קצת ;;

Hinamori

New member
היטסוהינההההההההה 3>../images/Emo181.gif

ברוכה הבאה. תבורכי, גם היטסוהינה וגם רנרוקי! 3>

Envious

New member
אוף אני לא יכולה הוא פשוט מזכיר

את אדוארד בכל מצב אפשרי !! בא לי למות ;;

Mrs Puff

New member
שלומות ^___^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

אני להיות רותמ ^^ תהני וכאלה ^^

לבנדר א

New member
אנשה! D:

את נשמעת חמודה~ השתלבות נעימה, תהני, בלה בלה... היטסוהינה! 3> אני תומכת רנג'י\רוקיה\איצ'יגו. כי רוקיה לא מחזירה לרנג'י אהבה והוא בונבון מתוסכל ומסכן~
אגב, זו רק אני, או רוב הפאנארטים של רנרוקי נראים כאילו רנג'י אונס את רוקיה? o0; אני איילת, 13, תומכת יורוסוי ואיצ'ירוקי. שימות ביאקורנ אמן.

Mrs Osuwari

New member
תודע D:

ורנג'י הוא לא בונבון, הוא בבון! או שזה זאבימארו? סתאם... אני בעבר תמכתי ביורוסוי אבל מאז שנכנסתי לגלריה של הזוגות כדי לחפש מה תמונות רנרוקי מסכנות קיבלתי טראומה לכול החיים מכול התמונות של שתיהן....

למעלה