אממ בגלל שלא הייתי פה בזמן האחרון..

אממ בגלל שלא הייתי פה בזמן האחרון..

(בעיקרון מאז ההודעה הראשונה שלי..) אז לא עניתי לאף אחד שמה בשרשור הראשון שלי.. אז אה... עניתי שמה לסוניה אבל זה כבר לא הקפיץ אז אני מעביר את התגובות שלי לשרשור פה.. אם זה בסדר...

תגובוות...

הודעה של סוניה (The Sponge Bob girl...) שם: "אממ ואגב בילי ג'ו זה המלך!!" התגובה שלי..: "עם כל הכבוד לבילי ג'ו (ויש כבוד..) : ג'רארד אוכל אותו בלי מלח... חוץ מזה, שסוגי המוזיקה והשירה שלהם די שונים. גם הטונים (בעיקר הטונים כשחושבים על זה..) בלי ג'ו בא מלהקת פאנק מובהקת (GREEN DAY) בעוד מיי כימיקל רומנס נחשבים גם לאלטרנטיב, גם לפאנק וגם לעוד סוגים לא ברורים (אגב.. מישהו כבר יודע לאיזה ז'אנר מוזיקלי הם שייכים?!?!). ג'רארד מגיע לגבהים לא נורמאלים ונשאר לו קול (לדוגמא, אם אני או כל אחד אחר ננסה לשיר שיר אחד כמוהו, בטונים הללו, לא נוכל לשיר עוד שירים באותו יום. פשוט לא יהיה קול.) לשירים נוספים. בלי ג'ו פשוט מדבר (אפשר לקרוא לזה גם שירה במובן מסויים). ללא ספק יש לו חוש מוזיקלי אבל מצטער, הוא אפילו לא משתווה לג'רארד. SO, WE HAVE A NEW KING... I GUESS "

קרניjack

New member
מי ששמע את הדמואים לשירים

מהדיסק הראשון, וגם חלק מהשירים בדיסק הראשון, יכול לראות שהקול של ג'רארד נשמע אחרת, הוא גם לא היה מיומן יחסית להיום. בדמואים זה נשמע שיש לו סינוסיטיז ושהוא לא ממצה את העוצמה מספיק, איך שלא אומרים שר מהגרון לא מהבטן
אבל בדיסק השני הוא נשמע יחסית שונה, והמוזיקה מותאמת הרבה יותר לקול שלו, והוא יותר מאומן מטונים נמוכים לגבוהים. הקול שלו בכלל לא "נקי וחלק", אלא מחוספס קצת, ( לא שהעישון משפר משהוא
) מה שעושה את זה יפה יותר.

כה שמתי לב..

שמעתי כמה שירים מהאלבום הראשון ובאמת זה נשמע פחות טוב (השירה, לא השיר עצמו כי עדיין היה את הקצב והכל..). לא אמרתי שהשירה שלו זה כמו של ריטה או סלין דיון מבחינת אם זה חלק כי בכל זאת חלק מהדברים היפים זה גם שהוא צועק ומוציא את הקישקע שלו על הבמה

®NuLy®

New member
בקשר לטונים של ג'רארד

ג'רארד בדיסק ג'רארד בלייב יש הבדל גדול. כמובן שסגנון השירה של ג'רארד ובילי ג'ו שונה. אבל בילי ג'ו בהופעות נשמע כמעט בדיוק כמו בדיסק וזה מראה על איכויות הכל שלו. סגנון הפאנק לא דורש שינוי טונים קיצוני כמו באימו (הסגנון של מיי כמיכל) אבל אני בטוחה שאם בילי ירצה הוא יוכל להגיע
ובקשר למלך... כל אחד והבעיה שלו. כמה שאני אוהבת את ג'רארד אני חושבת לבילי יש איכויות קול הרבה יותר גבוהות. מה גם שהוא הרבה יותר מיומן מג'רארד. להקת גרין דיי כבר קיימת מעל 10 שנים

EnchantedS

New member
מגיע לגבהים לא נורמליים?... לא שמתי

לב לזה ממש.... תנו דוגמא לשיר כזה

no name141

New member
אתה לא יכול להשוות אותם חחח

זה לא הגיוני שתנסה להשוות את מי כימיכל רומנס לגרין דיי זה פשוט לא הולך חח גרין דיי אוכלים אותם בלי מלח!זה כזה ברור הם כבר 10 שנים בעסק ובוא נסכים לבילי יש הרבה יותר ניסיון מג'ארד עם כל הכבוד לג'ר בילי שר הרבה יותר טוב ממנו והוא בכלל לא מדקלם..

kati666

New member
נאמ,אני לא יודעת עם זה קשור...

אני חושבת שגרין דיי הם פשוט להקה עם סטייל מגניב כזה והשירים שלהם קליטים ובגלל זה יש להם כ"כ הרבה מעריצים. מבחינת הקול אני בטוחה שג'ר 'אוכל אותו' וגם מבחינת המוזיקה עצמה, לא מזמן המורה שלי לגיטרה שניגן עם המון אנשים מפורסמים ואני דיי מחזיקה ממנו חווה את דעתו על הדיסק של גרין דיי אחרי שתלמידה אחרת שלו השמיעה לו כמה שירים והוא אמר שזה 'רק רעש.בקושי שומעים גיטרות והאקורדים פשוטים'. אני כמעט חושבת כמוהו, אבל גרין דיי זה גרין דיי ויש להם סטייל אחר לגמריי אין מה להשוות. MCR שליטע.

whatascene

New member
ברור שהאקורדים פשוטים

זה פאנק, המוזיקה לא מסתובבת סביב הלחן, זה לא העיקר. כמו שאין סולואים מטורפים בשירים שלהם (למעט הדיסק הראשון, ששם יש כמה שירים נחמדים). וגם אם המורה שלך מומחה, מוזיקה היא עניין סובייקטיבי מאוד. את יכולה לקחת מומחה שישבח ומומחה שיסקול.

no name141

New member
גם אני מחזיקה מאוד מהמורה שלי

לגיטרה והוא לא סתם מורה הוא מכיר המון אמנים וניגן עם המון הוא גם מלחין וכותב הוא כתב אפילו לאיזו זמרת שהוציא לא מיזמן דיסק וגם הלחין לה ברח לי השם לה חח הוא ניגן גם עם נגנים מצויינים וכשהשמעתי לו אתMCR הוא אמר שזה סתם צרחות ושזה לא ממש נקרא לשיר כי הוא לא יודע לשנות תונים במהירות הוא פשוט צורח חח לעומת גרין דיי כן..טוב לא נתחיל לריב כאן על 2 הלהקות אבל זה דיי ברור שגרין דיי הרבה יותר טובים והם הוכיחו את זה לא מעט השנה (אהם 7 פרסים בגראמי אהם 2 פרסים בטקס MTV ואהם 2 פרסים אתמול בטקס פרסי אמריקה) ככה שאי אפשר להשוות!אהה וכן כמה דיסקים יש לMCR וכמה לגרין דיי?!חח..ככה שזה ברור שלגרין דיי יש הרבה יותר ניסיון בתחום.. שליטה--->

חבר'ה אין השוואה בכלללל!!!!!!!!!

כמה זמן גרין קיימים?!?! 16 שנה. מתי הם התחילו להתפרסם?! בשנה ה16. END OF DISCUSSION וכמו שכבר אמרתי, כשאתה שר בטון שבילי ג'ו שר, הרבה יותר קל לך לשלוט בשירה ובטונים. כשאתה שר בטון של ג'רארד הרבה יותר קשה לשלוט.

O L g i T

New member
פףףףףףף

מישהו פה חיי בסרט וכדאי שהוא יגמר -חח אני צוחקת על עצמי על המשפט הפקצי שהוצאתי עכשיו-

kati666

New member
ענית לעצמך...

גרין הרבה יותר טובים לכאורה בגלל שהם להקה שקיימת 10 שנים לעומת מיכימיקל החדשים. עוד כמה שנים נשתמע.

למעלה