אממ בגלל שלא הייתי פה בזמן האחרון..

עוד..

קרניJACK ביקשה שאספר קצת על עצמי אז...: אה, אסף, בן 16 מפ"ת, משחק בייסבול ובכלל מטורף על כל מה שקשור לזה, מבחינת מוזיקה אממ... אוהב הרבה להקות בריטיות (סטייל: OASIS, COLD PLAY, KAISER CHIFS, MAXIMO PARK וגם יותר ישנים כמו ביטלס ופינק פלויד.) אממ וגם הרבה אמריקאיות (כמו: MY CHEMICAL ROMANCE (כמובן..), GREEN DAY, SUGARCULT, LINKIN PARK, Slipknot,Yellowcard, Hoobastank, SUM 41, ועוד... וגם קצת ישראלי פה ושם.. (בעיקר אינפקציה.. לפעמים גם שייגעצ.) חוץ מזה גם אוהב ספורט (בעיקר), כדורגל, מכבי ת"א, בלה בלה בלה... זהו.

ואחרון..

אה למי ששאלה (נראה לי זאת הייתה איימי..), אני לא הכרתי עד שבאתי לפורום הזה אף שם מחברי הלהקה. רק ידעתי שהסולן שלהם מצויין וגם המתופף לא רע בכלל (אפילו די טוב.). ממכם למדתי שקוראים לסולן ג'רארד (שם צרפתי/אנגלי משהו..) ואני מקווה ללמוד עוד שמות... זהו..
אה אז שלום לכולם ותודה רבה על קבלת הפנים הנפלאה

l u d

New member
אמרו לי שהוא סקנדינבי ואיטלקי =\

אבל אני לא חושבת שזה נכון..

קרניjack

New member
את מתכוונת למוצא של ג'רארד

או לשם שלו? השם שלו צרפתי. יש אתר שמספר על השמות שלהם, אני אמצא אותו.

whatascene

New member
אני דווקא שמעתי אותו כמה וכמה פעמים

אבל לא מתקשר לי לשום דבר צרפתי, חוץ מדפרדייה. ואם כבר, זה ז'רארד P:

Hadar Depp

New member
חח ככה אני קוראת לו!

בגלל שבמייקינג הלנה ריי כל הזמןג'רארד וזה נשמע לי כמו ז'רארד ומאז אני קוראת לו ככה...

Dooritos

New member
אוףףףףף

איך אני יכולה להשיג את המייקינג הלנה?!?! אני ניסיתי להוריד איזה קליפ מהאתר הזה עם המלא קליפים אבל זה מוריד לי רק את הקול ולא רואים שומדבררר!! ... ... !!!

למעלה