אממ בגלל שלא הייתי פה בזמן האחרון..

קרניjack

New member
מקובל מה שאמרת (-)

לגבי הניסיון, אבל זה שלMCR יש רק 2 דיסקים ולגרין דיי הרבה יותר, וזה שהם זכו ביותר פרסים לא אומר כלום על האיכות, או כמה שהם טובים, ( לא רמיזה כלשהיא ספיציפית עליהם), אבל לא מודדים לפי הכמות.

Sweet Revenge

New member
ראית שידור חי?

הטקס היה בפאקינג 03:00 לפנות בוקר!!
ומחר אני לא בבית כדי לראות את "הערוך ומתורגם".. באסה לי =/

no name141

New member
את לא מפסידה כלום...

אם את מדברת על טקס פרסי אמריקה אז רציני לא הפסדת כלום חח היה משעמם בטרוף!!!!!!דבר ראשון הזכיות של גרין דיי ושאר הלהקות הנורמאליות שהיו שם היו בפרסומות חח חוץ מזה שחצי מהזוכים בכלל לא היו שם חחחח

EnchantedS

New member
אוף עם כולכם, למה אתם רבים על זה??

שניהם טובים. ואל תשוו בכלל. תשמעו את שניהם.

EnchantedS

New member
חח לא סתם time of your life זה

השיר הראשון שמלמדים לפי אקורדים בגיטרה:)

whatascene

New member
חח לא ממש..

אולי לבילי ג'ו אין טונים גבוהים במיוחד, אבל זה לא עניין של איכויות קול אלא של מנעד (ואפרופו מנעד, ג'רארד לא מגיע לכאלה צלילים גבוהים, תשמע את ג'ף באקלי ותראה מה זה גבוה). כך או כך, בילי ג'ו בהחלט מיומן הרבה יותר ואפשר לשמוע את זה לפי איך שהוא שר בהופעות וגם איך שהוא מסתדר עם עליות בטונים למיניהם, כי לרדת בצווחה זה לא אמנות (ותנסה לשמוע קאברים לwe are the champions של קווין. פרדי מרקיורי, כן?). ולא הבנתי מה הקשר לסגנון המוזיקה שלהם, אבל MCR הם לא כאלה פאנק, בשביל זה צריך קצת יותר מסרים מאשר ערפדים ומוות (ובלי להתחיל להגיד לי שאני מזלזלת).

קרניjack

New member
לכו כולכם תיהיו מורים לפיתוח קול

מתאים לכם, צביקה פיקה או ריקי גל הבאים

whatascene

New member
בהתחשב בעובדה שיש לי שיעורים..

אני די מבינה בזה, ואני צריכה להבין. אם לא הייתי יודעת לא הייתי אומרת כלום. ובחיייייייייייייייייייייייייייים אל תקראי לי צביקה פיק, אפילו לא בצחוק!

טוב אז ככה...

לא השוותי את סגנון המוזיקה, ובכלל לא אמרתי שהמוזיקה של גרין דיי לא טובה או משהו.. (רק שיהיה ברור, הם אחת הלהקות שאני יותר אוהב. בלשון המעטה.) פשוט אמרתי שבשביל לשיר פאנק לא צריך להיות עם יכולות קול גבוהות במיוחד. לבילי ג'ו יש את הקצב, יש לו את החוש, אבל קול? מצטער, אין לו. כשאמרתי שהוא מדקלם/מדבר התכוונתי בזה שבעצם הוא לא משחק עם הטונים יותר מדי או עולה לגבהים מיוחדים. ככה זה פאנק, לא צריך להיות נגנים ענקיים או זמרי אופרה כדי להיות חלק. ברור שבילי ג'ו מיומן בטירוף. אחרי 16 שנים... חוץ מזה שדווקא בגלל שהוא לא מעלה את הקול שלו לגבהים מיוחדים אז אין לו בעיה להתאים את עצמו גם בהופעות וגם הקלטות אותו הדבר. ברור שג'רארד עוד יכול להשתפר והוא ישתפר. בסך הכל הקול שלו ענק. לפחות בשירים המוקלטים. אולי ההתפעלות שלי ממנו היא דווקא בגלל שראיתי בדיוק 3 שירים מההופעה שלהם (בMTV2 לפני איזה שבועיים) ושמה באמת ג'רארד היה על הפנים... טוב, אני מניח שהוא ילמד עם הזמן לשלוט על הקול שלו ולפתח אותו עוד קצת כך שיהיה לו יותר קל בהופעות. ניפגש בעוד 16 שנים

whatascene

New member
כרגע סתרת את עצמך

אם ההופעה הייתה על הפנים, למה אתה מתלהב מהקול שלו כל כך?

קרניjack

New member
חח....

יש הופעות שג'רארד שר בהן ממש גרוע, אבל לדעתי זה כי הוא לא מתאמץ מספיק. יש זמרים שמוציאים את הנשמה, וזה מתבטא יותר בהופעות האחרונות.

whatascene

New member
לא יודעת, מהלייבים שלהם שראיתי

לא התלהבתי יותר מדי. לפי דעתי סולן כלשהו לא נבחן לפי כמה טוב נשמע הקול שלו באולפן מאחורי עריכה וסאונדמנים שיודעים את העבודה טוב, אלא לפי איך הוא נשמע בלייב. אם הוא לא נשמע טוב כי הוא לא משקיע? זה כבר סתם חבל. אפילו אם אני לוקחת את ברט בתור השוואה, עוד אחד שצורח (עם טונים קצת יותר גבוהים) ובערך אותה תקופה של פעילות בלהקה. ההופעות שלהם נשמעות פשוט מצויין, ויש בהן כל כך הרבה מעבר למה שאפשר לשמוע בהקלטות באולפן. אז כן הוא מוציא את הנשמה שלו בלייב, וזה הדבר הכי טוב שיכול להיות.

O L g i T

New member
../images/Emo45.gif

יש רק 3 להקות שעושות לי את זה בלייב דה יוזד גרין דיי ומיוז כל השאר פשוט... פשוט לא =|

כמו שאמרתי

שמעתי רק 2 שירים מההופעה. ברוב השירים הוא נתן לקהל לשיר. מצטער, אבל זה לא נראה כאילו היה לו קשה לשיר או משהו. יכול להיות שגם, אבל נראה לי שפשוט יש להם גרסאות שונות להופעות או שלא יודע מה.

EnchantedS

New member
האמת שיש..

הוא ממש ממש משנה את השירים בהופעה... פעם הראשונה שראיתי שיר בהופעה (הלנה בvma) חשבתי שהוא נורא מזייף..... אבל כניראה שלא:)

whatascene

New member
כנראה שלא?

אני דווקא חושבת להפך. כשראיתי את הMTV 2$ הזה, ושמעתי אותם? העברתי ערוץ, בחיי.. כנ"ל לגבי הVMAs או איפה שזה לא היה שהם הופיעו.. ואם הוא לא מזייף, הוא פשוט נשמע רע בלייב.

למעלה