אממ מישהו מוכן הסביר לי משהו?

אממ מישהו מוכן הסביר לי משהו?

למה בנים כשסוף סוף הם "משיגים" מישהי ממש שווה והכל פתאום הם לא רוצים אותה יותר???? למה???

אם מישהו מזדהה עם המקרה אז...

רק שתדעו שאנחנו הבנות ממש נעלבות מדברים כאלה....

gh0sta

New member
הילה המגניבה...

אפשר לקבל יותר פרטים על המקרה? :) (שם הנפגע, שם הפוגע, זמן הפגיע)
כך נוכל לענות לך יותר בפרטנות!

ממש לא אזכיר שמות!

אבל אתם יכולים ללמד את חבריכם שעושים כאלה דברים שזה פוגע! ואני לא אמרתי כל הבנים! אמרתי בנים!

LittleBigGirl

New member
הילה....

רואים שיש לך עוד מה ללמוד... (לא שלי אין...) לפי דעתי, יש בנים (לא כולם) שהכיבוש עצמו הרבה יותר מתוק להם. כלומר- הרבה יותר מעניין להשיג את הבחורה השווה מאשר להיות איתה. פשוט להוכיח לעצמם שהם יכולים להשיג מישהי כזו, כשבמציאות הם בכלל לא מוכנים או לא רוצים להיות בקשר. בדרך כלל זה עובר להם, ואם לא- אז הם לומדים בדרך הקשה. מקווה שעזרתי...

יו למה אתם חושבים ש....

אני הכללתי ואמרתי כל הבנים! אני לא פשוט לא! אמרתי בנים! לא כל הבנים!!!

LaSombra

New member
אני פשוט לא מאמין...

אבל כמעט כתמיד, אני מסכים אם הקולגה שלי, ליטל ביג גירל... יותר מזה, ישנם כאלה, אני חושב שאני יכול להעיד על עצמי שגם אני כזה, (לא בתחום הרומנטי כמובן אבל בהרבה דברים אחרים) שרואים בכיבוש מנטלי הרבה יותר נעלה מכיבוש פיזי... גם אני חושב שלפעמים כשאתה מצליח לגרום למישהי להתאהב בך או אפילו סתם להידלק עליך בצורה מטורפת זה הרבה יותר מתוק ומעיד על יכולת מאשר להכניס מישהי למיטה... אבל בלי שום קשר, הילה, אנחנו כאלה כי אתן נותנות לנו להיות כאלה... אם אותה בחורה שווה הייתה עושה צעדים נבובנים (לא שאני יודע על פרטי המקרה או על האנשים המעורבים...) אז רוב הסיכויים שהיא הייתה יכולה לעזוב אותו ולראות אותו בוכה מרוב כאב על האובדן האדיר... אבל כנראה שהיא נתנה לו לשחק לה ברגשות וזה מה שקורה כשאתה נכנס למשחק בלי לדעת על מה אתה מהמר.... ראיתם? ברחה לי מטאפורה..... :)

LittleBigGirl

New member
הילה,

אל תבואי בטענות לדעות והשקפות של אנשים, כשהם בכלל לא מכירים את המקרה הספציפי. מאיפה לה סומברה צריך לדעת אם היא שיחקה בו או לא? את באת, נתת הכללה שהרבה מאוד בנות טיפש-עשרה עושות, קיבלת תגובות (חלקן טובות, וחלקן פחות) ואת עוד מתלוננת? אני מנסה להבין למה המקרה הזה כל כך מזיז לך, והמסקנה שהגעתי אליה היא- או שזה קרה לך, או שזה קרה לחברה ממש קרובה שלך. לפי דעתי, גם הבחור במקרה די מוכר לך, ואם לא, למה זה כל כך מפריע לך? סיפורים על מערכות יחסים יש בכל חור, ולא חסר גברים דפוקים רגשית או בנות קלילות דעת.

היי היי את חכי רגע........

אני אומרת שלפני שלה סומברה אומר דברים ומתחיל לנתח את המצב שישאל קודם!

LittleBigGirl

New member
מה הוא, מגדת עתידות?

איך אפשר לשאול שאלות מהאוויר? אם את רוצה דעה כנה של אנשים, תציגי את המקרה באופן אובייקטיבי. כל מה שאמרת בהתחלה הוא שמישהו השיג בחורה שווה וזרק אותה. מה אפשר להבין מזה? כלום בריבוע!

היי היי!!!

לא ביקשתי כאן ניתוח מצב! ביקשתי לדעת למה בנים עושים את זה! לא ביקשתי לנתח את המצב! נחמד מצדכם להראות התעניינות! אבל זה לא מה שביקשתי ככה שאל תנסו לתפוס אותי כאן כאשמה!

LittleBigGirl

New member
למה הם עושים את זה?

כי הם בנים! כי יש להם את היכולת! כי אלף ואחת דברים אחרים.... אנשים פשוטים לא מתעמקים במאומה אך הם חיים יותר טוב ממני וממך!

Warrax

New member
השאלה

לא להכול בחיים יש תשובה.. ואם יש תשובה היא פותחת שאלות אחרות... וד"א, זה הדדי - גם נשים עושות זאת ודברים אחרים.

למעלה