אממ מישהו מוכן הסביר לי משהו?

LittleBigGirl

New member
די להתלונן שאנחנו לא מובנות...

(לא לקחת אישי, אני סתם משחררת קיטור) כמה קל לבוא ולהאשים בחורות בזה שהן לא מובנות. לסתור כל תגובה שלהן עם המשפט הבנאלי "ככה זה בנות". אם לרגע זכר מצוי היה טורח לשים לב על מה הבחורה שלידו מדברת, אולי הוא היה מבין אותה קצת יותר. הגעתי למסקנה שבנים עצלנים, או בנים שפשוט דחו אותם יותר מדי פעמים מחליטים לעצמם שבנות אי אפשר להבין. לא כולם כמובן, כי יש בנים שהם זהב, אבל בוא נגיד שבנים כעם מגדירים בנות כעם לא מובן. אני כחברת המין הנקבי מודה בפה מלא שאנחנו מתוסבכות. מתוסבכות זה לא מילה. אמוציונליות, מלכות דרמה ודי מורכבות. אבל ככה גם כל גבר, מה לא? אולי במקום לומר ש"בנות זה עם לא מובן", כדאי פשוט לטרוח (מושג זר לרבים, אני יודעת. להקשיב לבחורה? למה מי מת?) ולהקשיב לה. להכיר אותה באמת. להכיר את המין שלנו על כל מגרעותיו, ואז אולי להגיעה להארה שאנחנו עם דווקא נורא מובן. עם היגיון והכל. רק לא ההיגיון שחשבתם.... טוב אני אמרתי מה שיש לי לומר. עכשיו תורכם.

crazy dreamer

New member
הגיע הזמן שאוסיף את דעתי לעניין

אז ככה- קודם כל רציתי להגיב על מה שריטה אמרה ואני אצטט: "אנחנו מתוסבכות. מתוסבכות זה לא מילה. אמוציונליות, מלכות דרמה ודי מורכבות. אבל ככה גם כל גבר, מה לא?" לא! מה לעשות הרבה גברים רואים את הדברים בצורה פשוטה, כמו שהיא צריכה להיות. בנות פשוט לוקחות דבר מאוד פשוט מוסיפות לו זוויות, פנים נוספים ציורים קקשקושים ומה מקבלים? ביולוגיה ש"ש- בלאגן, אנדרלמוסיה ובעיקר סיבוכים. ועכשיו יותר בכלליות- יש הבדל ב-ר-ו-ר בין בנות לבנים ואין מה להתנגד לזה. אי אפשר להגיד - ידיד שלי זה כמו חברה טובה שלי כי זה לא ככה ובנים חושבים ומתנהגים אחרת מבנות דיי מה לעשות!! ועוד משהו - כשאתן אומרות לא, אתן לא מתכוונות ללא וגם הבנות ה"נורמליות" יגידו לך לא! ואז תנסה עוד פעם והפלא זה פלא....השחור הפך ללבן והבייקון נהיה גבינה!! אצלכן הפירוש ללא זה לא - לא חד וחלק, זה לא על כל המישורים הפנים והזוויות שהוספתם לכם על השאלה... בכל מקרה- ויכוח ממין זה לא זוכר על מה הוא התחיל בכלל לא ייגמר לעולם, למה? כי שני מינים מנהלים אותו ובחיים לא תוכלו להבין אותנו כמו שאנחנו לא אתכן! יום טוב לכוללללם!! (גם לכולן!)

LittleBigGirl

New member
קודם כל...

די לקרוא לי ריטה בפורום. אפשר לחשוב שאתה נהנה שאני קוראת לך ע-מ-ר-י. וזה כל כך אבל כל כך דורש תגובה! אבל לפני זה- סחטיין על הדימויים אח שלי. בייקון וגבינה. חח.. בקשר לוויכוח. ובכן. לא אני ולא אתה ואני מאמינה שגם אף אחד מחברי הפורום הזה לא באמת יכול לענות על שום תהייה שהובאה כאן. "למה מישהו משיג מישהי נורא שווה וזורק אותה?" "כשבנות אומרות לא, למה הן מתכוונות?" "בלה בלה יאדה יאדה?" הכל אותו דבר! שאלות שמטרידות אותנו כי הן שאלות שלאף אחד אין תשובה אמיתית . בגלל זה דנים ומביאים הסברים ופותחים דיון נורמלי כמו שצריך להיות בפורום. רק שזה פורום אריאל ולא פורום אהבה בגיל ההתבגרות. ובכל זאת רובנו אנשים בגיל צעיר שיש להם זמן לחשוב על תשובה לשאלה כזאת. שאלה שאי אפשר באמת לענות עליה. שאלה שנענית על סמך ניסיון אישי\ השקפה אישית. "יש הבדל ברור בין בנים לבנות ואין טעם להתנגד אליו" אם לא אתה היית כותב את זה, הייתי נובחת על מי שכן. אין טעם להתנגד? מה, בנות צריכות לקבל הכל ולשתוק? ואני יודעת שאתה לא חושב ככה. רק שיש הרבה אנשים שכן. וחבל! שאלה- מה זאת אומרת הפלא ופלא? התייחסת ל"לא" של בנים או ל"לא" של בנות? חברי פורום יקרים, או יותר נכון חברות, לא בא לכן לסנגר קצת על המין שלנו? cuz it feels like i´m doing all the work, not that i don´t enjoy it...

וואי את כל כך צודקת.....

יאללה נמאס שאתם כל החיים אומרים בנות עם לא מובן פנות עם לא מובן... אבל בדוגרי אנחנו מאוד מובנות אם מקשיבים לנו!!!! ואם מפרשים את מה שאנחנו אומרות כמו שאנחנו אומרות ולא כמו שאתם רוצים להבין אז הבעיה היא לא בדרך שלנו להגיד כן או לא... אלה בדרך שלכם לפרש את התשובה שלנו... אללה בנות!!!!!!!

למעלה