אממ מישהו מוכן הסביר לי משהו?

Warrax

New member
מי

שעושה את זה נראה לי שלא יודע למה הוא עושה את זה.. דחפים טבעיים תקראי לזה..

חבר´ה תנו לי להגיב משהו קטן...

אני חייבת להגיד לכל האנשים (בנים ובנות כאחד) שדבר כזה לעשות זה ממש מגעיל ופוגע אז תחשבו פעמיים לפני שאת עושים משהו כזה!

ועוד משהו...

כשאתם רצים לדרככם שימו לב לנעליים שלכם לכל נעל סוד סוד נפלא מאוד נעלולי פלא, פלא נעלולי פלא, טו טו טו טו טו טום נעלולים כאלה איזה סוד ואיזה קסם טוב, קסם טוב בין כפות רגלינו לאבני הרחוב חברים טובים אותנו מלווים נעלולי פלא, פלא נעלולי פלא,טו טו טו טו טו טום נעלולים כאלה

קיימת מחוייבות מסויימת???

בואי נגיד ששניים יוצאים... זה שהזמנתי בחורה לצאת איתי לא אומר שאני הולך להתחתן איתה או שמעכשיו אני מחוייב לה!!! יכול להיות שהבחור פשוט יצא איתה כמה פעמים, הבין שזה לא מה שהוא מחפש ואמר שהם יצאו שוב כי לא נעים לו להגיד "אני יותר לא רוצה לצאת איתך.." רגש של אדם זה לא דבר נשלט ובעיקר לא באהבה או חיבה כלפיי בני המין השני!!! זה דבר שאת צריכה להבין... בחור יכול לצאת עם בחורה ואחרי כמה זמן להלחיט שזו לא הבחורה שהוא מחפש, שהוא לא מחפש בחורה או שעצוב מאוד אבל הוא הומו!!! לא סוף העולם, שניהם יתגברו והוא לא צריך לשלם מזונות! אין פה שום כוונת פגיעה בבן המין השני אלא רצון לא לשקר לו ולהיות בחברתו כנגד הרצון האישי!!! מקווה שהבנת...

בדיוק.

הבנות באמת מצפות שהבנים לא יעזבו אותן רק כי הן רוצות? נו באמת, לבנים אסור לעשות מה שבראש שלהם? כל צעד חייב להיות מחושב ולהיות מגובה באישור רגשי של הבנות? דיי. בנות זורקות בנים על ימין ועל שמאל, לא רק שהן לא מרגישות חרטה או היסוס כלשהו, אלא אפילו מתגאות בזה במקרים מסויימים (ושוב, אני לא מכליל) אז דיי, אנחנו בשנות ה-2,000, שוויון זה שוויון. עד הסוף, או בכלל לא.

LittleBigGirl

New member
כל מה שיש לי לומר זה...

שכמו שיש את הסטיגמה (האיוולית) הזאת- שלבנים מותר לדפוק ולזרוק כי הם בנים, ואם בנות עושות מה שהן רוצות אז הן שרמוטות, תמיד תשאר הסטיגמה שגברים מחפפים כשזה מגיע למערכת יחסים, זורקים בנות בלי לב, או סתם מתעצלים להתקשר ולומר שהם לא רוצים יותר להיות בקשר. לפי דעתי, כל מקרה צריך להיבדק לגופו, ובכלל, דיונים כאלה צריך להשאיר לאנשים מנוסים יותר. לי אישית נמאס קצת לנסות להבין למה ככה ולמה זה, ואני פשוט מקבלת את הבנים כמו שהם- עם הפאקים הקטנים שלהם, בתקווה שככה הם מקבלים בנות. וואי הילה, פתחת פה דיון לא נורמלי!

gh0sta

New member
עוד קצת..

אם בנים זורקים את הבנות בלי רגש וחרטה, זה מראה שאין להם שום רגש כלפי הבת שאיתה הם היו. הם רק רצו להוכיח לעצמם או למשהו אחר שהם מסוגלים להשיג את אותה בחורה. או, פשוט להשיג.. הבנתם.. אני לא מאמין שבן שיש לו רגש כלפי הבת, ולהיפך, ירצה ´לזרוק´ את חברתו.

לא כולם כאלה

יש אנשים שיכול להיות, פשוט, לא מוכנים להתמודד עם מחויבות וזה מה שהורס. אבל יש כאלה ויש כאלה.

Alison Hell

New member
ככה זה...../images/Emo9.gif

זה כמו שכשמישהי חברה שלך חצי שנה היא כבר לא מרגשת אותך כמו שהיא ריגשה אותך בחודש הראשון.... ככה זה :) פשוט ככה

C L A Y M A N

New member
אממממ

מצב הילה? אני חושב שלרוב זה באמת שפתאום מכירים את הבן אדם מקרוב אז לפעמים הוא מגלה שזה לא מה שהוא חשב שזה.. וגם טבע האדם אומר שיש כאלה שמשחקים אותה מתחשבים וכאלה אבל בפנים הם אגואיסטים ואנוכיים ותמיד אחריי זמן צה מתגלה האופי האמיתי של האדם.. (הבנתם?)

אמממ אמממ אמממ...

איזו שאלה... פשוט כל הכבוד ! אז נכון, יש הרבה מאיתנו שהם כאלה. אבל אני ממש לא מתייחס אליהם. אני מחזיק ממי שה"שווה" בשבילו היא מישהי שהוא ממש אוהב. הרי כל החיים זה בעצם אהבה.. לא? ואם כבר בנושא הזה, אולי את תוכלי לספר לנו למה בנות מתכוונות שהם אומרות "לא"

LittleBigGirl

New member
כשבנות אומרות "לא"

זה לא משנה למה הן מתכוונות. אתה כגבר מקבל את זה כ"לא". אני לא אומרת את זה בשביל לפגוע, אלא בשביל להבהיר נקודה. הרבה בנים חושבים ש"לא" זה בעצם "כן" או "אולי" ולוקחים את זה יותר רחוק. אם בחורה אומרת "לא", והיא בחורה נורמלית, אז כנראה היא מתכוונת ל"לא". אם היא "משחקת אותה קשה להשגה" אז אולי כדי שתחשוב שנית אם זאת הבחורה הנכונה, אתה באמת רוצה בחורה שמשחקת משחקים? קפיש

או קיי אז ככה...

אני וכל שאר הבנות השפויות כשאנחנו אומרות "לא" זה "לא". יכול להיות שאחנו לא רוצות כלום ויכול להיות גם שגם לא מתאים לנו באותו רגע מה שאתם מציעים. בשני המצבים "לא" זה "לא".

למעלה