שאלתי כברO:
F FeLL67 New member 3/1/07 #32 Dead Gardens אמ, לא הכי קשור איזה שם הייתם מעדיפים ללהקה- NIGHTWISH/ DEATHWISH ?
L LadySilkworm New member 3/1/07 #33 נייטוויש דת'וויש זה כזה... לא. מי שר יותר טוב- מרקו או תומאס? XD
F FeLL67 New member 3/1/07 #42 מוקלט פשוט יש שירים שטאריה לא.. במיטבה, הופעה של נייטוויש בישראל/טיסה להופעה בפינלנד ?
L LadySilkworm New member 3/1/07 #47 טיסה להופעה בפינלנד עדיף להם יותר שירים בפינית או להמשיך עם שירים באנגלית?
א אטומיק בייגל New member 3/1/07 #49 הופעה בפינלנד!!!../images/Emo99.gif המיקרופון הצהוב או האדום? D:
L LadySilkworm New member 3/1/07 #51 אדום P: אז מה אם אני לפנייך? אותה שאלה פה- שירים בפינית או באנגלית?
B blacknwhite New member 3/1/07 #52 באנגלית, נראה לי... נחמד להבין את המילים מדי פעםP: אלבום ראשון או אחרון? (הכוונה לאלבומי אולפן)
A A Hilit New member 4/1/07 #56 מייגוד אני אפילו יותר.. אבל מחר מתחילים ב10 D= אני אצטרך לבחור בגווסט לאב סקור כי זה כזה... End Of All Hope או Dead To The World?
מייגוד אני אפילו יותר.. אבל מחר מתחילים ב10 D= אני אצטרך לבחור בגווסט לאב סקור כי זה כזה... End Of All Hope או Dead To The World?
L LadySilkworm New member 4/1/07 #58 end of all hope אני לא מתחילה בעשר היום ((((((( the siren או creek mary's blood?
L LadySilkworm New member 4/1/07 #60 נימו למרות ששאלו נראה לי.. הספר של נייטוויש- שווה או לא שווה[לקנייה]?