אממ לא שווה נימו או איי וויש איי הד אנ אנג'ל ?
L Liquid Dreams New member 4/1/07 #63 ווקינג אין דה אייר../images/Emo99.gif [לא התחילו בעשר ואני באתי בעשר>< מפגרת.] אושנבורן או איינג'לס פול פירסט?
ווקינג אין דה אייר../images/Emo99.gif [לא התחילו בעשר ואני באתי בעשר>< מפגרת.] אושנבורן או איינג'לס פול פירסט?
I Itay Simons New member 4/1/07 #65 קינסלייר השימלה של טאריה בנימו/השימלה של טאריה בסליפינג סאן 2005? (חח לא הייתה לי שאלה נורמלית P
L Liquid Dreams New member 5/1/07 #67 טאריה!!! פאק, אני גם רוצה כזה;[[[ סטארגייזרס או פאנטום אוף דה אופרה?
א אטומיק בייגל New member 6/1/07 #69 EOI לא ראיתי אף אחד מהם, אבל יש לי את EOI אז נו XD ווישמאסטר - בלייב או רגיל? (אני יודעת שזה דפוק. אני עייפה ואני מאשימה את העייפות בהכל! XP)
EOI לא ראיתי אף אחד מהם, אבל יש לי את EOI אז נו XD ווישמאסטר - בלייב או רגיל? (אני יודעת שזה דפוק. אני עייפה ואני מאשימה את העייפות בהכל! XP)
B blacknwhite New member 6/1/07 #73 century child אני חושבת... למרות ששתיהן יפות. כל העטיפות יפות. אני היחידה שחושבת שהאישה על העטיפה של סנצ'ורי נורא דומה לטאריה? fantom of the opera או passion and the opera?
century child אני חושבת... למרות ששתיהן יפות. כל העטיפות יפות. אני היחידה שחושבת שהאישה על העטיפה של סנצ'ורי נורא דומה לטאריה? fantom of the opera או passion and the opera?