אממ... סינגלס? אולי? במקרה?

tkuihehr

New member
יעזור לכם תשובה בדיליי?

שעה וחצי אחרי: פרק אחרון של העונה התשיעית. ברבדוס. צ'נדלר מנסה לעצור את מוניקה ומייק מטורניר פינגפונג מטורף, ואף אחד לא מקשיב לו, אז הוא אומר את המשפט הזה, לחפש לכן תסריט?

limors2

Active member
חחחחחחחחחח אכן../images/Emo6.gif

השיער של מוניקה

tkuihehr

New member
יאי, את פה

אני בדיליי כשאני כן בתוך השרשור, למה את מצליחה להיות לא בדיליי גם שעות רבות [2] אחרי השרשור

tkuihehr

New member
ויש עכשיו חברים בסטאר וורלד

הפרק שג'ואי וצ'נדלר מאבדים את התינוק של רוס [ "נטיל מטבע כדי לבחור את התינוק?", --"יש לך רעיון יותר טוב?", --"אוקיי, תבחר" -- "ראש" -- "ראש" -- "יש!!" --"צריך להצמיד את הראש למשהו!!!" -"אוקיי אוקיי אוקיי, ראש יהיה ברווזים כי לברווזים יש ראש" -"איזה ליצנים מפחידים הגיעו לימי הולדת שלך?" ] הקטע הכי מצחיק בפרק [שעוד לא היה, ככה אני זוכר את זה , מחכה שיבוא, עוד כמה דקות]

tkuihehr

New member
באנגלית היה לוקח לי שעה לכתוב

אולי אני אחפש תסריט ואעתיק או משהו, אבל מי שמכיר את הפרק זיהה את הקטע וצחק איתי ,לא?

limors2

Active member
אההא../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

ואני פה גם שעתיים אחרי השרשור כי אני פה בערך 47 פעמים בשעה

tkuihehr

New member
כל עוד דברים זזים כאן, אז גם אני

אבל עכשיו אזוז לי מהמחשב ואלך לתפוס משהו לאכול לילה טוב
, יש מצב שלא אהיה פה מחר [תלוי באוטו], אז תחגגו את הסינגלס06 האחרון של ימי שלישי בשבילי, טוב?

limors2

Active member
אני אהיה ואחגוג!

טוב. אוי
אולי אני לא אהיה לסינגלס האחרון של 06
אם אלך להופעה של איתי פרל
מון דיו

tkuihehr

New member
ביום רביעי?!

אבל זה ה-סינגלס הכי מטורף בשנה!! הוא הסינגלס06 האחרון וואי, מה נעשה בלעדייך? תסדרי דרך להיות פה, אפילו טיפה. אני רוצה שרשור זיקוקים
בואו כולם ליום רביעי, להחליף את ליאורה, מישהו צריך לתת את ה200 הודעות שלה לסינגלס06 האחרון

limors2

Active member
זהו. כשאמרתי שאלך להופעה שכחתי

שזה הסינגלס האחרון. עם כל הכבוד לאיתי פרל, זה סינגלס
אז אהיה! אבל אאחר להתחלה של התוכנית כי אני עובדת בערב.

tkuihehr

New member
סבבה ,נשמור לך מקום

זה יהיה סינגלס ארוך, נתחיל אותו בבוקר, חגיגות הסינגלס איימ טלינג יו... בואו בהמוניכם [איזה הורס זה אם פתאום אני אדפוק? חברה שלי חוזרת ביום רביעי בערב, וזו הפעם האחרונה שהיא תחזור ברביעי, החל משבוע הבא היא תחזור בחמישי. השבוע היו אצלה עוד 2 חברות שלנו, ואני מתגעגע ,והבטחתי שאני אהיה על הקו של הרכבת ואביא לה חיבוק גדול גדול, ברגע שהיא חוזרת, ובראש בכלל היתה לי תוכנית של לקחת את האוטו ולנסוע לת"א בעצמי לבלות בת"א ולחזור בלילה, אבל אז אני אפסיד סינגלס, ועוד את האחרון! אז נראה, עד אז נחליט, הבחירה קשה...

limors2

Active member
אז גם השבוע היא תבוא בחמישי!

תבחר בסינגלס. סינגלס זה מהות הפורום! הסיבה שכולנו נמצאים פה מידי יום! הסיבה שבגללה פתחתי בכלל את הפורום!(כדי שיהיה לי אנשים לשמוע איתם)

limors2

Active member
שנתקשר כולנו לשאול איך קוראים לשיר

הזה? הדר המסכנה תרגיש מקופחת!

RJlake

New member
המממ לא כי זה סתם שיר מעצבן

כזה אז לא כזה באלי לדעת את שמו חוץ מזה תחשבו רגע שבזה שהדר אומרת את שם השיר היא בעצם עוזרת לעבירה! כי מי שרוצה לדעת את השם רוצה בעצם להוריד אותו בצורה לא לגלית!! ואז הדר עונה ובכך עוזרת!!

dragonit12

New member
חחח

לא כל מי שרוצה לדעת את שם השיר רוצה להוריד אותו.. אני למשל לא רוצה להוריד ת'שיר.. אני רוצה לדעת ת'שם כדי לדעת ת'אקורדים של השיר כדי לנגן בגיטרה
אז היא עוזרת בזה:)כדי לנגן

limors2

Active member
פרגילישס../images/Emo99.gif

והאלבום לא מעולה הוא סתם נחמד! יש כמה שירים מעולים, השאר לא

limors2

Active member
שתיחצ"ן?../images/Emo3.gif

ולא. אין לי כח עליה
היא מחונכת. היא יודעת לבד!

למעלה