לגמרי מחונכת..בגלל זה התפעלתי
L limors2 Active member 25/12/06 #58 ג'ירפות../images/Emo99.gif קניתי שבוע שעבר! ועוד לא העברתי לאייפוד ושמעתי! כמה מפתיע! אבל זה פחות נורא כי כבר היה לי מאחשלי
ג'ירפות../images/Emo99.gif קניתי שבוע שעבר! ועוד לא העברתי לאייפוד ושמעתי! כמה מפתיע! אבל זה פחות נורא כי כבר היה לי מאחשלי
T tkuihehr New member 25/12/06 #81 אז בגלל זה נמאס לך שאת כל הזמן מפספסת את ה47!! ידעתי שזה לא אנחנו בשרשור, אנחנו נחמדים, זה השעון שעושה לך צרות...
אז בגלל זה נמאס לך שאת כל הזמן מפספסת את ה47!! ידעתי שזה לא אנחנו בשרשור, אנחנו נחמדים, זה השעון שעושה לך צרות...
T tkuihehr New member 25/12/06 #124 גם אצלי! כנראה אצל כולם, תפוז נמצאים דקה קדימה לעומת השעון של מייקרוסופט תשלחי בסוף 46 או תחילת 47
L limors2 Active member 25/12/06 #127 השעון תפוז לא עובד../images/Emo4.gif אני מכוונת במחשב לפי תפוז ובשאר לפי גלגלצ
Y yhaa hi New member 25/12/06 #83 יש עכשיו יאיר../images/Emo3.gif אם זה לא יהיה מעניין אני אחזור... בינתיים פרסומות ואחרי זה תחזית (המונמון גשם ) ורק אחרי זה...
יש עכשיו יאיר../images/Emo3.gif אם זה לא יהיה מעניין אני אחזור... בינתיים פרסומות ואחרי זה תחזית (המונמון גשם ) ורק אחרי זה...
T tkuihehr New member 25/12/06 #107 אני גם אוהב לראות יאיר לפיד אבל הטלוויזיה ליד הרדיו וליד המחשב, הכל במרחק של מטר, אז אני עם כולם [לא מתרכז באף אחד מהם כמו שצריך, אבל כולם פתוחים]
אני גם אוהב לראות יאיר לפיד אבל הטלוויזיה ליד הרדיו וליד המחשב, הכל במרחק של מטר, אז אני עם כולם [לא מתרכז באף אחד מהם כמו שצריך, אבל כולם פתוחים]
T tkuihehr New member 25/12/06 #119 מבאס תעשו אחת כבר!! טלוויזיה זה לא כזה יקר, אבל צריך אנטנה@!@@@!@@!!!@ [סורי, התבלבלתי בין 1 ל 2 כשלחצתי על השיפט ואין לי כוח עכשיו לחזור ולתקן]
מבאס תעשו אחת כבר!! טלוויזיה זה לא כזה יקר, אבל צריך אנטנה@!@@@!@@!!!@ [סורי, התבלבלתי בין 1 ל 2 כשלחצתי על השיפט ואין לי כוח עכשיו לחזור ולתקן]
T tkuihehr New member 25/12/06 #131 אז מה אני אעשה עם ה../images/Emo77.gif שקניתי לך? טוב נו, אני אתן למישהו אחר