אממ..תיכנסו..וזהו :S

סי1ני

New member
אממ..תיכנסו..וזהו :S

מצטרפים פה הרבה אנשים.. וזה כל השיחות שלנו בפורום הזה..או עוד כמה שאלות קטנות בקשר לדיסקים ואנחנו בכלל (לפחות הרוב) לא מכירים אחד את השני ממש.. אז שכל אחד פשוט יכתוב מי הוא מאיפה הוא ובן כמה הוא.. ועוד כמה דברים ואז יהיה יותר נחמד שנכיר אחד את השני! ויהיו לנו עוד שיחות חוץ מכמה דיסק עולה

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלמה, למה, למה?!

למה אתה חייב לריב אם כל אחד?!? מה הקטע שלך?? אתה לא מגניב כשאתה אומר לה תמותי, ואתה גם לא מצחיק, אז שתוק אם אין לך מה להגיד לה...

ADCMAN

New member
אה באמת??? טוב שאת אומרת

אבל הבעיה היא, שלא ממש אכפת לי אם אני יוצא מצחיק או קשוח, אני אומר לה מה שאני חושב. אני לא מנסה לצאת מצחיק, או קשוח... ואם אין לי מה להגיד אז אני לא אגיד כלום, אבל יש לי מה להגיד. או.קיי, זין עליך.

®NuLy®

New member
הגעתי למסקנה

שאתה גורם את כל הריבים בפורום!!!!!!!!!!! אתה אנטי לגבי כל דבר ושומדבר לא טוב לך כל מה שכותבים יש לך הערה שלילית לתת עליה... זה ממש מעצבן

nutty boy

New member
חחח, נפתח שירשור,

אבל אף-אחד לא ענה על השאלה עצמה. אה וד"א, אם אתה חושב שממש כדאי שהיא תמות, ואתה לא אומר את זה כי אתה פאקינג מטומטם וחושב שתהיה יותר מגניב אם תגיד את זה, אז יש לך חתיכת בעיה (נראה לי מנטלית)

ADCMAN

New member
נכון, יש לי בעיה..

אחי, אתה יכול להעיד אצל הקבן ולהגיד לו שיש בעיה נפשית? אני צריך את זה כדי להגיע ל21 נפשית

nutty boy

New member
הוד-השרון, בן 13 ו-9 חודשים.

רק דבר אחד לא יעזור, אז אני אוסיף עוד קצת-מת על רוק, צורב וקונה דיסקים. מנגן על גיטרה בערך 8 חודשים, ועם קצת מזל, והמון חרישה יש סיכוי שבעוד חודש-חודשיים, אני אעבור לחשמלית (אני עכשיו בקלאסית).

למעלה