אממ..תיכנסו..וזהו :S

רונוש3

New member
תסמי ת'פה מה את מתערבת?

למה מישהו דיבר אליך...?! טחח מה את מנסה לחקות את ADCMAN חחח אני פשוט מרחמת עליך... חח עלק עושה תצאי מהפורום מיד למה מי את חושבת שאת? שפוטה קטנה..../:

ADCMAN

New member
חחחחח, Sum41xGiRL=גבר שבגברים

אני מחקה אותו. שמעי, הוא צודק. אם יש לך בעיות עם המנהלת פשוט תתחפפי, כי זה לא הולך להשתנות. המנהלת הזאת מצויינת.

healing drug

New member
רגע היא לא בת? או שאני טועה?

תמיד חשבתי שהיא בת כי היא רושמ/ת בלשון נקבה...

BlueBeIl

New member
איזו הפתעה

מצטערת שאני לא מקשיבה ללינקין פארק מארון 5 גוד שרלוט וסימפל פלאן, תומכת בטבח המוני של כל מי ששונה ממני ושונאת כל מי שהדעה שלו הפוכה משלי אז הייתי מנהלת מצויינת

רונוש3

New member
את יודעת בכלל איזה מוזיקה אני שומעת

? יאללה מה את משחקת אותה?... פחח..

ADCMAN

New member
די, רונוש את כזאת מגניבה

שאת לא שומעת את הלהקות של הפריקים האלה. אנא, ספרי לנו, אילו להקות את שומעת?

רונוש3

New member
../images/Emo3.gif.....

Ash Doors Green Day King crimson Pink floyd Queen Sex Pistols Smashing Pumpkins The who ואם אתה לא אוהב את המוזיקה הזאת לא איכפת לי....

ADCMAN

New member
חוץ מסמאשינג פאפקינז ואש

הכל טוב. אבל את סתם אפסית.

רונוש3

New member
למה?

כי אמרתי את דעתי? כי אמרתי מה שאני באמת חושבת בפרצוף? בגלל זה אני אפסית? אתה כזה אידיוט...

ADCMAN

New member
בגלל שאת פתחת פה בצורה לא יפה

על שלי. זהרי, אם את לא אוהבת את המנהלת, לכי מכאן

רונוש3

New member
חבל שאני לא שואלת אותך.../:

אם כל כך לא מתאים לך שאני כאן אתה יכול בכיף לעוף מפה... אתה כזה מעורר רחמים שזה עצוב

ADCMAN

New member
באמת אחלה מנהלת

הכי טובה שיש בתפוז..

ענבלושה

New member
טוב אני אחייה תשרשור הזה...חחחח

אני ענבל בת 16 מגבעתיים <כולם מוזמנים לבוא לקניון הכבר לא כ"כ חדש למרות שהוא לא משו...> ו.. אממ נראה לי מחר אני אקנה את אמריקן אידיוט ואמ אתם מדברים על גיטרות אז אני אתחיל ללמוד עוד מעט <לא לצחוק עלי..> כשאחותי תסיים ללמוד לנגן על אורגנית... <אין הגיון זה רק שגעון של ההורים שלי...> מחר אני בחופש נה נה
תחת של שמפנזה אה ואני ילדה מחורפנת בד"כ... אני וחברה שלי הגענו למסקנה שזה תורשתי...

m00n light

New member
אפילו כשמנסים להחיות את הפורום זה ל

+א עוזר
אממ...קוראים לי טל ואני עוד מעט בת 14... אני גרה בנשר [עיר נידחת ליד חיפה] אני מנגנת על גיטרה שנה וחצי אבל אין לי חשמלית
[לא מוכנים לקנות לייי] יש לי נטייה להיות משועממת תמיד לא משנה מה אני עושה ואני לא יכולה לעבור יום אחד בלי לשמוע מוזיקה...בייחוד רוק זהו

ADCMAN

New member
נשר??????????

את אולי מכירה כמה להקות מקומיות כמו: גז מזגן, קוסקוס, הבזים?

m00n light

New member
לא ממש

אני מכירה [בערך..] כמה ילדים שיש להם להקות אבל אין לי מושג איך קוראים ללהקות שלהם
אבל השמות מוכרים לי..אתה יודע את השמות של הילדים בלהקות האלה???

ADCMAN

New member
אמ, כן

הבזים הם לא ילדים אבל, קוסקוס הם איתי ליאור ודוד וגם גז מזגן הם אותו הרכב. אבל, בעצם, הם כבר סימו תיכון, ואת רק התחלת חטיבה

m00n light

New member
כן..אז כנראה אני לא מכירה

אבל אני יודעת שיש איזו להקה בחטיבה השנייה של ילדים בכיתה ט'..

למעלה