אממ..תיכנסו..וזהו :S

ADCMAN

New member
דוד עמר בן זונה

דוד עמר: הבן זונה יש לו וילה בסחלב/אנחנו ביינתים מתים מרעב/הבן זונה רוצה לכנסת לרוץ/אנחנו נביא לו לביצים פיצוץ פזמון: דוד עמר בן זונה... כולנו ביחד נפוצץ תעירייה/כולנו ביחד נאנוס את אישתך/כולנו ביחד נוריד לבת שלך תאף/דוד עמר בן זונה מטורף

ADCMAN

New member
כלום.

זה שם השיר של "הבזים". שיר טוב, הם מזכירים לי את הסקס פיסטולז... הם גרים בשכונות הלא טובות של נשר, בגלל זה יש להם משהו נגד ראש העיר

wommer

New member
אם כבר...

אז אני עומר, בן 17.5 ממקום נידח ליד אשדוד... מנגן שנתיים וחצי (שנה על קלאסית+ שנה וחצי על חשמלית=שנתיים וחצי על גיטרה בכללי..) אוהב את גרין דיי מאז 3 שנים בעיירך וזהו...

Billy4

New member
../images/Emo103.gif

Green Day My Chemical Romance Blink 182 Ash Papa Roach Nickelback HIM Stereophonics Keane Sum 41

st jimmy

New member
ווטאבר

אני נעה (בלי ווווווווווווווווווווווווו) משהם,אחלה מקום אף אחד לא מקיר אותו אבל ח-פ-י-ף, אני בת 15...משהוא כזה! איצ נוט פאני אבל אני מתחילה עוד מעט גיטרה יש לי בעיה עם מורים פרטיים! ממש ממש אוהבת רוק לא יכולה לסבול מזרחית
יש לי את כל הדיסקים של גרין דיי! ואני לא סותמת את הפה לרגע!

ענבלושה

New member
../images/Emo2.gif

אני מכירה אנשים משהם.... אפילו יש כזאתי בעבודה של אבא שלי <חח לא קשור..> וואו כל הידסקים של גרין דיי.. זה המוןןןןן

O L g i T

New member
ננממ נממ..

אני אולגת בת 15 מראשל"צ ו.... זהו טחח נ.ב- סי1ני (סורי אין לי מושג איך קוראים לך :-\) שלחתי לך מסר

Cut Up Angel

New member
נימ. ../images/Emo42.gif

אני אלינה. בת 14. מהוד השרון
מכורה למוזיקה. בעיקר:פאנק, מטאל ואימו. חיה על מצבי כפית. בלאט *אין מה לכתוב
*

BlueBeIl

New member
יופי../images/Emo13.gif

האמת שאני לא סובלת אימו, אבל הם נורא משעשעים אותי אימוMTV... זה היה חייב להגיע מתישהו

למעלה