אמנון לוי בוש והיכלם

אלעד 25

New member
אמנון לוי תתבייש!!!!!!!

אמנון לוי אתה צריך להתבייש הילדה הבאה שתפגע על ידי אותם אנשים היא בגללך ובגלל הזלזול השלך, אין גבול לחוצפה ולרדפיה אחרי הרייטניג בטח הצעת לו חסינות על ידי כך שלא תעביר את שמולמשטרה תמורת מתן הראיון. אז אמנון מצטער היום שראיתי את תוכניתך נזכרתי בשיר של אריק איינשטיין עיתונאי קטן שלי, אז באמת אמנון תאמר לי איך אתה ישן בלילה שאתה יודע שהנבלה הזה ירדוף אחרי שוב אחרי ילדות קטנות, ומה תאמר אז להורים שילדה תאבד את תמימותה בגלל אותו אדם, אתה מבחנתי היום שותף לפשע הבא כן כן אתה אחראי לפשע הבא מכיוון שאתה ידעת והחלטת לשתוק, אני פשוט בהלם שהאדם עכשיו ייצא מהאולפן יילך לביתו כאילו כלום לא קרה, ומה האימר המגוחכת הזאת " שהצופים יישפטו" כיצד נשפוט אדם אלמוני כיצד נענישו הבן אדם ידע והודה שהוא נבלה ואתה משחק את אלוהים ביום כיפור וסולח, אם תלוי בי אני מכניס אותך לכלא עד שאתה מוסר שמות ולעזאזל זכויותייך העיתונאיות, מסיבה פשוטה שזכויותיה של הילדה הבאה עולה באלפי מונים על שלך, אז מה אתה אומר עיתונאי קטן שלי?? .

et l

New member
אני בטוח שהמשטרה חוקרת...

וצריך גם לבדוק האם יש להם עילה למאסר... אחרי הכל... אם הוא לא נפגש עם אף-אחת, אולי אפילו זה לא נחשב הטרדה.

shuky63

New member
אל תתחסדו.הוא לא עבר שום עברה

סך הכל דיבר באינטרנט ובטלפון עם ילדה בת 13 שכבר מודעת למיניות שלה ואני בטוח שלא ניגרם לה שום נזק מכך אולי להפך. אי אפשר להוכיח שהוא לא באמת שכב עם ילדות בנות 13 אבל אי אפשר להוכיח גם ההפך.זו בעיה של יוצרי התוכנית שלא הלכו עד הסוף ותפסו אותו.אין לאף אחד זכות להשמיץ אותו על דברים שלא עשה!!!

גם עליך - צריך לשים עין

על פי התגובה שלך - הייתי מסרסת אותך היום - לפני שאתה תגע במישהי.

אמיר 35

New member
אמנון לוי בוש והיכלם

אמנון לוי הערב לימדת אותנו שיעור בתקשורת כיצד אתה מוכן להקריב ילדות בנות 13 על מיזבח הרייטינג. תתבייש לך. אתה מסיים את התוכנית שלך הערב באמירה לעידו שאתה מקווה שלא תמצא אותו בכותרות בעוד שנתיים, האם מעניין אותך שיתכן שהחלטתך הערב שלא לחשוף את עידו ( לא לציבור רק למשטרה ) תהרוס את חייה של ילדה בת 13. כנראה שלא. דע לך אמנון שמבחינת רבים מאיתנו כמה זוגות שצפו הערב בתוכנית אתה פ ו ש ע . החלטת לדחות המלצת אנשי מקצוע שנכון וראוי לחשוף את האיש וזאת למה? אמנון תענה לעצמך בכנות: רייטינג. אנחנו מאוד מקווים שאם חלילה האיש הרע הזה יזיק לילדה בעתיד אולי תדיר איזו שעת שינה מעיניך באחד הלילות כי הרי בכל זאת אולי חייה של ילדה קטנה ותמימה שווים רק 9 אחוז רייטניג.

nishabh

New member
../images/Emo31.gif יותר המצער אותי שלא פניתם למשט

אני לא מצרה רק על זה שלא חשפתם את שמו ואת תמונתו של הפדופיל, כעיתנאית, אני מצרה על כך שלא הסגרתם את הראיות שלכם למשטרה!!!! אני חשפתי מספר פעמים פרשות קשות, גם בתקשורת הארצית, ואני וידאתי שבמקרים מסויימים, המידע יגיע למשטרה, אפילו על ידי עידוד המתלוננים להגיע למשטרה, ואף למעלה מכך. חבל, שהרייטינג והצורך להגן על הפדופיל המתועב, גברו על ההבנה, שהסתרת המידע מהציבור, פוגעת בו קשות, ומי יודע כמה קורבנות כבר הפיל האיש ברשתו. אני לא חושבת שבמקרי פלילים, העיתונאי חייב להגן על אנשים כאלו. יכולתם לוותר על הראיון ה"מדהים" איתו, ופשוט לחשוף אותו. המשטרה כבר היתה מטפלת בו, והרייטינג שלכם היה ממריא לשחקים!!!! שיקול שגוי. חבל מאוד. אולי יכול למנוע פגיעה בילדות בעתיד על ידי האיש המתועב הזה.

Careline

New member
את צודקת בכל מילה ומילה, והרייטינג

הרייטינג במקרה כזה רק צונח ודרסטית וגורם לך לא לרצות לצפות יותר בתוכניות הבאות, דוקא בגלל הבחירה הלא נכונה של אמנון לוי לא לפרסם את זהותו של הפדופיל. כתב כאן כבר מישהו כמה שורות למטה והוא כתב יפה בבחירה של אמנון לוי לא לפרסם את זהותו של הפדופיל, הוא למעשה שותף לעבירה. וגם אני בטוחה שהדרך היחידה לחשוף את כל השקרים שלו בראיון "המדהים" שהוא נתן היא ע"י חשיפתו, ילדות שנוצלו על ידו יוכלו להתלונן במשטרה ולהוכיח שהוא שקרן ושהוא כן נפגש איתן, זה לא נשמע לאף אחד הגיוני שהפדופיל הזה ניהל במשך 4-5 חודשים צ'טים ושיחות כאלו מלוכלכות עם ילדות כל כך צעירות ולא נפגש עם אחת אפילו, פשוט לא נשמע הגיוני, וזאת הסיבה שלוי כנראה בחר לא לחשוף את זהותו. אמנון, אני מאד אהבתי לראות את תוכניותיך ותמיד שיבחתי אותן, אבל היום פשוט גרמת לי ולהרבה צופים אחרים פשוט לא לצפות יותר בתוכניותיך, מאכזב וכואב.

נימוקי ההחלטה

צר לי שאיכזבתי אותך. אבל צריך להבין שפירסום שם ותמונה בטלוויזיה, בהקשר כזה, של עבירת מין חולנית, הוא מעשה קשה מאד. זוהי סנקציה שלפני שנוקטים בה חייבות להיות ראיות יותר כבדות משקל משיחות בצ'ט או בטלפון. הוא דיבר בטלפון? זה ברור, ולכן את השיחות חשפנו, ללא עיוות, לא הסתרה. אבל יש עוד עובדה: שלוש פעמים הוא קבע עם נועה ולא בא לפגישה. זו עובדה שעומדת לזכותו, ואי אפשר להתעלם ממנה. נכון, הוא סיפר שהוא שכב עם ילדה אחרת, אבל אין הוכחה שזה באמת קרה. נתתי לצופים את שתי הגרסאות, מה שהוא אומר עכשיו ומה שהוא אמר אז. אני סומך על הצופים שהם מספיק אינטלגנטים לבחור לאיזה גירסה להאמין. למייטב הבנתי לא יכולתי להרחיק לכת יותר בסיפור הזה. אם הוא עשה גם מעשים - אני בטוח שזה יצוץ ויעלה על פני השטח, ואז כל מה שקשור בו יחשף.

החלטה נבונה . מר אמנון !

גם כשיש הוכחות חותכות . עורך דין טוב ויקר יכול להוכיח לשפוט שלא הייה ולא ניברא . כל וחומר שאין הוכחות רק דיבורים . לא היו צרכים להראות את פנו של עידו אים הוא לא רצה . כך זהניראה מבחינה מישפטית . לא היגיונית . והחשוב זה מישפטית

Careline

New member
הלואי וזה באמת יהיה כך.

אני מתארת לעצמי שחשיפתו היתה פוגעת בו ומאוד, אך מצד שני אם תחקירנית התוכנית באמת היתה ילדה בת 13 היא זאת שהיתה נפגעת מאוד. כואב לי כל ההחלטות שנעשו בתוכנית, אני הייתי קורבן לאונס בדיוק בגיל כזה ולא ע"י אדם מבוגר כ"עידו" אלא צעיר יותר, הקרע שזה השאיר לי בנפש הוא כל כך עמוק שזה פוגע לאורך כל החיים ובאופן אישי כואב לי לשמוע סיפור כזה, ביחוד שהבנות שלי כל היום מבלות באינטרנט.

ההשוואה לאונס אינה ממש במקום

אם כבר ניתן להשוות זאת לבעילת קטינת, או צעד אחד לפני. אונס הוא ללא ספק אחד הפשעים הנתעבים ביותר, לעומת זאת, שיחות מיניות עם בנות צעירות (גם מאוד) אשר מגלות את מיניותן, ומשתפות פעולה, לפעמים אף נכנסות לחדרים בעלי נושא מיני במוצהר, זה כבר סימן שאלה גדול יותר. האם בנות (ובכוונה אינני כותבת ילדות) אלו הן באמת שוות ערך ללוקים בנפשם או חסרי האונים, אשר חל איסור חד על ניצולם? ויש להדגיש שלא מדובר כאן אפילו במעשים ממששיים, אלא רק שיחות טלפוניות. ברור הרי שהגבול שעובר כאן הוא דק מאוד ואף אינו ברור, האם זה בסדר לשוחח אך נפשע לפתח עם הילדות הללו יחסי תלות ואז לנצלן. והרי כל אחת מתפתחת בגיל מעט שונה, אבל החוק אומר גיל 16 באופן גורף. קל מאוד לקבוע שמעשיו של האיש הם מזעזעים, אבל כדאי לבדוק זאת לעומק ולהחליט אם באמת נעשה כאן פשע מוסרי, או חלה פגיעה בבנות הללו. וברור לי שדעתי אינה מן המקובלות כאן, אבל נסו להסתכל על זה באופן מעט יותר ריאלי.

לא משנה שלא נפגש

הקטע הוא שאתה לא מבין שאין זה משנה שלא נפגש בסופו של דבר. עצם השיחות הן פגיעה מינית בקטינה, גם זה ששלוש פעמים קבע מפגש ולא הגיע - הן הולכת שולל ונזק נפשי. לא צריך מיזמוז או חדירה, כדי שדברים יראו בבירור כהטרדה ופגיעה מינית. האיש מסוכן וחייב בחשיפה. נקודה.

btl1

New member
אמנון:תמונה- לא, למשטרה-כן

נכון, לא היית צריך לפרסם את תמונתובטלויזיה , אבל מחובתך למסור פרטיו למשטרה שהיא תחליט אם נעברה עבירה או לא.

rotemsp

New member
אותו נושא

אמנון ידידי, אני כמי שכל כך אוהב את תוכניתך אומר לך שהפעם עברת את הגבול אני איש משטרה חוקר נוער 23 שנה ואין שום חוק בעולם ובוודאי לא בחוק העונשין שלא חל עליך ועל כל הצוות שלך החוק הוא מאוד פשוט והוא נקרא חובת הדיווח. אין מחילה ואין כפרה על העובדה שהאיש הזה לא הוסגר למשטרה ומיד!!!! כמי שלא ישן לילות שלמים חודשים שלמים מהדברים המזעזעים שעוברים על שולחני בנושא מעשים מגונים של בני נוער ובבני נוער ובעיקר של מבוגרים כנגד בני נוער אני מאוד מקווה שמיהוא יתעורר ויראה את הקטסטרופה שמתחוללת בחוץ ויכריח אותך לגלות ולהסגיר את האיש שהיה בתוכניתך. שפיצר עופר חוקר נוער מושב ניר בנים

אין מספיק ראיות../images/Emo4.gif

תראי זה אחלה לתפוס פושע אבל האדם הזה אולי ביצע כמה פשעים בחייו ואולי לא אבל לנו, ואני מניחה שגם להפקה של התוכנית, אין את הראיות אפילו לעקבו לחקירה אין חוק שאוסר (למרות שצריך להיות) על שיחת טלפון (אפילו אירוטית אם תרצי) לא מצאו אף קטינה שהוטרדה בידי חולה הרוח הזה ובטח שלא קטינה שהסכימה להתלונן. אז ככה או ככה זה לא בידינו עד שהאדם לא יעשה פשע של ממש, לצערנו

למעלה