אמנון לוי בוש והיכלם

P a y o x

New member
ל- אמיר 35

אתה צודק במאה אחוזים! אמנון לוי, אתה צריך לפרסם את הזהות של האיש הזה. אמנון, אתה גם שותף לפשע כאן. אני לא יודע אם יש לך ילדים, אבל הייתי רוצה ליראות שאם "הבת שלך" הייתה נופלת קורבן מה היית עושה?

pingwinit

New member
ל-אמיר 35 ../images/Emo58.gif

ניראה לי שגם אתה מסכים שיש לנו עסק עם אדם "חולה". לכן, לא מצליחה להבין איך חשיפת הזהות האמיתית לציבור בטלויזיה, כולל שם וכולל פנים יכולה למנוע ממנו לפתות ילדות בנות 13 באינטרנט. הרי מדובר במישהו שמקיים חודשים קשר בצ'טים עם הילדות והוא יכול לעשות זאת בזהות בדויה. וניראה לך שילדה בת 13 שתקבע איתו פגישה אחרי צ'ט כזה, תתנה את זה בכך שיראה את פרצופו או יגלה את זהותו האמיתית? איך בדיוק? מה, היא תבוא עם אמא שלה לפגישה הזו, ותבקש שיציג תעודת זהות? ממש לא ברור לי איך הגילוי הזה יעזור בעתיד למנוע מפגיעה בילדות בנות 13. הדרך היחידה למנוע זאת, היא לנהל אחריו מעקב, בצו של בית משפט שלא יוכל להתחבר לאינטרנט ואחרי אכיפה של משטרה-פרקליטות-בית משפט וייתכן שאפילו בהסכמתו. שום דרך אחרת לא תפתור את הנגישות שלו לאינטרנט. וגם אני הייתי אמא לילדה בת 13 פעם, ותאמין לי שאין לי שום עניין ברייטינג. רק ברור שחשיפה או לא חשיפה, מה שצריך זה לעקור את שורש הנגע הזה מן היסוד בכל דרך שתמנע ממנו נגישות לטלפון/אינטרנט וכל דרך אחרת שמאפשרת לו נגישות לילדות היקרות האלה.

yaniv6346

New member
אני רוצה להבין. למה שיחשוף?

קודם כל אתם מתעלמים מהבעיה החוקית. יכול להיות שחוקית, מכיוון שהאיש רק דיבר איתה ולא נפגש איתה הוא לא עשה כלום. זה דוחה ומגעיל אבל זה החוק אני חושב. לא? אולי אסור לאמנון לוי ולצוות לחשוף אותו. דבר שני מה כל כך בוער לכם לחשוף את פניו ושמו של האיש? זה לא יועיל הרבה (אי אפשר להיזהר ממנו דרך האינטרנט והטלפון), וזה יפגע במשפחה שלו ובילדים שלו. זה גם שיקול אני חושב. דבר שלישי, הוא הביע חרטה. לא שאני מתרגש מזה אבל נראה לי שהוא מפוחד ורק בגלל זה הוא כבר לא יחזור על מעשיו שנית. אולי הדרך הזאת דווקא תעודד אנשים אחרים להתוודות ולקבל טיפול אם יידעו שלא יאונה להם כל רע. דבר רביעי וחשוב לא פחות - חלק מכם ממש בצורה חולנית דורשים לחשוף את האיש. אז או שזה באמת מעצבן אתכם או שזה מרגש אתכם! מה הקטע? זה גם מוכיח שהיה יותר רייטינג וחשיפה אם כן היו חושפים את פניו ושמו של האיש. גם אם הוא לא היה מגיע להתראיין במקרה של חשיפה, ההד שהייתה מקבת התוכנית הייתה מוסיפה לה רייטינג בסופו של דבר. וחוץ מזה, אם לפי החוק חלה על המקרה הזה חובת דווח, המשטרה יכולה בעצמה לפנות אל צוות התכנית. ולאיש עצמו: פנטזיה יכולה להיות עסק מסוכן. ואני לא דואג לך כמו שאני דואג לילדות. כי אם זאת הייתה הבת שלך - היית משתולל מעצבים. אני הייתי מגדיר אותך "פדופיל מרוסן". אני מקווה באמת שלקחת טיפול בסופו של דבר.

בגלל הרייטינג? איפה ההגיון?

אפשר בהחלט למתוח ביקורת על ההחלטה שקיבלתי, אבל להגיד שהיא בגלל הרייטינג? איפה ההגיון? לא ברור לך שחשיפת פניו בקטע של המצלמה נסתרת, היה מביא כפול רייטינג? אולי תחשוב אתה על נימוקים אחרים חוץ מרייטינג?

אז מה כן היו הנימוקים שלך, אמנון?

אז מה כן היו הנימוקים שלך , אמנון, באי-חשיפת האיש? חמלה? נתינת צאנס? הזדהות גברית עם לגיטימציה של פנטזיות מיניות? סיבוך משפטי בפניו אתם עלול לעמוד? מחובתך הציבורית לנמק. שמא נפלת אף אתה ברשתו של אמן-המניפולציות הזה? הנבלה הזה לקח את הפנטזיות שלו (שהן דבר לגיטימי) צעד אחד יותר מידי ואם לא היה נחשף - היה ממשיך קדימה. כשהאבק ישקע - מי יערוב לידיך שהוא לא יקח את הצעד הנוסף הזה, ואולי עם נכדתך, אחייניתך?

Dancerit

New member
אמנון צודק חשיפת האיש לא תועיל

מדוע אתם כולכך כועסים על החלטת אמנון? לדעתי זו היתה החלטה נבונה, כאמור פרסום שמו של האדם לא רק שלא תועיל להפסקת מעשיו של האיש אלה תפגע בילדיו. אפילו שהוא אדם מגעיל יש לו ילדים שאינם אשמים במעשי אביהם ובעובדה שאמנון לא חשף אותו , הוא בעצם הגן על הילדים - להזכירכם הם הקורבנות בכתבה זו. אז תפסיקו לדבר שטויות על ריטינג או לא ריטינג כי זה בולשיט זה סתם מגעיל כל היחס שלכם תראו קצת פרגון. החלטתו רק מראה שמעל הכל אמנון בן אדם טוב שכוונותיו טהורות לעזור לציבור ולא לעצמו.

hilli1

New member
רקדנית

הכל טוב ויפה אבל מדוע לכתוב בשגיעות. זה לא מכבד את הקוראים ובמיוחד לא אותך.

rotemsp

New member
אמנון חשוב מאוד שתקרא את זה!!

אמנון ידידי, אני כמי שכל כך אוהב את תוכניתך אומר לך שהפעם עברת את הגבול אני איש משטרה חוקר נוער 23 שנה ואין שום חוק בעולם ובוודאי לא בחוק העונשין שלא חל עליך ועל כל הצוות שלך החוק הוא מאוד פשוט והוא נקרא חובת הדיווח. אין מחילה ואין כפרה על העובדה שהאיש הזה לא הוסגר למשטרה ומיד!!!! כמי שלא ישן לילות שלמים חודשים שלמים מהדברים המזעזעים שעוברים על שולחני בנושא מעשים מגונים של בני נוער ובבני נוער ובעיקר של מבוגרים כנגד בני נוער אני מאוד מקווה שמיהוא יתעורר ויראה את הקטסטרופה שמתחוללת בחוץ ויכריח אותך לגלות ולהסגיר את האיש שהיה בתוכניתך. שפיצר עופר חוקר נוער מושב ניר בנים

sshiraa

New member
תגובה לאמנון לוי

תשובה מתממת מכיוון שכל הפרומואים הובילו למסקנה אחת בלבד שאתה מתכוון לחשוף את זהות הסוטה רק לאחר שמשכת באף את הצופים הסתבר כי כל מה שעניין אותך היה רייטינג ותו לא , בושה וחרפה שנושא כזה משמש למזבח התחרות ועד להוסיף הצתדקות של " איש מוסר " ולשתף את קהל הצופים בהתלבטויות " הקשות " שלך. בוש והכלם

זה לא משנה כלום

אם היו רואים את פרצופו של האדם אנשים היו זוכרים לכמה חודשים וככה או כהה האידיוט הזה לא יילך לכלא (לצערנו) אז אם זה משנה משהו... אני לא יודעת הדבר היחיד שאני כן יודעת זה הגועל נפש שיש בארץ הזאת כמה חולי נפש כאלה מסתובבים עוד רק אלוהים יודע וכל הכבוד לך שמנסה לעצור בעדם

P a y o x

New member
ל- אמיר 35

אתה צודק במאה אחוזים! אמנון לוי, אתה צריך לפרסם את הזהות של האיש הזה. אמנון, אתה גם שותף לפשע כאן. אני לא יודע אם יש לך ילדים, אבל הייתי רוצה ליראות שאם "הבת שלך" הייתה נופלת קורבן מה היית עושה?

SAM118

New member
"עידו" מהאינטרנט

לדעתי, חובה עליכם היה לחשוף את האיש הזה. הוא אמנם דיבר בצורה כל-כך משכנעת, אך מי יבטיח לנו שהוא לא יחזור על מעשיו. ישנן בנות עשרה רבות, שאין בידן הכלים להבחין ביו "טוב" ל"רע", ובקלות יכולות להתפתות אחרי בחור זה. אני מציעה להורים להיכנס מדי פעם לחדר של ילדיהם, ולבדוק במה הם עסוקים שעות על גבי שעות. צפיתי לאחרונה בהצגה בנושא הצ'טים של בני-נוער באינטרנט. הצ'טים באינטרנט מהווים תחליף לקשרים אמיתיים ולא ורטואליים. ההצגה נקראת "חיבור מהיר" של תיאטרון אורנה פורת. הצגה מומלצת גם לבני-נוער וגם להורים.

אלעד 25

New member
לאמנון תגובה על תגובה

אני סטודנט לתואר ראשון בתקשורת ורצתית קודם להחמיא לך על תוכניתך שהיא גם בעלת מימד של תרומה לקהילה ולא מהזן הנמוך (ע"ע רפי גינת ומדינה על המשקל), אך היום חטאת ופשעת לשחרר את אותו בחור עם "מכה על היד"?? למה?? לעניין הרייטניג צר לי שלא התייחסת לכל התגובה והחלטת לדון רק במשפט אבל אסביר את עצמי, נניח והיית חושף את פניו כיצד היית ממלא עוד תוכנית שלמה הרי ברור לנו שאותו מנאייק לא היה מוכן להתראיין ובצדק, אז הבטחת לנו בפורמים את תגובתו וכך הצלחת למלא תוכנית שלמה ולתפוס את הרייטניג "בביצים" נניח והיית מראה אותו דקה אחריהרבה אנשים היו הולכים. אבל אמנון הויכול הוא לא על זה אלא ויכוח מהותי ואמיתי יותר, מה התפקחד שלך ומה השרות שלך לקהילה, ערכת מחקיר מצויין ואמיץ הגעת לבן אדם אבל בסוף ויתרת, אז יפה עלת בעיה על השולחן שכולנו מכירים אבל זהו?? לתת למנאייק ללכת כאילו כלום?? ואל תמכור לי את השטויות שהוא לא עשה כלום, שיש לו ילדים שייתביישו בו, פשוט רצית את אותו ראיון אבל לא במחיר כזה, אם כבר עניתלי אשמח אם תענה לי על שאלה אחת? איך תרגיש עם מחר הוא יישכב עם ילדה בגיל 13 ואתה תדע שיכלת למנוע את זה? איך תחיה עם עצמך? והאם לדעתך אתה באמת לא תהייה שותף לפשע שיכלת למנוע? מקווה לתשובה ענינית ולא לזוטות..

תגובה

היו לנו עשרים דקות של מצלמה נסתרת מעניינת מאד, ולא הייתי צריך את הראיון למלא תוכנית. מאד קשה לי להבין למה אנשים מחפשים מניעים זרים להחלטה ולא מנסים להבין אותה כמו שהיא. היא לא הייתה החלטה קלה, וודאי שיש לי חששות לגבי צידקתי, אבל המניעים היו עניניים לחלוטין. שום שיקול זר של רייטינג לא הופעל כאן.

dank12

New member
אנון לוי

אני בז לך , ועל תוכניתך אתה אדם בלי מצפון אתה צריך לפנות למשטרה ולעביר את הפרטים של הסוטה הזה , ואחרי שתפנה ותעביר את כל הפרטים לך לטיפול מידי. ואני מציעה לך להתנצל בפני כל הילדות שהפקרת לידי הסוטה הזה...

rotemsp

New member
מה היה קורה....

אמנון מה היה קורה אם זו היתה הבת שלך??? האם גם אז היה מעניין אותך הרייטינג??? האם גם אז לא הית חושף את פניו ושמו??? האם גם אז לא הית מסגיר אותו???? אני מאמין שהית עושה את כל מה שרשמתי בפנייך אז תחשוב על זה ככה כאב ולא כמישהוא מהצד שלא כל כך מעניין אותו.... רותם שפיצר הבן של חוקר הנוער

הבנות של אמנון לוי לא

ידברו עים זרים . הם יודעות להבדיל בין טוב ורע . וגם הבנות שלי ידעו להבדיל ביו טוב לרע . לכן הם היו מפקדות בצהל כי הייה להם שיקול דעת

rotemsp

New member
תגובה להטכנאי קרמר

הבנות של אמנון לוי אני מבטיח לך שהם תמימות כמו כל הילדים בגיל 12-14. רק לצומת לבך אני בן 12 ואני מכיר את זה!!!

אים אתה בן 12 וכזה כחם שיודע

ומכיר את זה . גם הם מכירים את זה .ןלא מיתפתות לכל מי שמזמין ומדבר . אגב ביתי היתחתנה עים מישהוא שהיכרה באינטרנט . נו אז מה . העניי זה שיקול דעת נבון

למעלה