אמנון לוי בוש והיכלם

dinosh22

New member
אורית

המעשה אומנם מכוער מגעיל ומאוד מפחיד אבל "לצערי" דברו של האיש שכנעו אותי . כל אמא ואבא בישראל שמכניסים לביתם אינטרנט צריכים לקחת בחשבון שדבר כזה יכול לקרות שימו לב.. הורים. לכן זה לא משנה עם יפורסם השם או לא.

לאיך שלא קוראים לך....

את ממש תמימה אפילו יותר ממני
, ואני בטור אחת בגיל של נעה13 יכולה לומר לך שאת טועה ובגדול
קראי את ההודעה הראשונה שלי כאן ונסי להבין

אני לא חושבת שזה קשור לרייטינג../images/Emo15.gif

אבל אני בהחלט חושבת שהיה עדיף שאמנון לוי היה מראה את פרצופו האמיתי
אם הסיפור על הילדה שהוא שכב איתה נכון
צריך לחקור אותו

שטויות...

עידו לא עבר שום עבירה על החוק, מהסיבה הפשוטה שאפילו לא הייתה כאן הטרדה מינית. אמנון לוי רק ניסה להציג את הצד ה"פדופילי" של הסיפורים שכולנו שומעים יום יום בתקשורת. ואחרי הכל, אמנון לוי עיתונאי ותפקידו הוא כמובן לצבור כמה שיותר רייטינג, הוא לא אשם בכך. אם אתם רוצים להיות אטומים למשמע הצד השני של הסיפור אז זה חבל מאוד, אני חושב שלכל סיפור יש שני צדדים ולהאזין לצד אחד בלבד זו אטימות משוועת.

כמה מחשבות שעלו לי ....

אמנון יקר... ראיתי מה שכתבת ... מדוע לא הראית את פניו... בוא נחשוב טיפה אחרת... נאמר ו"עידו" באמת נפגש עם כמה קטינות אולי אפילו ביצע מעשים מגונים... שנאנסה/הוטרדה על ידו לא יודעת בכלל שזה הוא... הרי על כמה פדופילים סידרתיים אנחנו שומעים... אנסים... אולי הוא אחד מבניהם והצגת פניו היו פותרות כמה מקרי אונס אין לדעת... אני במקומך אמנון עושה משהו בנידון.... שלא תחשוב שאני יוצא כנד התוכנית... אני נער בן 17 ואני מאוד אוהב לצפות בתוכנית שלך... וגם כלבודק ושידור חוקר... תכניות כאלה מענינותאותי המשך כך.... איציק.

mike56

New member
אמנון כמה נמוך אתה יכול לרדת

אתה פועל לפי הכלל תן להמונים סקס וכדורגל אוקי יצאת גבר עשית תוכנית על מפנטז ממש בשביל זה יש טלוויזיה אבל גם מציצנות נמאסת בעבר אני זוכר שהשארתי לך הודעה על רמייה קולסאלית מתועדת של חברת מסוימת אפילו טלפון לא החזרתה היום זה בערכאות פסק הדין יועבר לתקשורת למרות שמדובר ברמייה בהיקף של מליונים לציבור רחב. שלא לדבר על נושאים אחרים רצינים שאני לא חולם אפילו שתשדר כי תמיד יהיה בר חוזק שיהיה מספיק נחוש לחסום המידע לעם למרות שהעניין מתוסמך ואם אתה רציני אתה יכול להגיד לקרן או לגינגי שיבדקו העניין

eliormagick

New member
תגידו מה עובר עליכם?

הבן אדם עשה דבר מעולה שחשף את הסיפור הזה מה הבעיה שלכם? הוא לא עשה את זה בשביל ריטינג אלה בשביל לחשוף סיפורים זו מטרת התוכנית... ריטינג זה דבר שבא כחלק מהעניין ואתם זה הריטינג אז תאשימו את עצמכם בזה... והוא לא חשף את הפנים כי זה החלטה שלו ואני לא מבין עם כל התלונות שיש לכם ואתם עדיין צופים בתוכנית אז לכו חפשו חיים כרגיל כמו כל הישראלי המכוער אתם מחפשים איפה לא בסדר איפה להתלונן איפה לבכות איפה הוא לא היה בסדר איפה המילה הטובה על זה שהוא חשף פדופיל? ועוד הביא אותו לאולפן? קצת מילים טובות לא יזיקו לאף אחד לפעמים

deebeebee

New member
הוא מה"אליטה"

החלאה שנקראת "עידו" עשתה לעצמה יחסי ציבור טובים מאד בעזרת עורך דין ובעזרת אמנון לוי שבאדיבותו נתן לו במה. עידו הוא עבריין ואתה, אמנון לוי, שותף לפשע. לדעתי יש להגיש נגדך תלונה במשטרה על כך!

למעלה