אמצעי מניעה

שיטת מודעות לפריון

כלומר, מעקב אחרי השינויים הטבעיים שקורים בגוף במהלך החודש וידיעה, לפיהם, מתי ישנו סיכוי להכנס להריון ומתי לא. למי שיש מחזור סדיר ומודעות גבוהה (וכן חפיסת קונדומים במגירה לימי חשק מסוכנים) זוהי שיטה טובה ובטוחה. וכמובן, ניתן להעזר בה גם לצורך כניסה להריון.

טוב, כנראה שזה לא יעבוד אצלנו

עקב מודעות עצמית לקויה
. ממשיכה לחפש אמצעים אחרים... בינתיים הקונדומים מחכים

יש אמצעי זול ויעיל במאה אחוז

התנזרות, כמובן. זו באמת התלבטות קשה, כי בתחום הזה אין ממש פתרון "אידיאלי" וצריך להתפשר.

וגם: שירות מילואים פעיל ../images/Emo3.gif

אמצעי מניעה בפני עצמו, למרות שאם יש חופשה בזמן הביוץ, זה הריון כמעט בטוח, עם מלאי זרעונים ששים אלי קרב.

מעיןבר

New member
לא מכירה את הפרסונה

אבל יש היום maybe baby - ערכת ביוץ רב פעמית המתססת על שינויי ברוק ובהחלט יכולה לסייע באיתור הימים ה"בטוחים"...

מעיןבר

New member
לויודעת...

אני חושבת שהערכה בסביבות 250, לא בטוחה אם יש חלקים שצריך להחליף ליותר פרטים אני מציעה לך לשאול ב"לקראת הריון" שם יש מי שמשתמשת...

sipi1

New member
לא כדאי לבנות על זה !!!

הערכה מזהה את הביוץ בערך יממה לפני שהוא מתרחש. הזרע יכול לחיות בגוף 48-72 שעות, מה שאומר שיש סיכוי מצויין להרות עם השיאה ה"בטוחה" הזו... אם לא גלולות - אז רק התקן (לא מירנה) או דיאפרגמה, זה פחות נורא ממה שמספרים.

מעיןבר

New member
הי ציפי

כאשר עוקבים לאורך זמן ומכירים את הגוף אז לא מסתמכים רק על השיטה נטו אלא גם על ניסיון העבר, זה מצריך עוד תקופה של שימוש באמצעים נוספים אבל לדעתי שווה את ההשקעה. השיטה בהחלט בטוחה אם לומדים "להשתמש" בה נכון, יש לה לפי תיעוד בארה"ב ואירופה % מניעה דומים לאלו של אמצעים אחרים שאינם גלולות כל עוד אכן מקיימים את כל הכללים ולא "מחפפים". לאור העובדה שקיבלתי היום ווסת לראשונה מאז הלידה, אני מתכוונת ללמוד את עקרונות המניעה ומבטיחה לכן מאמר...

sipi1

New member
החשש שלי הוא תמיד מהביוץ הראשון...

את צודקת לגמרי - כאשר יש מחזור סדיר פחות או יותר. הבעייה בתקופת ההנקה (לפחות אצלי) שאין מחזור, ועד שיגיע המחזור הראשון - אין שום דרך לדעת מתי יש ביוץ. נכון שיש יתרונות בשנה+ בלי מחזור, אבל החשש מהריון בגלל חוסר היכולת לצפות איך הגוף שלי יתנהג, מכתיב לי להשתמש באמצעים אחרים, יותר אמינים ופחות מלחיצים. אחרי שהריתי פעם אחת תוך כדי הנקה (הנקה מלאה, כולל לילות) וכשגיליתי שאני הרה יכולתי כבר לגשת לסקירת מערכות - אני לא מוכנה יותר לסמוך על ההיכרות עם הגוף שלי. אחרי הלידה גם המערכת הפיזית קצת משתנה...

hagitag

New member
אמצעי מניעה מספר אחד...וזה בדוק:

הריון. טוב, אז נדבר ברצינות לרגע בתור אחת שנכנסת להריון מ-פוווווווווווו לא ממליצה על גלולות דלות הורמונים (ההריון הראשון) ולא על קונדומים (ההריון השני) ואם את לא מבינה על מה אני מדברת רק אסביר שאני נכנסת להריון בעיקר מאמצעי מניעה. האמת שהכיף הכי גדול הוא בזמן ההריון. אין מה לדאוג לשום אמצעי... מה שבטוח שאחרי הלידה הזו אני רצה לשים טבעת. אין יותר אמונה בקונדומים ולא בגלולות הדלות.. ולא בא בחשבון עוד הריון לא מתוכנן. (עוד דבר חשוב, חברה טובה שלי נכנסה להריון עם טבעת. אז אולי נשקול להשתמש בשני אמצעים ביחד...) ומה זה-שמ"פ????

lulyK

New member
מנחשת שזה מודעות לפוריות.

אצלי זה עבר מצויין, אבל אני נכנסת להריון רק כשזרע פוגש ביצית. לא יודעת איך זה עובד עם פווווווו

קונדומים../images/Emo13.gif

ולמה ה
,כי די נחמד לי שאני לא צריכה לנגב אחרי את השאריות... התדירות כ"כ ירדה,שדי מיותר לקחת משהו שנותן הגנה רציפה,כשאני אפסיק להניק,אני אחזור ל"דיאנה" (גם אצלי שחלות פוליציסטיות)

מקסימום תכנסי להריון ../images/Emo13.gif

במילא אצלך זה התחייבות רק לחצי שנה... ממרום מתיקותם של איתן ולהב, אפשר לנסות לצחוק על זה, למרות שאני יודעת שלא היית חוזרת על זה שוב.

נראה לי שהייתה אי הבנה...

תודה,אבל אנחנו משתמשים בקונדומים,כי זה מה שנראה לי הכי הולם... הריון עכשיו לא בא בחשבון...(עוד לא)

דווקא הבנתי, אבל כידוע גם

לקונדום יש שיעור "כשלון", אז במקרה כזה... ובעיני, לקונדום בהחלט יש את היתרון שציינת. את זו שיכולה לובב את הגב וללכת לישון (או במקרה שלנו, לסובב את הגב ולראות פרצוף מתעורר של יונק שהגיע תורו לתשומת לב נשית). ומאחלת לך, מקרב
שההריון הבא יגיע כאשר תחליטו, ויהיה ארוך, משעמם ובסופו ילדה או ילד בריאים ושמנים.

למעלה