אנדיוני התחיל...

3 MP יאללה שיגמרו עם זה כבר...

מה שהכי מתסכל בכל הקטע הזה. הוא שישר אחרי שאנדיוני נשברו שוב הם החזירו שבירה. אם הם היו שומרים כמו שצריך ל6-7 ואז משיגים מיני שבירה ל7-7 מי יודע איך היה נגמר המשחק...

Vamos Rafa

New member
כן לאונרדו ניחן באופטימיות רבה

בכל מקרה לאונרדו אף אחד לא מתעצבן מהדברים שלך על רקע שאתה אמרת אותם, אלא שלפעמים אתה אומר דברים שהם די מרגיזים וסוגר משחקים לפני שנגמרו. אלה דברים ממש מרגיזים.

אתה מחליט אם להתרגז או לא...

אני פסימי כי המנטליות הישראלית מחזירה אותנו שוב ושוב לאותם רגעים שגורמים תסכול עמוק. הנה תראה עד מצב של 5-7 אנדיוני לא השיגו שבירה אחת. ואז הם שוב נשברו ורק אז נזכרו לשבור שוב אבל זה היה מאוחר מדי והצ'כים עלו ל3 MP. ואז אנדיוני עשו את הבלתי יאומן והצילו 3 MP. הצליחו לחזור לסרב ב9-10 ובמקום לשמור פעמיים ולהשיג MP משל עצמם הם נשברו דווקא ברגע הזה. וזה מה שקורה בדרך כלל לכל הישראלים. תסתכל איזה שבוע עגום. נועם מפספס 5 MP ומפסיד. שחר מפספסת MP ומפסידה. עכשיו אנדיוני מפספסים הזדמנות מצוינת לעלות לגמר(2נקודות מניצחון) אתה מבין מאיפה באה הפסימיות?

Vamos Rafa

New member
זה לא עניין הפסימיות.

כי אם היית אומר את זה אפילו ברוח של "יש לי תחושה שהמשחק הזה מחליק מבין האצבעות" אז אולי זה היה מרגיז מעט, אבל זה היה נראה הרבה יותר טוב מאשר לקבוע שאנדיוני הפסידו במלוא מובן המילה כאשר התוצאה היא רק 8-5. אני מאמין שאתה זוכר את המקרה שאני הולך לספר לך עליו. בשנה שעברה משחק של פירס אני לא זוכר נגד איזו שחקנית בטי ברייק. השחקנית ששיחקה נגד פירס הובילה 6-0 בטיי ברייק רגיל (ז"א עד 7), ופתאום פירס צצה ולקחה 8 נקודות רצופות לקחה את הטיי ברייק 8-6 ולקחה את המשחק. אם במצב של 6-0 היית אומר שהמשחק גמור אני חושב שאף אחד כנראה לא היה מתרעם כנגדך (אלא אם כן אנדיוני היו מנצחים), אבל כאשר אתה סוגר משחק שאנדיוני משחקים נגד זוג שהם אמורים להיות הרבה יותר טובים מהם והתוצאה היא 8-5 בלבד אני לא ממש חושב שהמשחק סגור.

rokey33

New member
נכון..הוא רק מדבר שטויות..בקיצור.

למה הוא לא יכול לעדכן בצורה נורמלית תוצאות כמו שכל אחד עושה פה,וחייב תמיד לדבר בלי בסוף ורק שטויות,מספיק!

כי בא לי לעשות לך דווקא

השם שלך מעצבן אותי,אז אני בכוונה גומר משחקים לפני. לא רוצה לעדכן בצורה נורמלית. מה תעשה לי? תגיד אותי לאמא? בקיצור די לבכות תינוקי. מדינה חופשית פורום חופשי. לא נאה לך? בעיה שלך. סלאמת...

nirte

New member
המנטאליות הישראלית?

כבר שכחת מה הבנות עשו בגביע הפדרציה נגד סרביה? שכחת מה שחר עשתה נגד סקיאבונה ביו. אס. אופן? אומנם לא ראיתי את המשחק של נועם, אבל את של שחר ראיתי, ולא היה לה הרבה מה לעשות בMP הזה, כי דמנטייבה הלכה על כל הקופה בנקודה הזו ולא היה לה הרבה מה לעשות. את נועם לא ראיתי וגם את אנדיוני לא, אבל לא מדובר ב"מנטליות ישראלית". לא תמיד אפשר לנצח אפילו כשאתה מציל 3MP, כי לרוב זה לא רק תלוי בך. שבוע שעבר לא דיברת ככה, כי אנדיוני זכו בטורניר ולפני שבועיים לא דיברת ככה על נועם, כי הוא היה בתקופה טובה. עכשיו אין תקופה טובה, אז אתה אומר שזו בעיה שבדרך כלל מתחוללת? זה נשמע לי פשוט לא מדוייק, ואם כבר זו נטיה שלנו לזכור רק את הדברים הרעים, בלי לזכור את הדברים הטובים.

למעלה