אנדיוני התחיל...

Vamos Rafa

New member
ברור...

חצאי גמר אלה דברים שככה הם באים... בלי מאמץ בכלל. הנה השבוע היה לנו חצי גמר של אנדיוני ועוד מעט חצי גמר של שחר בזוגות. השבוע הזה כנראה לא כלכך עגום כמו שאתה מציג אותו.

אויש תעשה לי טובה...

2 חצאי גמר בזוגות נחשב שבוע טוב? אוי לנו אם זה שבוע טוב. אם זה שבוע טוב אני באמת לא רוצה לדעת מה הוא שבוע עגום. שוב אגיד מה שאמרתי מקודם. נועם מפספס 5 MP ומפסיד. שחר מפספסת MP נגד דמנטייבה ומפסידה. אנדיוני רחוקים 2 נקודות מניצחון ומפסידים. ציפי מפסידה לשחקנית 150 מקומות מתחתייה בסיבוב הראשון. דודי עולה מהמוקדמות מקבל את ההגרלה הקלה ביותר שיכל לקבל ומפסיד. הראל אחרי ניצחון ענק על קוואיירי מפסיד לשחקן 3 רמות מתחת לקוואיירי. והישראלים הצעירים כרגיל לא מצליחים לעשות משהו במוקדמות צ'לנג'רים. תקרא לזה שבוע מצוין בזכות 2 חצאי גמר מסכנים. אבל נו באמת...

Vamos Rafa

New member
בואנה אנחנו מדינה קטנה

בלי טניס כמעט. אז ציפי הפסידה במקרה, הראל עשה הישג כשלעצמו כאשר ניצח את סם קווארי, נועם הפסיד במקרה ודודי הפסיד לשחקן שהוא יותר טוב ממנו כנראה. על טניס הגברים אל תבנה להצלחות ושמחות כי אף שחקן שם הוא לא יציב ויכול להפסיד בכל משחק (וזה כולל גם את אנדיוני). בטניס הנשים שחר פירקה את בובינה בסיבוב הראשון. אח"כ נתנה פייט לדמנטייבה ורק בגלל חוסר מזל ואולי טיפה חוסר ניסיון לא לקחה את המשחק, אבל אם היית מסתכל על ההגרלה לפני היית מוכן לחתום ששחר תעפיל לסיבוב השני. בחצי הגמר היא עשתה הישג גדול שהעפילה לחצי גמר טייר 1 (וכן שנינו לא חשבנו שהיא תגיע לשם עם סאנטנג'לו). לדעתי השבוע הזה לא כזה נוראי כמו שאתה מציג אותו.

Vamos Rafa

New member
סיכום הטורניר

טורניר לא הכי טוב של אנדיוני אבל היה בסדר בסה"כ. אפשר להתנחם בעובדה שהצמד הפולני הפסיד ברבע הגמר וככה גדל ההפרש ביניו לבין המקום השמיני ועוד שבוע עבר.

Vamos Rafa

New member
אין ממש משעמות

הפולנים שמדורגים 8 במירוץ למאסטרס הודחו ברבע הגמר בוינה ואספלין ופרי ישחקו היום ברבע הגמר בשוודיה, אבל אני לא רואה תסריט שהם עוברים את אנדיוני עד סוף השנה. לפי דעתי השבוע לאחר ההפסד של של הפולנים שהגדיל את ההפרש בינהם לבין אנדיוני המקום שלנו כבר מובטח.

nitsansh

New member
אספלין-פרי עלו לח"ג בסטוקהולם

ישחקו מחר נגד הנלי-אולייט. אם הם יפסידו, הפער שלהם מאנדיוני יישאר בסביבות 120 נק'. צריך יותר מניצחון בטורניר מסטרס סירייס (כמו זה שיהיה בשבוע הבא במדריד) כדי לסגור פער כזה.

למעלה