אנהי הצילה חיים של נער מתבגר!!!!!!!

eveligne406

New member
אנהי הצילה חיים של נער מתבגר!!!!!!!

כאן אני משאירה לכם כתבה שאומרת שאנהי בתור הדמות של מיה קולוצ'י הצילה חיים של נער מתבגר, אשר ניסה לשים קץ לחייו. לאחר הופעה פדרו דמיאן ואנהי הלכו לכיוון הרכב, כשלפתע רץ לעברם נער מתבגר וכמעט בדמעות שפך לפניהם את הוידוי, הוא אמר שהוא חייב להודות לאנהי על שהצילה לו את החיים. הוא אמר שהוא היה שקוע תקופה די ארוכה בדיכאון, אך כשראה שאנהי, בדמותה של מיה, עוברת דרך מצבים קשים ומצליחה להתגבר על הצרות והבעיות, הוא שינה את דרך החשיבה שלו שדברים יכולים להשתנות עם הזמן. זה תרגום בקצרה, מי שרוצה להרחיב שיגיד בתגובות. כל הכבוד לאנהייי!!!!

pablo111

New member
נער מפגר ואיזה קשיים מיה עברה אם כב

אם כבר אז הדמות שלה ב406 הייתה ג'סיקה מלאה קשיים אבל מיה זאת דמות בלי הרבה סיבוכים

eveligne406

New member
בלי הרבה סיבוכים??

נראה אותך מגלה שאמא שלך בעצם הייתה מלבישה של להקת רוק שברחה עם איזה מופרע ונטשה אותך!!! אוף אני לא מצליחה להעלות את הכתבה...

eveligne406

New member
וואלה..

בעיה שלך את רוצה אני אשלח לך במסנג'ר או משו כזה...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאבל זה לא אנהי שהצילה ת'חיים

שלו.. אם כבר זה מי שכתב ת'תסריט... לא? את יכולה לנסות שוב לשים ת'כתבה?? בבקשה!!!

eveligne406

New member
מוצ'אס גרסיאס...../images/Emo6.gif

רואים שאני לא משקרת???????? מהיום אני קוראת לאנהי "אנהי וונדרוומן"

ג ב ש ו ש

New member
וואי איזו מדהימה,בא לכם שנפרש../images/Emo88.gif

את כל הכתבה מילה במילה ונכניס אותה ל"מאמרים"
ברגע שיהיו 3 מאמרים יפתח למעלה קישור לזה
אני יכול לפרש אבל כרגע אני לא בבית

eveligne406

New member
אין בעיהה..!! אה ונצל"ש סופר חשובבב

בקשר לפרשה הזאת עם דולסה ופונצקו שנפרדו, הם באמת נפרדו לפני שבועיים וחצי וזה קרה בגלל כתבה שפורסמה בעיתון TVyNOVELAS משו כזה.. אני עכשיו בחיפושים אחר הכתבה אומרים שבכתבה הראו מלא תמונות של פונצ'ו ואנהי מחווץ לסצינות ולצילומים שהם שוכבים ביחד על החוף וכתוב שהנשיקות שלהם נראות ממש ממש אמיתיות ושהם נורא קרובים אחד לשניה במהלך כל הנסיעה הזאת לקנקון..

ג ב ש ו ש

New member
וואי אם את מוצאת אל תשכחי ../images/Emo88.gif

אותנו חחח
הייתי רוצה שיהיה משהו בין אנהי ופונצ'ו אבל לא בצורה הזו שדולסה תיפגע
הם זוג באמת יפה גם דולסה ופונצ'ו וגם אנהי ופונצ'ו
נקווה שהיחסים בנייהם יהיו טובים ככה בין ידידים כי גם אנהי ודולסה חברות טובות וחבל
ואממ את מפרשת או שאני אפרש
ואם את מפרשת תשרשרי להודעה הזו

bigmomentom

New member
בדיוק על זה שמתי פה סירטון

בתוך השרשור של סירטונים של הופעות של הלהקה. קלטו בסירטון את פונצ'ו עושה מסאז' לאנהי בין טייק אחד לשני.

ג ב ש ו ש

New member
וואוו שאני יהיה בבית אני../images/Emo88.gif

יוריד...אוף הצורה שכל זה קורה לא יפה בכלל

bigmomentom

New member
גבי

איכפת לך אם אני יעלה את זה שוב כהודעה חדשה ונהפוך את זה לשרשור תגובות לסירטון הסנסציוני. נראה לי זה הולך לאיבוד בשרשור הסירטונים...

bigmomentom

New member
את הסירטון עם פונצ'ו ואנהי

שמכיל צילומי פאפארצי שלהם בקנקון.

למעלה