אנהי הצילה חיים של נער מתבגר!!!!!!!

ג ב ש ו ש

New member
אממ תראי מה נעשה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

את יכולה לפתוח על זה הודעה עם הסירטון אבל תעלי גם את הכתבות וכל זה שהכל יהיה רק סביב זה מבינה
חבל לפתוח הודעה רק על הסירטון.. יש מבין

bigmomentom

New member
אני יעלה את זה כבר בשרשור

הפרק היומי. ככה נראה לי אף אחד לא יפספס. או קיי?

סוכריה16

New member
מההההההה?@ חחח!!!!

תשבעו! הוא עשה לה מסאג'!? חחח.. לוב איז אין די אייר די לא להתייחס אליי רק אנ שמחה חח.. שלא יספרו לי סיפורי "כמו אחים"

סוכריה16

New member
סבבה הבנתי... קראתי

ומה הבעיה שלך שנחלום!? הם זוג שווה והכל טוב.. חוץ מזה גם אתם צריכים לצאת ממנו.. דולסה ופונצ'ו נפרדו..

m dulce

New member
הם לא נפרדו אם תסתכלי בכתבה ששמתי

הם עדיין ביחד מתי תבינו שגם אם הם יפרדו אנהי ואלפונסו לא יהיו יחד כי אנהי ודולסה חברות ואין מצב פונצ'ו מטורף על דולסה

ג ב ש ו ש

New member
הלוואי,זה מה שגם אני אומר../images/Emo88.gif

זה פשוט יהיה מגעיל מצידם להיות זוג אם פונצ'ו ודולסה רק נפרדו למרות שאני לא מאמין לזה.. אבל בכל אופן דולסה ואנהי נהיו חברות טובות מאוד וחבל להרוס ידידות

eveligne406

New member
לפעמים

אין מה לעשות האהבה זה ככה אם הם מאוהבים אין משהו מסויים לעשות נגד זה...אבל הנה עובדה הם לא הצהירו שהם זוג ... אז זה לא שזה מגעיל מצידם..וגם בריאיון ששמתי פונצ'ו אומר שאין לזה קשר לאנהי בכלל ושזה רק בגלל שאין ביניהם אהבה...

eveligne406

New member
הנהה

http://img98.imageshack.us/img98/8030/parte26ff.jpg http://img98.imageshack.us/img98/6975/parte10mb.jpg

eveligne406

New member
אומרים ש..

אומרים שבגלל הכתבות האלה הם נפרדו והם כןן נפרדו יש כתבה על זה... שהם כןן נפרדו ושאין ביניהם תשוקה יותר וזה קרה כבר לפני שבועיים...וחצי..

eveligne406

New member
לא מצליחה להעלות אבלל..

הנה אני מעתיקה... מה יש לתפוז האלההה.?!?!?! או שזה אצלי... חח
Los actores de la telenovela 'Rebelde', Dulce y Alfonso, no han reiniciado su noviazgo aunque tampoco descartan el regresar Popularidad, entusiasmo y aparentemente sólo una amistad es lo que rodea a Dulce María y Alfonso Herrera, estelares juveniles de la telenovela Rebelde quienes desmintieron de manera categórica que hubieran reiniciado su noviazgo. “¡Somos amigos! Nos estamos viendo, como que nos volvimos a juntar después de muchísimo tiempo y andamos viendo qué onda, estamos en una nueva etapa, si se da que bueno, pero sino seguiremos siendo amigos”, apuntó Dulce María . Por su parte, Alfonso Herrera comentó: “No, no tengo, ningún tipo de noviazgo, no hay romance, sí hay una amistad y estamos viendo porque ya tuvimos un romance, y hay que ver qué probabilidades hay para regresar”. Sin embargo, confesaron que para ellos su prioridad es la telenovela, y disfrutan que este melodrama llegue hasta el otro lado del mundo, como por ejemplo Israel. “Te sientes muy bien porque tu trabajo no sólo se está viendo acá, sino en otros países como Latinoamérica y ahora que se está viendo en Israel, quiere decir que tiene una proyección impresionante”, señaló Herrera. El interés de los medios de comunicación de aquel país es demasiado y quieren conocer a los actores de este melodrama producido por Pedro Damián. “Que llegue hasta Israel es un honor me gustaría muchísimo ver las revistas, se me hace muy curioso que diga ’Mía Colucci’ en hebreo, me impresiona muchísimo pero creo que es el fruto de muchísima gente” comentó Dulce María . Por lo pronto lo que es un hecho es que su trabajo tiene proyección internacional y sólo con el tiempo se conocerá si su noviazgo tuvo o no continuidad. בריאיון הזה הם מדברים על ההצלחה של הנובלה בכל העולם, וגם על הפרידה, בחלק הראשון.

m dulce

New member
זה כתבה שקרית בכתבה שאני שמתי דולסה

אומרת בעצמה שהם עדיין יחד ובכתבה ששמת זה מישהו כותב עליהם הם חולים אחד על השני נראה לכם שהם יפרדו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

eveligne406

New member
ת'אמת כן

נראה לי שהם ייפרדו... שימי לב איך בתמונות האחרונות הוא מרוחק מדולסה... הם לא נראים כמו פעם... לעומת זאת אנהי ופונצ'ו רק מתקרבים יותר ויותר... לא יודעת ככה זה נראה לי... שכל הסצינות האלה והקטע שהם שיחקו זוג, כל זה פשוט עשה את שלו... לא יודעת למה ככה נראה לי...

eveligne406

New member
ת'אמת כן

נראה לי שהם ייפרדו... שימי לב איך בתמונות האחרונות הוא מרוחק מדולסה... הם לא נראים כמו פעם... לעומת זאת אנהי ופונצ'ו רק מתקרבים יותר ויותר... לא יודעת ככה זה נראה לי... שכל הסצינות האלה והקטע שהם שיחקו זוג, כל זה פשוט עשה את שלו... לא יודעת למה ככה נראה לי...

eveligne406

New member
בסדר

אבל לא צריכים לקחת אותם בתור זוג קבוע הם עדיין צרעירים זה לא שהם הולכים להתחתןן!! פרידה ביניהם זה דבר נורמלי הוא לא יאהב אותה לנצח... פרידה ביניהם זה לא דבר שהוא בלתי אפשרי... ואיך את יודעת שהכתבה ששמתי היא שקרית?

ג ב ש ו ש

New member
חחח איך היא מזכירה את ישראל../images/Emo88.gif

בכתבה
טוב תראו לפי הכתבה הזו הם נפרדו,יש כתבות שאומרות ככה ויש כתבות שאומרות משהו אחר אני כבר לא יודע למה להאמין
אני בכל אופן יחכה לחדשות כמו סירטונים שהם ממש אומרים את זה בבירור וזהו... אם הם נפרדו חבל מאוד אבל העיקר שישראו ידידים

למעלה