אנהי הצילה חיים של נער מתבגר!!!!!!!

netaleone

New member
אנהי היא מדהימה בגלל זה!

לאנהי יש קסם מיוחד מאוד בפנים,בגוף,בדיבור בהכל היא פשוט מושלמת אין עליה....... והילד הזה צודק הוא אומר את האמת היא עושה שמחהה!!!!!

סוכריה16

New member
נכון. כמו שאני תמיד אומרת

היא כרזמטית! חחח.. ומזלן שהוא לא התאבד!! בטח היא הייתה מה זה מאושרת

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבסדר.. ברור שלשחקנית גם יש

השפעה על הדמות.. אבל הקטע שהילד הזה הושפע מהדמות של אנהי ולא ממנה עצמה... אז זה גם בזכות התסריטאי, את לא חושבת? אני מזכירה לך שהיא לא כתבה ת'דמות! היא רק מעבירה אותה לצופים... אבל אני לא אומרת שאין לה השפעה בכלל, ברור שאם היא הצליחה לגרום לילד הזה לשנות את דעתו.. זה אומר שהיא שחקנית טובה! והיא מעבירה ת'דמות מעולה!!

|פרח ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני קצת לא מבינה כי למיה אין בעיות כל כך גדולות את האמת... אבל ברור שאם היא הצילה חיים זה בזכות אנהי ולא רק בזכות התסריט... כי היא עושה את התפקיד שלה בצורה הטובה ביותר ומה שהיא משדרת זה משו שרק היא יכולה לשדר ולעשות ככה...

pablo111

New member
גם אם הם נפרדו הוא לא יהיה עם אנהי

הם ידידים טובים ולא יותר

סוכריה16

New member
חחח לא דווקא לא זו הסיבה

אם הם לא יהיו יחד זה רק בגלל שאנהי חברה טובה של דולסה והוא חבר של כריסטופר.. זו ה--------סיבה לזה!

eveligne406

New member
דאטס רייט!

תפסיקו לעשות את דולסה ופונצ'ו כאילו הם נשואים שמונים שנהה...

luissana

New member
איזה מפגרים המעריצים של אנהי חחחח

בכח אתם מפרידים זוג שקיים באשלייה שפונצ'ו יוצא אם אנהי אני מרחם עליכם אתם בבעייה רצינית

soy rebelde

New member
לא כל המעריצים של אנהי

חושבים שפונ'צו צריך להיות עם אנהי כמו בסידרה ושנית, אפשר להגיד את זה בדרך קצת יותר יפה, ולא לקרוא לאנשים מפגרים..

luissana

New member
נראה לי שאת השפויה היחידה

זה פשוט בדיחה אני נקרע מצחוק כאילו הם מתים שהוא יזרוק את דולסה חחחח כי הוא ''מאוהב '' באנהי חיים בסרטטטט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סוכריה16

New member
אנשים אפילו אם הם לא ביחד

אז מה?! זה לא רע לאמר שכן.. יש כאלה שכ"כ נקשרים לזוג בסדרה ורוצים אותו במציאות כמו שקרן וגל אהבו את אהרון ואנהי! קורה.. בגלל שאתם בפורום של הסדרה קבלו את זה וזהו..

eveligne406

New member
זה כמו

שאנחנו נגיד לכם אתם חיים בסרט כי אתם חושבים שדולסה ופונצ'ו לא יכולים להפרד!!! איזה שטויות זכותינו לחשוב מה שבא לנו ואם אנחנו רוצים שאנהי ופונצת'ו יהיו ביחד זו זכותינו...

netaleone

New member
לכולםם

תגובה ל-"אנהי הצילה ילד מתבגר.." בוא'נה היא מלכה!!!!!!!1 אני מתה עליה אין עליה יש לה קסם בעניים בגוף בהכל היא פשוט מושלמת מקסימה אין עליה אנהי מ'ס 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ג ב ש ו ש

New member
להבא לשרשר../images/Emo70.gifושרון אהבתי../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אפשר להשתמש בזה כשנצטרך

למעלה