השפעה על הדמות.. אבל הקטע שהילד הזה הושפע מהדמות של אנהי ולא ממנה עצמה... אז זה גם בזכות התסריטאי, את לא חושבת? אני מזכירה לך שהיא לא כתבה ת'דמות! היא רק מעבירה אותה לצופים... אבל אני לא אומרת שאין לה השפעה בכלל, ברור שאם היא הצליחה לגרום לילד הזה לשנות את דעתו.. זה אומר שהיא שחקנית טובה! והיא מעבירה ת'דמות מעולה!!
אני קצת לא מבינה כי למיה אין בעיות כל כך גדולות את האמת... אבל ברור שאם היא הצילה חיים זה בזכות אנהי ולא רק בזכות התסריט... כי היא עושה את התפקיד שלה בצורה הטובה ביותר ומה שהיא משדרת זה משו שרק היא יכולה לשדר ולעשות ככה...
זה פשוט בדיחה אני נקרע מצחוק כאילו הם מתים שהוא יזרוק את דולסה חחחח כי הוא ''מאוהב '' באנהי חיים בסרטטטט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אז מה?! זה לא רע לאמר שכן.. יש כאלה שכ"כ נקשרים לזוג בסדרה ורוצים אותו במציאות כמו שקרן וגל אהבו את אהרון ואנהי! קורה.. בגלל שאתם בפורום של הסדרה קבלו את זה וזהו..
שאנחנו נגיד לכם אתם חיים בסרט כי אתם חושבים שדולסה ופונצ'ו לא יכולים להפרד!!! איזה שטויות זכותינו לחשוב מה שבא לנו ואם אנחנו רוצים שאנהי ופונצת'ו יהיו ביחד זו זכותינו...
תגובה ל-"אנהי הצילה ילד מתבגר.." בוא'נה היא מלכה!!!!!!!1 אני מתה עליה אין עליה יש לה קסם בעניים בגוף בהכל היא פשוט מושלמת מקסימה אין עליה אנהי מ'ס 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!