אנוס לחיות ואנוס לחיות נכון

יוניבי

New member
איך אני מקשר לכאן את הבלוג שלי?

התחלתי לכתוב איזה סיפור בבלוק באטרף אני יכול לעשות קישרו דרך השם שלי לבלוג? חשוב לי ללקבל תגובות מאנשים

סוג ב

New member
סחטיין על הפרצופים..

אתה יכול בחותמת שלך לשים קישור לבלוג. כל פעם שתגיב יראו את זה. כמו שאצלי. אתה רואה קישור לבלוג וקישור לפורום.. חותמת מייצרים ב'עדכן פרטים אישיים'. את תתקשה, אני יעזור לך בפרטי או שתבקש עזרה בפורום תמיכה תכנית. הנה קישור לפורום תמיכה תכנית. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=10

שוב,אתה טועה!

לגבי ההשתלות,כן,יש אפשרות שניתן עדיין להציל חיים של אנשים אחרים והתורה אוסרת זאת בגלל אמונות טפלות של קידוש גופת המת לתחיית המתים!לגבי הרמב``ם,תעיין שוב,הוא כותב במפורש גם אם זה בעל כרחה,וגם אם זו ילדה!חד משמעית!פשוט לקרוא ולא להאמין!אני חייב לומר שהרמב``ם הזה היה אחד הגורמים המרכזיים למסקנתי שהדת היא שקר!איך יתכן?איך יתכן?ילדה קטנה,או אפילו אשה בוגרת אך תמימה מול אדם שפל ואכזר,היא תהרג כי היא גויה והוא ישאר בחיים כי הוא יהודי!!!כמה מזעזע!!! ``שבא לישראל תקלה על ידה``איך לא רעדו ידיו של הרמב``ם לכתוב הלכה אכזרית זו???איך??

יוניבי

New member
אני אשמח לעיין

אני לא יודע איפה הרמב,ם הזה אז אם תתן לי מראה מקום אשמח לעיין שם ואשמח גם לנסות להבין, אם כי לא התייחסת לעיקר טענתי כי מדובר במלכות ישראל ובתקופה שונה לגמרי שבו הוצאה להורג היתה דבר שונה לגמרי ממה שאנו מכירים, וההיסטוריה מוכרת ורוב האנשים בתוקפת אלו היו חסרי דת, והרציחות וההוצאות להורג בפרט של השליטים נעשו ללא שום דין ודיין

אז ככה

עשיתי את הדבר שמגעיל אותי כבר הרבה זמן לעשות,פתחתי את הרמב``ם...הלכות איסורי ביאה פי``ב סעיף י,ושם מובא כל מה שכתבתי! עיין ותזדעזע לבד!ולגבי מה שכתבת על זה שזה היה פעם,מלכות ישראל, ועוד כל מיני גיבובי שטויות,אז מה?זה מצדיק כזה פשע?להרוג ילדה קטנה רק כי``בא לישראל תקלה על ידיה``???גועל נפש!

יוניבי

New member
אשמח לעיין

זאת אומרת שאם היית חי אז בתקופה הזאת היית מתאבד או משהו כזה כי כל העולם אלו היו הנורמות אז.

יוניבי

New member
שהדת לא אשמה זה ראשית

אני אומר שהקונספט של הדברים צריכים להבחן במשותף לתקופה ולזמן. ןלא לקחת את ההלכה של לפני 1000 שנים ולהטילו על חוקות הגויים של היום. ב. בדקתי דרך המחשב כאן קצת על הרמב"ם והנה מה שהבנתי 1) בשום אופן לא מדובר על אונס, מדובר שבא עליה בזדון זה אומר שהוא התכוין לזה, אומנם גם אם היא קטנה מעל גיל 3 אבל זה ברור שאז זה היה דבר מקובל, 2) רק בפרהסיה שזה אומר בפני 10 אנשים 3) רק אם אינה רוצה להתגייר אח"כ שזה מוכיח שהיא רצתה בעצם רק לשכב איתו 4) אני לוקח אתזה כדוגמה שבן המלך (מלכים של אז) שכב עם מישהי זונה או משהו כזה אין ספק שיהרגו אותה ע"כ גם אם זה היה מיוזמתו, זה נשמע מגעיל אבל זה היה הנורמה בזמנו.

אתה פשוט מרתיח אותי!

תגיד,אתה מטומטם? לשכב עם ילדה בת שלוש זה נקרא מרצונה?אתה שם לב כמה אתה מקובע?מה זה כל השטויות שאתה כותב, היה מקובל,בן של מלך, אשה זונה?הלו?אדם לקח ילדה בת שלוש ושכב איתה,ולוקחים את הילדה ומוציאים אותה להורג כי היא הביאה מכשול לאיש יהודי,ואתה מדבר איתי על כל מיני הסברים נבובים שמוציאים מהדעת???מה,אתה לא רואה את גודל העוול כאן???פתח את העיניים שלך!צא מהקיבעון!

סוג ב

New member
ילדה בת 3 של אז

זה לא ילדה בת 3 של היום... המושגי גיל בתורה שונים מעכשיו. ואתה יודע את זה. לא שאני מצדיקה אותו, רק להביא לצומת
ולשמור על שפה מכבדת אנוס. אני מבקשת.

די,נו באמת.

אנשים מצדיקים כאן הוצאה להורג של ילדים חפים מפשע ואת דורשת ממני להישאר שלו?איך אפשר?תאמיני לי שאני אדם רגוע מאוד ובחיים לא מרים קול על אנשים, אבל זה מוציא מהדעת.

יוניבי

New member
ראשית תשתה משהו ותצטנן.

שמעת על עולם שבו היו עבדים ושפחות שווקים לממכר אנשים כולל ילדות קטנות שם באו אנשים מכובדים מאוד וקנו להם עבד או שפחה ועשו בהם כרצונם, האנשים האלו לא היו פושעים ולא נפתחה עליהם חקירת משטרה על מעשיהם ואפי' לא נכתב אליהם מילה רעה בעיתון, פשוט כי כולם היו חלק מזה.. גבר מבוגר ששוכב עם ילדה קטנה היה חלק מהעולם הזה, שמעת על התימניות שחיתנו אותן בגיל 10 לבןאדם בן 40 או יותר תמורת כמה דולרים ששילם לאביהן, שמעת על העולם הזה שהיה קיים לפני לא כ,כ הרבה שנים, אז תפסיק להיתמם ולקחת פסיקה ששיכת למאות שנים אחורה ולהשליך אותה לעולם המודרני של ימינו בלי פרשנות ושינויים מתאימים שניתנו ע"י המפרשים והפוסקים של הדורות המאוחרים יותר,

בקיצור

אתה מודה שהתורה וסוחרי העבדים וכל הרוע של אז היו שווים? אתה מודה שיש בתורה דברים ששייכים לרוע?אז מה אתה רוצה ממני? אגב,לא שמעתי שום פוסק הלכה חרדי שיגיד שפסיקה של הרמב``ם היתה רעה ונפסקה בזמן דור מושחת,רב שיגיד כזה דבר יסקל מיד בידי החברה הטובים החרדים!

למעלה