אנו בוחרים לא להאמין אבל הסטטיסטיקה-לא משקרת!

Noa L black

New member
מתפקדת ~!

קוראים לי: נועה יצאתי לאוויר העולם: 9.10.96 (עוד שבוע
) ותק: 15 בקרוב מאד XD מוצא גיאוגרפי: ת"א
דרגה: י' קומיוניקציה: מסרים, מייל, פייסבוק, יונת דואר וזה חצי הכוס המלאה: עוד שבוע יומולדת אהעאעהעהא חצי הכוס הריקה: בצפר. באסה רצינית >< אני עדיין לא התרגלתי לכל העניין הזה... שאיפות עתידיות: לעשות את הבגרויות ולהוציא מעל 50?
ללכת לראות את ראול (!@$%^&^%$#@!$%^&) במכבי חיפה-שאלקה, ואחכ ללכת לראות את גוטי (~!@#$%^&*@#$%^) במכבי ת"א-בשיקטאש. אולי בכ"ז יהיה בסדר... :) מתנגן: Always be my baby-David cook פרופיל: מהטוויטר
מוטו:
תכתבו פאנפיקשן של כדורגל ספרדי, כדי שיהיה לי מה לקרוא. :)

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחחחחח את מודעת לזה

שראול וגוטי הם תמיד זוג בפיקים?
את תהיי בסדר בבגרות! יודעת מה? אני מרשה לךלבקש עזרה כשהבגרות תתקרב
אוי אוי אוי! אני כותבת פיקים על כדורגל! שניים על בויאן וקנאלס, אבל הם בעולם מקביל (יעני שהם לא שחקני כדורגל) ואחד על צ'אבי וסטיבי (אוי אני הולכת לעשות אותו עצוב
)

Noa L black

New member
חחחחחחח כן, הם מושלמים ביחד ../images/Emo189.gif../images/Emo99.gif

העניין הוא שיש לי קטע כזה שאני לא קוראת ראול בכלל..לא יודעת למה זה ככה אבל אני לא מסוגלת לקרוא דברים כאלה על ראול מתוך סוג של כבוד כזה...הוא מלאך מדי
ואומיגאד תודה אני גם אתבכיין בטוויטר ובפייסבוק וזה
בויאן\קנאלס זה מושלם, וסטיבי צ'אבי עצוב עושה לי לבכות..אני כתבתי אחד וכמעט בכיתי תוך כדיXD

Serena16

New member
לגמרי מסכימה איתך

אני לא אוהבת לקרוא פיקים על שחקנים של ריאל חוץ מצ'אבי/סטיבי מתוך כבוד אליהם...

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאני דווקא קוראת מלא על ריאל ../images/Emo6.gif

על בארסה אני פחות אוהבת כי... טוב... מה לעשות שפיקים על קסיאס ועל קאקה ועל צ'אבי ועל ראמוס וכל אלה זה יותר סקסי מפיקים על מסי?

Serena16

New member
אז את מודה! ../images/Emo3.gif

שמעי, זה פשוט שאני מעריכה אותם בתור שחקנים ולמרות שאני לא מכירה אותם גם בתור בני אדם ולקרוא עליהם כאלה דברים.... זה לפעמים קצת גורם לי אי נוחות
למרות שאני אוהבת צ'אבי/סטיבי כי זה גם אמין!

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחחחחחח אף פעם לא הכחשתי

שבריאל יש הרבה יותר חתיכים מבבארסה
בבארסה יש את פיקה ואת פאברגס... היה את בויאן... יש את ואלדס, וייה, אפלאיי וזהו... ו-ואלדס, וייה ואפלאיי לא מאוד חתיכים. הם בסדר. לעומת זאת ריאל... יש שם טיפה יותר מדי חתיכים
וגם בולנסיה... סטיבי/צ'אבי זה כל כך אמין ואני כל כך מתפללת שיום אחד הם יתעוררו ויגידו לעולם שהיה ביניהם משהו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifעדי, אני נפגעתי ממך.XD

אין לך דיבור איתי.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifפקאצה, יחסית למישהי שאין לה

דיבור איתי, אמרת הרבה מאוד דברים בפלאפון

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהכל מעצבים!!! XD

אני עדיין כועסת עלייך, ומאוד נפגעתי ממך

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifגם אני כמעט בכיתי כשקראתי את

הסטיבי/צ'אבי שלך... אבל לא. אני הולכת לעשות את הזה הרבה הרבה הרבה יותר עצוב. פשוט יש לי נטייה לכתוב דברים עצובים...

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחח אני לא מגלה ../images/Emo6.gif

סיפרתי לחברה שלי והיא כמעט רצחה אותי על כל הספויילרים

Noa L black

New member
../images/Emo2.gif

לאא אני בוכה נורא בקלות מפיקים...אמא שלי כזה "נועה מה יש לך..?" "אמאאאאא...סטיבי וצ'אבי נפרדוווו....!!!" ואז היא צוחקת עלי

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifיואו אני בדיוק אותו דבר ../images/Emo6.gif

פעם התחלתי לבכות כמו משוגעת ואבא שאל אותי מה קרה, אז אמרתי לו: "אתה לא מבין איזה נורא! בויאן נפרד מקנאלס רק בגלל שהוא עבר לריאל מדריד!"

התפקדות :)

קוראים לי: אנסטסיה, אבל סטס עדיף :) יצאתי לאוויר העולם: 14.4.1993 חחח אני זקנה XD ותק: 18 מוצא גיאוגרפי: בחור קטן מאוד באמצע המדבר, אבל מזל שיש מקדונלדס ליד XD דרגה: מלש"בית כבר יותר מדיי זמן בקומיוניקציה: פייסבוק, טוויטר, למרות שאני בכלל לא נמצאת במחשב.. חצי הכוס המלאה: נסעתי לבד לאילת :) והייתי בים וקניתי ספרים, ספא בים המלח, אורחים חצי הכוס הריקה: דחו לי את הגיוס ולמרות שהייתי שמחה בהתחלה אני די מתוסכלת מזה כי אין לי כוח להיות בבית, אני ממש מבואסת בגלל דברים שאני לא יודעת להסביר וקשה לי עם זה, אישה מטומטמת צעקה עליי בגלל הכלב שלי ועוד דברים שהיו לא משו בחודש הזה שאיפות עתידיות: מקווה ליסוע יותר החודש, לצייר, ולעשות דברים שאני נהית מהם מתנגן: "I bleed my heart out at this paper..." פרופיל: http://www.holfordtrust.com/images/about/main_house.gif כמה שאני רוצה להיות שם שוב... מוטו: נצלו כל דקה בחיים שלכן, חיים רק פעם אחת

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifהמוטו ../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח בטיול בת מצווה שלי כשהצטרפנו לקבוצה מישראל אז המדריך אמר לנו: "תנצלו כל דקה בחיים, כי זה כל מה שיש לכם." כשהוא סיים לדבר אחות שלי צעקה: "אימא אני צריכה כסף!" אז אמא שלי שאלה למה. אחות שלי עונה לה: "הוא אמר לנצל כל רגע בחיים, אז אני מנצלת!"

למעלה